Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej 🙂
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy 😁 😁 😁

My z Olim i z moja mama (urlopik ma hehe)idziemy zaraz pochodzic po sklepach z zabawkami zeby Oliwier cos sobie wybral na Dzien Dziecka, nie wiem w koncu czy rowerek mu bedziemy kupowac chce zobaczyc czy naprawde sie nim zainteresuje, bo jak inne dziecko mialo to sie interesowal ale wiadomo czyjes przyciaga hehe 🙂

U mnie w miescie nie ma sklepu Bartka 😮 a chcialam kupic mu sandalki a do Lublina nie chce mi sie jechac specjalnie po nie... w ccc sa jedne fajne moze je kupie i sa za tylko 40 zl 😁

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Mamusie 🙂 Również wszystkiego naj życzę w dniu naszego święta 🙂 🙂
Ja zaraz lecę znowu do pracy, bo na 17 mam w szkole Dzień Mamy - i się strasznie stresuje czy dobrze wypadnie ;/ Tyle przygotowań że masakra - dzisiaj kończyliśmy jeszcze prezenty dla mamy 🙂 Buziaki

• Mamusia
Mi sie wyswietla tylko strona głowna...

My tez kupilismy dzisiaj pieluszki i mam nadzieje, ze to bede ostatnie dwie paczki...
W sobote jedziemy do Niemiec na wystawe, ciesze sie jak dzieciak... 🙂 🙂 tylko minus bo dwie nockie bede bez malej...

Dostałam dzisiaj podusie super mamy, kwiatki i laurke...

Wam równiez wszystkiego naj, naj..... 🙂 🙂

Super uzbieralismy juz kase na wakacje... 🙂 wiec teraz tylko rezerwacja i juz czuje jak mi slonce po tylku grzeje

Wkurzona jestem, bo moja promotorka sprawdza tre prace i sprawdza, a ja juz sie za dyskusje powoli chce brac....heh.. cos czuje, ze mi sie przesunie i nie obronie sie na poczatku lipca skoro ona ma takie tempo... 😞

• Mamusia
no ja tez zakupilam dwupaczek 🙂
Wiecie co jestem zalamana moj Kacper ma teraz taki okres ze prawie wogole sie mnie nie slucha, ja mowie swoje a on robi swoje, jestem normalnie zalamana 😞 a jak nie zrobie tego co on chce to zaczyna sie wrzask 🤨 czy wasze dzieci sie was sluchaja ?

• Mamusia
manka27 napisał(a):
no ja tez zakupilam dwupaczek 🙂
Wiecie co jestem zalamana moj Kacper ma teraz taki okres ze prawie wogole sie mnie nie slucha, ja mowie swoje a on robi swoje, jestem normalnie zalamana 😞 a jak nie zrobie tego co on chce to zaczyna sie wrzask 🤨 czy wasze dzieci sie was sluchaja ?

Grześ robi to samo, piszczy, tupie nogami, kładzie sie na połogę 🤢

• Mamusia
manka27 napisał(a):
no i Kasiu co wtedy robisz?? bo ja juz sama nie wiem jak sie zachowywac 🤔

jak mnie na przydład bije albo probuje kopać to zostawiam go i mówię, że to mnie boli i nie chce sie tak bawić. Ale kucam i mówię mu "na równi z jego poziomem".
Jak dostaje histerii i płacze bez powou kłaąc sie na podłodze, turlając sie to zostawiam go i móię, ze jak się uspokoi wtedy go przytulę.
nosi mnie wtedy niemiłosiernie, nie raz na niego krzyknęłam, ale teraz staram się zacisnąc zeby i wszystko mu tłumaczyć.
Jak cos wymusza jęczeniem i płaczem to nie ulegam ( już). Jak widzę, ze przydzie, przytuli się wtedy go chwalę.
Staram sie jakies metody wypracowac zeby potem nie było gorzej.

• Mamusia
te sandalki sa z piłką brązowo niebieskie 🙂
MOj Oliwier nawet grzeczny nie robi scen, jakis czas temu robil ale juz sie uspokoil 🙂
ja wczoraj bukiet roz dostalam 🙂 🙂 Oliwierek co na nie zerknie to mowi "kiatuszki mamusi to są"

• Mamusia
Grześ mnie dzisiaj pozytywnie zaskoczył. Co prawda zrobił kupę w majty, ale powiezialam mu: a gdzie jest nocnik? to poszedł, wziął i usiadł ( w pampersie) i dorobił w gazie na siedząco.
Jakiś tam mały kroczek jest, moze zacznie niedługo bez gaci siadać 🙂

• Mamusia
Sandruś to życzę szczęśliwej podróży 😉 A o Nadusię się nie martw na pewno sobie wspaniale dadzą radę, a Ty przynajmniej troszkę odpoczniesz i zatęsknisz 😉 My dzisiaj znowu jedziemy do rodziców bo przyjaciółka kończy 30 🙂 i wieczorem idziemy do niej na urodzinki.

Kasiu, Gabi właśnie też tak robi jak Twój Grześ - siada na nocnik jak już zrobi 😞

• Mamusia
Absolutnie nie, byly jeszcze inne ciekawe zdjecia... np. w pozycji uprawiajacej seks, ale to sobie podarowalam 😉

Minus zdecydowany nie wszystko przetumaczone na jezyk polski, a jednak mogliby sie liczyc z tym, bo to praktycznie sama granica polsko/ niemiecka...

• Mamusia
cześć Laski,

U mnie dziś kiszka ze zdrowiem, gdzieś się zatrułam, w nocy i biegunka i wymioty , a rano co najgorsze co wypiłam wodę to od razu po 10 sekundach zarówno przodem jak i tyłem. Nawet specjalny środek nawadniający poszedł siną w dal.. Wypiłam trochę coca coli na odkażenie zołądka, położyłam sie na 2 godzinki i nie zapeszając chyba przeszło, bo nic mnie póki co nie rusza.
Mnie już czarne myśli przechodzimy bo wczoraj miałam na obiad mizerię z ogórków... 😮
dzis mój mały będzie na diecie kisielowo-bananowo-coca colowej..
a tak się biedny ruszał jak mamuśka w toalecie cierpiała 😞

miłego dnia