Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja z usta usta nie jestyem na bierząco ale któryś tam odcinek obejrzę. Julka to ta od Adama tak?
A Kuba i Mati to prawdziwe przystojniaki, a jacy podobni do siebie 😁
A ja swojego pewien czas przekupywałam małego tik takiami, jak zowołał siku, to dostal 2 a jak ja przypilnowałam to dostal jeden. No i skutkowało ale przez te ciepłe pogody całymi dniami siedział na dworze i zakładałam mu pieluchę żeby jak zawieje mocniejszy wiatr to nie przeziębił siusiaka i mu się zapomniało ale dzis znów kupilam i od jutra zaczynamy na nowo, bo coraz cieplejsze dni więc nawet jak się posika to raz dwa oprzebrać i już 😁

• Mamusia
agniesia tak od Adama
No u nas coraz lepiej z tym siusianiem do nocniczka, wczoraj mi bardzo duzo pieluszek poszlo, bo Kacperek mial ta sraczke i trzeba bylo mu zakladac. Tak normalnie to zakladamy mu tylko jak wychodzimy gdzies no i do spania 🙂 U nas cale szczescie obchodzi sie bez przekupywania 😜 hehe sam wola "sisi" i siada, no ale wiadomo kazde dziecko jest inne, zobaczysz agniesia szybko sobie przypomni jak sie robi do nocniczka 😜

• Mamusia
manka27 napisał(a):
Julka miala wypadek i zginela

czytałam o tym, że ma zginąc. Nie oglądałam ani jednego odcinka usta usta, ale na pewno taka scena śmierci też doprowadziłaby mnie do łez. ja płakałam jak porwali w na wspólnej Ignasia..

Gosia, chłopaki pierwsza klasa 🙂

jestem wk!@#$$% odtrzymałam po miesiącu!! poprawki do mgr i z tego wynika, ze wyniki i dyskusja jest do ponownego napisania. Hi Hu.. nie wyrobię się w miesiąc 😞

Kasia... ja się tego samego obawiam.. za tydz na zjeździe ma mi babka całość pracy do poprawki oddać.. masakra...

co tam dziewuszki? u mnie nadal akcja sprzątanie po świętach 🙂
Kubuś mały ANCYMONEK 🙂 normalnie szok co to dziecko wyprawia 🙂 jest niesamowity jak się przytula, śpiewa nam piosenki (uwielbia indios bravos:P) czy jakoś tak 😁 a no i potrafi już wszystko powiedzieć 🙂 co go boli, gdzie się uderzył, co chce, itd.. 🙂 tylko na nocnik cały czas wypięty...:/
a no i dostał wysypki na prawej ręce i nodze...:/

• Mamusia
ogladalam pozniej na tym tvn+1 usta usta i kurcze tez caly film ryczalam... z Michalem ogladalismy i on caly czas mnie przytulal 😉

bylismy na basenie i Oli juz dzisiaj nie bal sie 😁 do szyjki go zanurzalam heh on sie cieszyl trzymalam go pod paszkami to plywal hehehe i na zjeżdzalni nawet zjezdzal z tata 😁

To mi Kuba posiedzi na nocniku, na kibelku też:P ale mowy nie ma żeby coś zrobił 😜 łobuz jeden 🙂
Teraz śpi:P łaska boska bo głowa mi tak pęka, że chyba bym nie wytrzymała z nim jakby nie zasnął...

• Mamusia
ja to jestem zawsze co któryś odcinek z serialami bo albo zapomnę, albo coś innego oglądamy, albo nie ma nas w domu
A zapomniałam wam wczoraj powiedzieć. Zrobiłam wczoraj tosty na śniadanie i mlodemu tak zasmakowały że co gryz mówił "mniam mniam" nie mówiąc o tym że swojego nie zdążyl zjeść a już kradł mojego na zapas 😁 dzis też chciał tosta więc mu zrobiłam :P

• Mamusia
hej 🙂
moj tez lubi takie tosty wlasnie zapiekane 🙂 mial jakis czas temu taki okres ze wszystko musial jesc wideldem, doslownie wszystko 🙂 teraz mu to minelo, hehe 🙂
Kasiu a jak ty sie czujesz?? jakies dolegliwosci ciazowe masz??przytylo ci sie juz cos??
jeju jak duszno 😉

• Mamusia
hehe, ja tam w ciazy doslownie, co dwa dni sie wazylam... jakas obsesja 😁

Nadia w srode byla ze mna w zlobku i mnie tak zadziwila ze koniec...
Byla na najstarszej grupie i nie dosc ze zjadla caly dwudaniowy wielki obiad ( co u mnie w domu konczy sie na dwoch lyzkach) to zasnela na lezaku w ciagu 10 minut.... jednak bez mamy te dzieci jakies takie grzeczne... 🙂

Teraz jestem na etapie zalatwiania mlodej przedszkola na srody od wrzesnia, bo mama pracuje i ciagle kombinowac musze.. moze sie jakos uda, bo od stycznia sie dostala wiec jeden problem z glowy 😁

• Mamusia
ja swojemu tosty też robię te sandwitchowe jak to nazywam ( nie wiem czy dobrze napisalam) ale jak widzi ketchup to tylko pokazuje paliszkiem na kanapkę i "mama, mama". A najbardziej lubi ze mna się balsamować. powiem mu tylko "posmarujemy nóżki , usiądź na wersalkę i podciągni nogawki" to polecenie natychmiastowo jest wypełniane 😁
Co do krótkiego rekawka to mój już chodzi raczej w krótkim rękawku a jak slońce mocno przypieka to i krótkie spodenki mu zakladam

• Mamusia
Sandruś to prawda, że dzieci przy Mamusiach są bardziej rozwydrzone 😉 Tzn. moja Gabi bynajmniej tak ma. Jak ja jestem to zawsze jest bardziej marudna i niegrzeczna...a jak jest np. sama z moim mężem czy dziadkami to jest całkiem inna 🙂 Zaraz idę do pracy. Teraz będę miała miej czasu na zaglądanie do Was, bo przejęłam trochę obowiązków od męża związanych z budową. Wczoraj pół dnia spędziłam z elektrykiem 😉

• Mamusia
marta1.cz napisał(a):
Sandruś to prawda, że dzieci przy Mamusiach są bardziej rozwydrzone 😉 Tzn. moja Gabi bynajmniej tak ma. Jak ja jestem to zawsze jest bardziej marudna i niegrzeczna...a jak jest np. sama z moim mężem czy dziadkami to jest całkiem inna 🙂 Zaraz idę do pracy. Teraz będę miała miej czasu na zaglądanie do Was, bo przejęłam trochę obowiązków od męża związanych z budową. Wczoraj pół dnia spędziłam z elektrykiem 😉

Grześ jest taki sam przy mnie, przy moich rodzicach jet grzeczny 🙂