Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

Kasiu no są emocje 😉 ale chciałam spróbować szczęścia 😉

Marta2 to dobrze, że mała wyrozumiała 😉 zastanawiałam się czy może mogłabym sama u Was na wątku pytać o głosy? co myślisz? nie byłyby dziewczyny złe?

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

GoGr napisał(a):
Marta2 to dobrze, że mała wyrozumiała 😉 zastanawiałam się czy może mogłabym sama u Was na wątku pytać o głosy? co myślisz? nie byłyby dziewczyny złe?
Myślę że możesz pytać. Ja już pisałam, ale u nas na naszym wątku dziewczyny tyle piszą, że może nie doczytały 🙂 🙂 🙂 Ja idę zrobić zupę i mam 4 strony zaległości 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Gosiu2 tylko uważaj z tym pisaniem na innych wątkach. My, tzn tak naprawdę ja miałam dużo nieprzyjemności nerwów przez takie pisanie 😉 bo nie wszystkim się to podobało. No i potem - zresztą niektóre z nas też w tym uczestniczyły, stwierdziłyśmy, że prośby o głosy na wszelkie konkursy są umieszczane w osobny wątku. Wiesz - ja codziennie głosuję i nie chcę byś odebrała to czasami jako atak na Ciebie!!!! hehehe-bo ja tylko w dobrej wierze o Ciebie 😉 żeby ominęła Cię jakaś przykrość w razie co 😉

Martuś2 to Ty też się oszczędzaj...na pewno nie jest łatwo być w ciąży i mieć drugie tak małe dziecko. No ale jak widać (czy. czytać 🙃 ) dajesz wspaniale sobie radę 😉

• Mamusia
Oj Martusia to sie oszczedzaj 🙂 ale swoja droga to ciezko Ci musi byc z tym ze nie mozesz nawet na chwilke Majki ponosic co nie... 😉
Gosia wiesz Marta ma racje z tymi konkursami, mnie osobiscie to denerwowalo ze inne dziewczyny wchodzily na nasz watek i spamowaly 😉 na Mateuszka oczywiscie glosuje codziennie 😁 😁 😁
a no i bylam u lekarza i wszystko ok u mnie 😁 zadnych nadzerek, torbieli wszystko jaknajbardziej w porzadku 😁 ciesze sie 🙂ciekawe jak Kasia?? 🙂

Martuś dlatego pytam czy mogę 😉 jak nikogo z wątku nie zna to nie piszę...
a co do osobnego wątku.. tam i tak nikt nie zagląda.. tylko osoby wklejające link..:/

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Martuś dlatego pytam czy mogę 😉 jak nikogo z wątku nie zna to nie piszę...
a co do osobnego wątku.. tam i tak nikt nie zagląda.. tylko osoby wklejające link..:/

heheh racja z tym watkiem 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
cześć
juz po usg.
niestety okaząło się ze mam ciąze 2 tygodnie młodszą, stąd maluszek był jeszcze za mały by przeprowadzić badania dla I trymestru, musi miec min. 45 mm, a ma obecnie 37. termin przesunął mi sie na 24 września, a wizyte na usg mam wyznaczoną na 10 marca, wtedy będe wiedziała coś więcej

eh, troche jestem zawiedziona 😞 nastawiałam sie ze dłuzej popatrze na maluszka, niestety, tylko chwilkę, ale wazn ze biło serduszko

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
Kasia ja też mam wizytę 10 marca i będzie usg 🙂 🙂 🙂

to napisz czy poznałas już płec, możliwe, że będzie można coś zobaczyc 🙂

już się nastawiłam, ze od soboty 13 tydzien będzie leciał, a tu dzidzia mi psikusa zrobiła 😜 teraz tak naprawdę już nie wiem kiedy żesmy ją machnęli, ale chyba jednak bliżej 30 grudnia 😜 🤔
Marta1, pamietasz, jak wyliczyłas mi date porodu na 25 wrzesien? miałas racje 🙂 ja też podobnie sobie wyliczyłam, bo skojarzyłam, że mogłam mieć opóźnioną owulację. Zresztą test 8 stycznia nic nie wykazał, a przy normalnej owulacji juz powinien, natomiast 18 pokazał drugą słabą kreseczkę, więc dopiero się tam wszystko zagnieżdżało 🙂 a 18 styczeń + 9 miesięcy + 7 dni jak się to tam liczy wychodzi 25 wrzesień 🙂

• Mamusia
marta1.cz napisał(a):
Fajnie - Kasiu, naprawdę. Jestem ciekawa jak rzeczywiście Gan potwierdzi ciążę co powie Twój mężulekJ akoś nie mogę jeszcze uwierzyć, że będziesz miała kolejną dzidzię 🙂 🙂 Szkoda tylko, że nie pracowałaś, bo miałabyś wszystkie świadczenia.
A tak poza tym to wg moich obliczeń termin będziesz miała 25 września 🙂 🙂

Widzisz Kasiu, to jednak dobrze Ci obliczyłam na samym początku 🙂 🙂 😉

My dopiero kąpiemy Gabrysię, bo spała do 16:30....

kasia1986 napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Kasia ja też mam wizytę 10 marca i będzie usg 🙂 🙂 🙂
to napisz czy poznałas już płec, możliwe, że będzie można coś zobaczyc 🙂
Nio taką mam cichą nadzieję, że dzidzia się ujawni. A jeśli nie wtedy to może 18 marca. Mam wtedy umówione USG 3D, takie połówkowe już 🙂

marta1.cz napisał(a):
Kasiu własnie 30 grudnia zrobiliście dzidzię 😉 😉 Sprawdzałam to kiedyś jak pisałas, że do końca było i się śmiałaś, że własnie zrobiliście dzidziusia 🙂 🙂 hehehehehe

hehehe 😁 tego jeszcze nie było;p Marta lepiej wie kiedy Kasia dzidzię z mężem machnęli 😁
komu mogę to poklaskam bo mnie tekst rozbawił 🙂:P

• Mamusia
heheh 🙂
ja zawsze pobieznie.. 😞 bo ciagle w biegu...
Teraz intendentka na urlopie to mam pracy od groma i ciut ciut.. musze jutro sie zwolnic i skoczyc z wnioskiem do przedszkola i kurcze do szpitala pogadac co z niektorymi, co na zajecia chodzic nie moge 😞
nmasakra z tym planem...
mialam wczoraj egzamin i pytania to chyb a z dupy ta kobieta ukldala..

• Mamusia
heh Kasia a moze w sylwestra nocką co? 😁 hihi
ale dobrze ze znasz juz dokladny termin, takie badanie tylko palcami to nie badanie, USG wlasnie to potwierdzilo 🙂
Dobra klade sie bo kurcze pozno juz 🙂
😘 😘 😘

kasia1986 napisał(a):
Mati pierwszy 🙂 wkleiłam link na czata na forum akwrystycznym, moze ludzie też poklikają 🙂

Marta, no to dobrze mówiam, ze wtedy co do konca ten teges to się machnęło. Już więcej tak nie będe mówić 😜
Hihi Kasia. My z moim mężem to się śmiejemy, że co Boże Narodzenie to kolejne dziecko 🙂 🙂 🙂 Bo 3 lata temu okazało się w Boże Narodzenie, ze jestem w ciąży ( z Majką ), na następnym Bożym Narodzeniu Majka była już z nami. W tym roku w Boże Narodzenie powiedzieliśmy rodzicom, ze jestem w ciąży, a na kolejne dzidziuś już będzie z nami świętował hihi 🤪 🤪 🤪
A on mówi wypluj te słowa hihihi....