Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja to sie nie znam wiec nic Ci Martus nie doradze hehehe 😁
buciki przyszly 😁 swietne sa 100 razy ladniejsze niz na zdjeciu 🙂 a maly jak smiesznie w nich wyglada 😁 😁 😁:
Oliwierkowi te zabki sie juz wyrznęły ale chyba dziaselka go jeszcze bola albo ida nastepne :/ 🙂

• Mamusia
No w koncu nocka spokojna maly nie plakal 😁
Byłam wczoraj w realu i tam z okazji dnia dziecka jakis facet z personelu robil zdjecia dzieciom i Oliwierkowi tez zrobil hehe bedzie na ich stronce chyba 🙂 🙂 🙂 i dostal wiatraczek 😁 a i kupilam mu takie paroweczki z gerbera zjadl cala na sniadanko 🙂

• Mamusia
Gosiu, a masz jakąś maść dla Oliwierka na uczulenia? Ja kiedyś sobie smarowałam benaocinem, bo Gabrysi Pani doktor przepisała na uczulenie. Albo spróbuj bepanthenem jeśli masz. A nie spadają Ci teraz czasami włoski na czoło?? Ja jak mam grzywkę to niestety też mam taką kaszkę na czole...ale wiem, że to na pewno od grzywki, bo jak jej nie mialam to było oki.

Gosiu daj znac potem jak u lekarza i czy Oli troszkę przybrał na wadze. Może do 8 już dobił 😉 Chociaz dzieci w tym wieku to przybierają średnio ok. 300 g na miesiąc więc jeśli idzie tą najniższą granicą to może mieć jakieś 7900.

• Mamusia
he he to mi Naducha ladnie wrezcie przybrala,bo juz wazy 9 kg.. i jede centyl w gore ladnie poszla.. 🙂

Tez niedlugo pewnie stanie, bo biega ta mala cholerka jak z pieprzem w tylku..
Wczoraj poszlam do lazienki, to spala z mezem..za chwile wracam a ta jedza stoi na girach oparta o meza i prawie sie z lozka spierniczyla...a Darek spal jakby nic sie nie dziao 🙂) 🤪

Ale fajnie jutro swieto i wolne 😁 😁

• Mamusia
Nadusia kończy dzisiaj 9 miesięcy 🙂 🙂 🙂 Sto latek dla Niej 😘 😘 😘 Tak to jest z tymi facetami 😉 ( kg to już coś...podejrzewam, że moja 8 jeszcze nie waży...no ale coraz cięższa sie robi.

Kasiu Grzesiu pewnie będzie miał taki okres że przestanie tak bardzo przybierać na wadze.
Moja gwiazda jeszcze spi...pewnie do 13 będę miała troszkę spokoju 🙂 Potem na jakiś spacerek wypadałoby się wybrać.

• Mamusia
DZiekujemy za zyczonka no dyszka malemu wczoraj stuknela 😁 leci czas leci 😁 NAdusi tez 100 latek zyczymy :*
Martus ja grzywki nie mam no moze troszke mi wloski leca na czolo ale to chyba nie od tego ta "kaszka" posmaruje jakas mascia malego cos tam ma zobacze czy przejdzie 🙂
a u lekarza w koncu nie bylam bo lalo jak z cebra normalnie urwanie chmury chyba bylo wczoraj 😲 moze w pon pojde z rana 🙂 ale mysle ze 8kg wazy choc z nim to roznie bywa 😁 😁 😁
My tez wczoraj bylismy na zakupkach i troszke ciuszkow mi przybylo letnich oczywiscie wiec mam nadzieje ze lato w koncu zawita do nas 😁 😁 😁
Kasia a jakie torebki kupilas? 🙂
Wczoraj przyszla paczka z zabawkami dla malego od moich rodzicow 😁 😁 😁 Oliwierek w siodmym niebie hehehe bawi sie sam 🤪 chwila spokoju 🙂 a dzisiaj przyszla do nas babcia Michala i dostal kase i znowu maly bogatszy odemnie 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Fajna ta torebka Kasiu 😉 Gosiu to Oliwierek ma dobrze z dziadkami 🙂 Rozpieszczają go 🙂hehehehe
Gabi dzisiaj tak nam dała popalić w nocy, że myślałam, że zwariuję. Powiem Wam, że czasami nie mam już do niej nerwów i najchętniej to bym w dupę przylała ☺️ ☺️ No ale oczywiście tego nie robię.

Pogoda jest tak dopijająca, że wszystkiego się odechciewa. Mój M ma teraz 4 dni wolnego 🤪 🤪 No ale cały czas się źle czuje i jutro idzie do lekarza. Mam nadzieję że to nic poważnego tylko zmęczenie.

• Mamusia
Martus on z dziadkami od strony Michala nie ma dobrze 😞 az zal o tym pisac 😞tylko z prababcia... ona go rozpieszcza bardzo dobra kobieta z niej 🙂 dziadkowie z mojej strony go za to rozpieszczaja 😁
Kasia fajna torebka 🙂
Martus oby nic nie bylo mężowi... moj ma urlop od wtorku tydzien czasu 😁

• Mamusia
Oj....ale dzisiaj pustki 🙂 Każdy spędza czas w rodzinnym gronie 🙂 Mój M był dzisiaj prawie 3 godzinki na spacerku z Małą, a ja miałam czas tylko dla siebie 🙂 🙂

Dzisiaj Gabi stała przez chwilę sama 🤪 🤪 🤪 Kurczę byłam w szoku. Za rączki nie chce chodzić tylko przy meblach. Jest teraz na etapie, że przechodzi sobie od stołu do kanapy czy czegoś innego co służy za podpórkę 🙂

• Mamusia
ha wlasnie mialam to samo pisac Matrus maly stal sam z 10sekund !!!!chodzilam z nim za raczke on puscil sie mojej reki i stal sobie 🤪 tez w szoku bylam 😁 😁 😁
Bylismy na placu zabaw z nim i jakis chlopczyk 4leni zapytal czy moze sie z Oliwierkiem pobawic heheheheh jaja 😁 😁 😁 fajne sa dzieci 🙂

• Mamusia
Fajnie masz Martuś, że mąż zabiera Ci małą na spacer i masz czas dla siebie. Ja niestety zawsze sama chodzę i nigdy Paweł nie zabrał Grzesia 😞

Grzes ma taki etap, że chętnie stoi przy stole czy kanapie, ale sam jeszcze boi sie stać, szuka podpórki i chwyta się nogawek albo.. włosów na nodze męża 😜 😁

Jutro jadę z Grzesiem ( sama niestety, Paweł zostaje w domu ;( ) do mojej mamy - ma urodzinki, dostanie ode mnie portfel, bo jej obecny jest w opłakanym stanie.. i na dodatek różowy 😁 😁 kupiłam jej portfel z tego samego tworzywa co ta moja nowa torebka 🙂 Jest bardzo ładny i myślę, czy też go sobie nie zamówić.

Buziaki

• Mamusia
Moj tez sam nie byl nigdy z malym na spacerze razem owszem chodzimy ale on sam mowi ze sie jeszcze boi 🙂 🙂 🙂
Kasia 100 lat dla Twojej mamy z okazji urodzin 🙂 sama musze kupic sobie portfel bo moj tez w oplakanym stanie jest hehe