Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No to ciesze sie, ze lepiej 🙂
Kurcze chyba sie pochorowalam 😜)nie pamietam keidy zaczelam tak pracujaco sobote 🙂 Umylam naczynia, podloge zamiotlam i pranie wstawilam 🙂 Toz to do mnie nie podobne 🙂

Kurcze umylam podloge i z Nadia zostalysmy uwiezione na kanapie 🙂 choc moje dziecko z ADHD jakos nie bardzo moze pojac i nie jest szczesliwa z tego powodu 🙂

A moj malzonek od rana cierpiacy, zygal juz chyba 8 razy 😞 Tak go glowa boli,ze koniec. az mi go zal... a najlepsze, ze to nie wina nadmiernej ilosci alkoholu wypitego przeddzien 🙂

• Mamusia
hej 🙂
Sandra no to zycze powodzenia w staraniach 😉 dobrze, ze mezowi juz lepiej, mnie tez dopadl jakis bol zoladka okropny,ale juz jest lepiej 🙂
Kasia to co mowisz ze w poniedzialek jedziesz na porodowke?? i co na pomorzanach znowu bedziesz rodzila??

• Mamusia
Tak Marzena, POmorzany 🙂 już znam ten szpital więc nie będę swirowała z jakims nowym, tam wiem co i jak no i wg opinii pediatrów tam jest ponoć najlepsza opieka nad noworodkiem w razie jakiś komplikacji ( dużo sprzętu ) 🙂
a czy w poniedziałek jade rodzic? zobacze 😜 najpierw niech mi zdejmie ten pierscień i wtedy się okaże jak Kacha zareaguje 🙂
dziś rano zauważyłam, że obniżył mi się brzuch bo wyraźnie czuję żebra 🙂
czekam aż chłopaki wstaną i jedziemy na ognisko do lasu - ostatnie dni "wolności" 😉

• Mamusia
hejhejhej 😁 😁 😁
U Sandry juz pewnie sie rozwija nowe zycie 😉 😉 😁 😁
Kasia no to zobaczymy jutro czy akcja sie rozpocznie czy bedziemy jeszcze czekac 🙂
Adamka ogladalam na RTL ale od poczatku widac bylo przewage Kliczko ale i tak dzielnie walczyl, calym sercem! mimowszystko Brawo dla ADAMKA!!!
Moja babcia jest w szpitalu, na cmentarzu sie przewrocila i cos tam w kregoslupie sie zrobilo ale nartazie w szpitalu jest na badaniach i nic jeszscze nie wiadomo, rodzice są z nią... ;(
Michał najpozniej 10 pazdziernika jedzie W KONCU!!! tyle czekamy ze szok ale w koncu sie cos ruszy z naszym zyciem!! i my tez juz zaplanowalismy ze jak pojedzie i uda mu sie po tych 3 miesiacach przedluzyc umowe to dojezdzamy do niego z Oliwierkiem i gdzies na wiosne staramy sie o rodzenstwo dla mlodego! 🙂 🙂

• Mamusia
Lepiej niech sie tam nie rozwija, bo Sandra wlasnie sobie piwko otworzyla 😉 bo taka wymeczona przyszlam, a nic innego do picia w domu 🙂
Bylismy dzisiaj na wystawie zwierzat hodowlanych...Super 4 pawilony koni, bydla, trzody chlewnej (haha dla mnie zwane swiniami > 🙂 Naprawde nie wiedzialam, ze jest tyle rodzajow krow, swin itp 🙂 Nutrie, kroliki, slimaki.. naprawde fajnie, Pozniej poszlismy soacerkiem do chrzesniaka do szpitala 😞 a mloda w tym czasie na lodach z tata 😉 choc tak chciala isc do Kondzia 😞

No to super Gosiu, wazne ze jakas koncepcja jest 🙂

Co do Adamka , chyle czola 🙂 liczylam, zeby przeszedl wszystkie rundy i przegral na punkty , ale i tak spisal sie dzielnie 🙂 Przy tym Kliczko jak jego mlodszy brat 🙂 Wielki chlop jak dab... a Wałujew to juz wogole on ma 213cm. 🙂 Adamek w sumie troche za maly jest jak na wage ciezka.., ale klase pokazal,i wstydu nie narobil 🙂 Jak nijaki Andrzej G 🙂 co walke cala w Teleekspresie mozna ogladac 😁

• Mamusia
wow, ale Oli się zmienił!! Ale wiesz co? ma w sobie coś z łobuza! :P
Gosiu, trzymam kciuki za babcię aby szybko wróciła do zdrówka 🙂

a ja portkami trzęsę przed jutrem - niby byłam hojrak, ale jak pomyśle ze jutro już moze mnie cos chwycić to mam już narobione w gaciach...

ide się zaraz wykapac i oprowadzić do porządku 🙂

• Mamusia
Kasia nie denerwuj sie, bedzie dobrze, poprostu bedziesz miala juz dzidziusia przy sobie. A jesli chodzi o Pomorzany to tez wlasnie slyszalam, ze wlasnie ten szpital jest jednym z najlepszych. Ja tez jak bede miala drugiego dzidziusia to bym znowu chciala tam rodzic, bo bylam bardzo zadowolona z opieki 🙂