Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Nie pytam, bo kolezanka mnie prosila, a ja w sumie tak pobieznie wiem o co chodzi, ale nigdy sie nie zaglebiałam w sprawy ortopedyczne i to tak duzych dzieci wiec nie chce jej glupot naopopwiadac...
kurde a my nie glosujemy 😞 zaraz sie poprawiam.. to moze skoczy o kilka jeszcze 😁

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Fajnie ze Nadia ma juz z miejsca zalatwione przedszkole 😁 mam nadzieje ze Oli od 3 lat tez pojdzie bez problemu do przedszkola bo mojaciocia tam pracuje wiec moze zalatwi 🙂
Martus wiesz Oliwier tez jedna nozka czasem wykreca jak chodzi ale mi tez lekarka powiedziala zeby do bilansu poczekac 🙂

• Mamusia
Pamietacie jak pisalam kiedys, ze zabrali nam dowod rejstracyjny za brak tablic.. 😞

Kur de dzisiaj nam zgarneli za brak lusterka i 100 za Darka pasy.. zabije go!!!!! a nie chcielismy jechac sluzbowym, bo to na pace jezdze bo mamy dwuosobowy 😁
No masakra jakas, musimy sprzedac te auto.. pecha tylko przynosi 😞

wlosy znow blondzik zrobilam i megaaaaaa krotkie sa. 😁

Laski dziękujemy za głosy 🙂
wieczorkiem wpadnę to coś więcej naklikam 😁
a teraz mam coś dla Was 😁
Tak się śmieje Mati 😁
http://img814.imageshack.us/i/fud.mp4/

• Mamusia
Jak sie fajnie smieje 😁 smieszek maly 🙂 śliczny chłopczyk rośnie z Mateuszka 🙂
Moje dziecie wlasnie zasnelo tzn o 19.15 zasnal, caly dzien byl marudny i plakal co chwilenie wiem czemu... 🤨jakis zly dzien mial chyba...
chyba Xfactor bedziemy ogadac bo nic innego nie ma w tv 🙂

• Mamusia
Hej - my dopiero wróciliśmy od rodziców. Gabi właśnie kąpana przez tatusia, a ja wpadłam poczytac co u Was 😉

Sandra niezłe przygody ostatnio macie 🙂 🙂 powiem Ci, że mój M służbowe autko tez ma 2 osobowe, ale chyba tylko raz zdarzyło się że wiózł kogoś na pace. Ja jakoś też bym się bała tak jechać...
całe szczęście, że koleżanki nie zauważyli 😉
już mnie woła...

Hihi goshe ale poszedł wczoraj spać wcześnie 🙂 🙂 🙂
Majka cuduje, poszłaby spać niedługo bo i ja bym sobie drzemkę ucięła. maluszek w brzuszku domaga się odpoczynku 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
cześc 😘 😘

dzis mamy 2 rocznicę slubu 🤪 🤪

trzymajcie kciuki, jutro jadę dac suknie do przymiarki dl a jednej dziewczyny, ponoć zakochała sie w mojej sukni i koniecznie chce ją przymierzyć. Moze ją od razu kupi? miejsce w szafie by mi się zwolniło no i kaska by wpadła 🙂

hej hej 🙂

Kasia powodzenia!

Gosia mi Kub też ostatnio taki nr wywinął.. obudził się o 4 rano i koniec spania:/ noż myślałam, że mu coś zrobię:P

• Mamusia
kurde jego mac, nie mam sil na ten weekend...
Pojechalismy wczoraj ok 21 na basen.. i czubki maz i kolega stwierdzilin ze super bedzie jechac za mna na zjezdzalni i ktuoys mnie kopnal przy wylocie i co??

Jutro ide na RTG, ale najprawdopodobniej peknieta kosc lokciowa... no zesz kur... 😞