Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
odziwo Grzesiu też dziś w miarę grzeczny, własnie usypia na drzemkę, ja piję kawkę i zaraz zabieram się za dalsze pisanie dyskusji do mgr 🙂

ciesze sie bo zamówiłam sobie z avonu torebkę na lato, w mocnym zółtym kolorze 🙂
o taką: http://xarchiwum.pl/nowa-torebka-adalia-avon-zolta-promocja-i1514600988.html
i to w specjalnej cenie dla konsultantki, 31,90 zamiast 44,90 🙂wyjdzie mi za free bo miałam duże zamówienie 😆
chciałam jakos ożywić siebie na lato, przeciez cały rok w lakierkowanej czarnej torebce nie będe chodzić ( mówie o tej z batyckiego co teciowa mi przyniosła, jest rewelacyjna! ) więc zdecydowałam sie na tą 🙂 no i jest przekładana na ramię, a mi w takiej jets wygodniej 🙂

• Mamusia
oj ja tez torebke musze jakas kupic w zimie mialam taka szara z h&m taki kuferek jakby 🙂 Kasia jak juz ją dostaniesz to powiedz czy fajna to moze tez sobie zamowie bo bede wznawiac zamowienia 🙂
Oliwier mi znowu nie poszedl spac ehhhhh jak mi padnie o 15.30 to go udusze normanie 😁

• Mamusia
Gosia moze nie potrzebuje już snu twój Oli? 🙂
Mi Grzes jeszcze spi, ale pewnie zaraz wstanie.
Skonczyłam zliczac głosy do tabeli, teraz musze ja jeszcze narysowac w wordzie i jeszcze zsumować

no dam znać jaka będzie, choć z avonu to raczej starczają mi na 1 sezon bo od środka się szybko prują ;/ i ogólnie mi osobiście krótko wytrzymują, ale za takie pieniądze to nie jest szkoda.
Ale jednak co oryginał to oryginał, ta batyckiego jest w praktycznie nienarszonym stanie, a nosiłam ją b.często. No ale ogólnie firmówki kosztuja bardzo dużo a mnie na nie nie stać ;/

• Mamusia
GRATULUJE Sandra super wiadomosc!!! 😁 😁 😁
nie wiem czy nie potrzebuje snu...chyba potrzebuje jeszcze ale on robi sie spiacy dopiero ok 15.30- 16.00 .. a wiadomo juz jest za pozno na drzemke...przed chwila wzial poduszke i polozyl sie na podlodze hehe dobrze ze zauwazylam bo pewnie by zaraz zasnal 😁

no ja torebki to zazwyczaj w h&m kupuje 🙂

Sandra a gdzie pracujesz o ile mogę spytać.

Przyszło nam to łóżko dla Majki, które wam pokazywałam. Złożyliśmy je i nawet nieźle wygląda.
Myślę, że teraz Majeczka spokojnie odda swoje malutkie łóżeczko dzidziusiowi 🙂

[IMG]http://i796.photobucket.com/albums/yy246/animarpa/private/lozko.jpg[/IMG]

• Mamusia
super to łóżeczko 🙂 i pościel słodka 😁
😁
Oli mial dzisiaj strasznie wygladajacy wypadek.. spadl z łóżka tak jakby na głowie stanął i poleciał na plecy... płakał troche ale naszczescie nic mu sie nie stalo...szaleje jak wariat poprostu ;0

• Mamusia
Cześć Kochane 😘

dziś dowiedziałam się, że wyznaczono mi termin na obronę pracy mgr - na 10 czerwca 🙂 więc będę musiała przysiąść na (_|_), sprężyć się i skonczyć w koncu to pisanie.

Nadrobię co pisałyście i w wolnych chwilach będe do Was zaglądać 🙂

ps. Loli, nie wklejaj proszę prośby o głosy dla Ewci, bo my solidarnie jesteśmy za Mateuszkiem i na niego głosujemy, ale wszystkim dzieciaczkom życzymy wszystkiego dobrego 🙂