Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nie mogłam nic wybrac sama z filmu bo.. filmu nie było na płytce 😞 zis lekarz był jaki roztargniony bo pierwszy dzien po urlopie no i wgrał mi fotki, które sam robił podczas badania.
A chciałam Wam też jajca pokazac bo na filmiku fajnie je pokazał.. no ale musicie mi uwierzyc na słowo ze są duże hehe 😉

• Mamusia
goshe napisał(a):
hih jaki slodki 😁 😁 Misiu 😁 😁
😁

ma nosek po mamusi! zadarty 😎

zapomniałam wczoraj napisac ze byłam z Grzeskiem na szczepieniu i teraz kolejne jak będzie miał 5 lat 🙂 teściowa dała mu drugą dawke prevenaru i Neis Vac. Grzesiek waży równe 15 kg i mierzy 97 cm 🙂

• Mamusia
hej 🙂
my wybieramy sie na bilans w czwartek, bo w poniedzialek Kacperek konczy 2 latka 🙂
Jutro wyprawiamy Kacperkowi urodzinki 🙂 Niedawno mąż przywiozl torcik od mojej mamy, dalam jej pieniazki zeby upiekla torta z koparką 😜 A ja dzisiaj upieklam pieguski na jutro, pyszne wyszly 🙂
W prezencie kupilismy mu taki duzy samochod zdalnie sterowany 🙂 ale ma radoche, hehe, a od jednej babci dostanie taka mate do malowania jak Grzesiu, powiedzialam babci zeby kupila 🙂

• Mamusia
Kasia jaki Michaś cudowny! 🙂
A Grześ kawał chłopa.. moja sierota ma 93 cm a waży wciąż 13 kg... normalnie nie mogę już z tym chudzielcem:/ nie m,a czasu na jedzenie...

byliśmy 2 dni temu z Kubciem w Aquaparku w krk i u smoka 😁 ale miał chłopak radochę 🙂 wymęczył się jak nie wiem ale nie zasnął nawet w samochodzie z wrażenia:P hehe

• Mamusia
hej 🙂

co do wzrostu to w takim albumie zobaczyłam ze Grzes jak miał 11 miesięcy to miał 80 cm wysokości.

Gosia- aquapark fajna sprawa, bylismy 2 razy z Grześkiem ale bał się wejść na głęboką wode, w sumie tylko chodził między basenami a ja z nim robiąc za mega atrakcje ( chadzający wieloryb )

Sandra, no to fajnie ze Nadia zaskoczyła z sikaniem, u nas tak sobie, raz pokaże, 3 razy nie. Kupę tez boi się zrobić do nocnika, chociaz wczoraj w kąpieli widze ze coś mi się skupia, szybko go wysadziłam na nakładke i uniknęłam kupy w wodzie hehe 😉

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Jupi..... Nadia ani sie przez sen nie zsiusiala, 7 razy siusiu i 7 razy zawolala kochana moja 😁 jak zaskoczyla to na fest 🙂 Ale kupa w majtki 😉

zazdroszczę zaskoku 😁

ja dzis powiedziałam Grześkowi: "Synuś, jak zrobisz siusiu ( miałam na mysli do nocnika) to włączę Ci bajke" I co zrobił? zrobił siku.. na podłogę. No ale moja wina, nie sprecyzowałam gdzie ma zrobić hehe

• Mamusia
cześć 🙂
mówi do Was ciężki wieloryb, przytyłam 3,5 kg przez ostatnie 3 tygodnie co daje mi łącznie 14 kg na plusie. Ale moja gin stwierdziła, że waga bardzo ładna i 14 kg to nic. Więc się nie martwię
U mnie pessar nadal trzyma szyjkę, jest twarda ale z zewnętrznej strony można było śmiało podczas badania wsunąć palec. Gin stwierdziła, że gdyby nie było krązka już Michas byłby na świecie.
Kolejna wizyta za 2 tygodnie, będzie 37 tc i zdecydujemy czy trzymamy jeszcze krążek czy zdejmujemy bo to ponoc od samej szyjki zalezy
Po weekendzie idę zrobić wymaz na paciorkowca i licze że nic się tam na tej pałeczce nie wyhoduje 😉

• Mamusia
Kasiu zle nie jest 😁 🙂 Dasz rade do konca 😉

Nadia zrobila pierwsza kupke na nocnik 😁 Ani razu sie nie zsiusiala 😁 Pewnie Was wkurzam, ze sie tak chwale 😁 hehe ale ejstem normalnie dumna : 🙂 Dzis jej mowie choc zalyzomy pieluche do spania i gdzie tam!!!!!!! 😁 Powiedzielismy jej tak, zeby zobaczyc co zrobi... a ona na to : PLUCHA DZIDZIE HAHAHH