Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sa tez promocje ja przewaznie wlasnie te rzeczy z promocji kupuje 🙂 a najczesciej to w eclercu robimy zakupy 🙂 do biedrony juz nigdy wiecej nie pojde w tej kolo nas to bieda smrod i ubustwo jednym slowem nędza!!!dopuki nie wyremontuja nie pojde tam a pozatym tam nic niem nigdy ehh 🙂 🙂 Oliwierek i Michal spia a ja juz sie nudzic zaczynam a maly juz 3h spi 😲 🙂

• Mamusia
Ale takiego prawdziwego pieska czy jakąś zabawkę?
Ja też najczęściej zakupy robię w biedronce i ewentualnie w polo a na samym końcu w sedalu:P W sumie do polo chodzę tylko po wędlinę na wagę bo wiadomo że na wagę zawsze taniej wychodzi niż w opakowaniu a tak to zazwyczaj w biedronce 😉

• Mamusia
Ja jakoś nie lubię biedronki. Ze sklepów dyskontowych to Lidl jest jeszcze w miarę. Najczęściej robię zakupy w auchanie albo w piotrze i pawle.
Żabkę mamy pod blokiem i też często zachodzimy. Tak jak Gosia często kupujemy cos na promocji - a muszę przyznać, że są naprawdę fajne produkty w świetnej cenie 😉 Na pieska też zbieram razem z moją mamą 🙂 Gosia, fajne masz układy w żabce 😉 😉 hehehehe

Agniesia - to pies maskotka 😉

• Mamusia
ja mam swoje "panie" 🙂 w warzywniaku i sklepie mięsnym i zawsze u nich kupuje warzywa czy wedliny tez jakos paczkwanych nie lubie 🙂 a u nich zawsze swieze i pachnace a i nawet piekarnie HERT mam pod blokiem 😁 😁 😁 a co do pieskow to mam juz 15 znaczkow na drugiego pieska 😁

• Mamusia
Hey...:0
My tez mamy juz dwa pieski.. :d Biedronke mamy pod chata, ale ogolnie wedliy i sery kupuje w Piotrze i Pawle...

Co do paroweczek to Nadia wprost uwielbia na jedno sniadanie potrafi zjesc dwie...

Juz myslalam ze tylko nadia na slowo NKE Wolno wygina sie i zaczyna wyc 🙂 Alejak widac nie 🙂)

Chwila spokoju, bo tata poszedl z mloda wlasnie do biedrony po piwko. A ja tam lubie takie upaly 🙂)

• Mamusia
Sandra a dlaczego masz nowy nick? tamten Ci nie zadziałał? Opowiadaj co u Ciebie słychać 😉
Dziś z tatą rozmawiałam na temat zakupów i polecił mi jeden sklep z wędlinami więc na pewno w niedługim czasie się tam wybiorę tylko niech skończą mi się zapasy w lodówce 😉
A u nas w końcu chłód 😁 I praktycznie cały czas jest mżawka, aż miło i lepiej w taki dzień tylko że jest on bardzo senny... I nawet mój mały zasnął o 18:40 😮 🙃 😎

• Mamusia
No to ładnie Oli Ci pospał!!!!Moja niestety standardowo 1h40m!! Zaraz ide się kąpać i może z M jakiś filmik oglądniemy.

Ostatnio każdy wolny czas poświęcamy pierdołom związanym z budową domu! Kurcze ile to jest papierków do załatwiania 😞 I ile problemów po drodze....no ale mam nadzieję, że jakoś uda się to wszystko przetrwać. Dzisiaj zastanawialiśmy się jaki chcemy kominek - z płaszczem wodnym czy bez i jakie ogrzewanie 😮 😮 Mąż się upiera, że chce pompę ciepła...ehhh....szkoda gadac 🙂 🙂

Najważniejsze, że jutro tez ma być jeszcze chłodno 🙂 🙂 🙂
Sandra czyżbyś już miała neta?? och ta skleroza...hehehehe....

• Mamusia
Gosia, wstaw jak możesz zdjęcie tego psiaka z żabki, jestem ciekawa co oni tam dają 🙂

Grzesiek ma 15 zęba , tak mi sie wydaje trójeczka prawa dolna.. dzisiaj wył mi godzinę przez zaśnięciem, dentinox nie pomógł, dostał panadol, jakos zasnął, ale już od 21.30 miał 2 pobudki.. eh.. dawno temu tak cierpiał z powodu zebów.. bidulek 😞

Ja nigdy nie miałam tu przy nicku 40 tc, u mnie sakończyło się na 38 tc :P

• Mamusia
Muszę zaraz to zmienić przy nicku 🙂
Budowę planowaliśmy rozpocząć jeszcze w tym roku za jakiś 3 miesiące jak uzyskamy pozwolenie na budowę. Ale okazało się, że niestety warunki zabudowy nie pozwalają na wybudowanie takiego domu jak chcemy i będziemy musieli je zmieniac 😞 Chcemy budować dom piętrowy, bez skosów. No ale to się jeszcze okaże. Facet z biura projektowego ma zadzwonić do nas we wtorek co mu się udało ustalić. Zła jestem bo chciałam dach pod kątem 20 stopni, a niestety to nie przejdzie na pewno i musimy zwiększyć kąt do 30, a w takim przypadku dom traci troszkę wizualnie...