Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Gosia a ile Twój mąż wygrał w tych zakładach? jak zagrał za 800 zł to musiał miec jakiś wysoki współczynnik 🙂

No Grześ po ścięciu włosków miał taką mała główkę 😜 taki mały facecik z niego był 😉

Sandra, ja nawet nie próbuję z Grzesiem za rączkę iść bo mi sie wyrywa i ucieka. Zwykle wsadzam go w wózek i przypinam pasami, taka ze mnie zła matka ;]

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
W.Y.G.R.A.L.I.S.M.Y
😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
postawil Michal 900zl a wygralismy 1550 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
ale ja piernicze ile sie czlowiek w tym czasie najadl nerwow do tej pory serce mi wali heheheheh

• Mamusia
Kasia u nas tez dzisiaj caly dzien klotnie malo nie pozabijalismy sie 🤢 teraz juz jest ok ale no niedziela koszmarna do tego jeszcze obiad mi kompetnie nie wyszedl 😠 🙃 :x i musielismy jesc pizze mrozona ( fakt byla pyszna ta ristorante z Dr.Oetkera hehe ) i zupki chinskie najgorsze ze Oli musial tez zjesc ta pizze i troszke zupki chinskiej oby go brzuszek w nocy nie bolal:/

Gosia ode mnie też gratulacje;D Kurde 650 zł ulicą nie chodzi 😉 Też by mi się przydało 😜 😜

A u nas o dziwo całkiem przyjemna niedziela;D (mój ostatnimi czasy pracoholik się zrobił i w niedzielę go nosiło;p).. ale niestety.. wszystko dobre się kiedyś kończy... Pojechał na noc do pracy;(

ŁAżę kurde cały dzień i się zastanawiam kiedy w końcu urodzę;p Jutro bym mogła;D Mati byłby na urodziny dla dziadka;D bo ojciec mojego był właśnie z 1-go listopada 😉

A tak poza tym to moje małe zło zaczyna rządzić całym domem... i to samo chciał dzisiaj u moich rodziców.. no więc ja - potworna matka (przynajmniej wg mojej rodzicielki) doprowadziłam razem z ojcem syna do porządku.. Na co usłyszałam, że jesteśmy be i znęcamy się nad dzieckiem... No coś mi się robi - wypadałoby na każde pierdnięcie Kuby podskakiwać bo inaczej to źli rodzice jesteśmy..
A niech sobie mówią co chcą - swoją szansę mieli - mogli wychowywać 😉 teraz ja sobie nie pozwolę na wtrącanie się. 😉

sandroos napisał(a):
hey laseczki.. ale sie wczoraj 😮spilam ☺️ na spotkaniu klasowym...
umieram dzisiaj, nie wspominajac, ze modlilam sie do kibla... 😞(

Sandra... szczerze Ci zazdroszczę... mi trochę brakuje takiego luźnego spotkania ze znajomymi..
hmm... jakimi znajomymi? Oni są młodzi, wolni.. ja mam dom, męża i dzieci.. NIe mamy już nic wspólnego ze sobą, wypięli się... Czasem jak widzę lub słyszę o tym czy o tamtym.. ktoś opowiada o kolejnej imprezie to mi przykro.. Odsunęli się ode mnie tylko dlatego, że nie jestem już sama.. że nie pójdę na papierosa i nie najebię się z nimi..
Dzisiaj parę osób się zbiera u mojego brata... niby mnie zapraszali.. jak zwykle przy okazji i jak zwykle akurat wtedy mój ma nockę... ;(

• Mamusia
hej 🙂

Gosia, mnie wczoraj też obiad nie wyszedł, robiłam kotlety mielone i nie dosmażyłam ich wysżły pół surowe w środku mimo że na zewnątrz były juz prawie czarne ;/
i na wieczór też była pizza, tyle że z lidla i była blee 😜

Gosia2, to co piszesz pokazuje tylko że jesteś odpowiedzialna i dojrzałą kobietą. Zobacz, ludzie w Twoim wieku mają w głowie ciąż upicie się , imprezy, hulanki... chociaż wiem co czujesz bo odkąd zostałam mężatką też widzę że praktycznie nie mam znajomych. Co z tego że są na NK albo na GG, jak niestety nie mogę sobie pozowlic na nocne wyjście na balety, bo przeciez Grzesiu jeszcze wstaje w nocy..
Skoro znajomi odsunęli się od Ciebie bo nie jesteś już sama, to tak na prawde nie byli tacy prawdziwi znajomi.. 🥴

Sandra, no ja też nie dawno miałam spotkanie TiRowców z licencjatu, ale niestety było to wyjście całonocne więc nie poszłam na nie..

poniedziałek, 1 listopada, zimno, deszcz... brr

• Mamusia
u nas pogoda piekna sloneczko swieci cieputko 😁 jak maly wstanie to idziemy na spacer 🙂
pieke teraz jablecznik 🙂 oby sie udal hehe
ja tez nie mam kolezanek to ale to chyba taka kolej rzeczy...odkad przyjechalam do Wroclawia to kontakty sie pourywaly tutaj tez jak pracowalam to jakies kolezanki mialam a teraz ... w sumie mam czasem chec sie gdzies rozerwac ale to niemozliwe niestety...

heh.. Tak to jest.. ja teraz bardziej mam o czym rozmawiać z dziewczynami, z którymi nie miałam w ogóle kontaktu ale teraz one też mają dzieci.. zmienia się wszystko niestety i ktoś zupełnie wolny tego nie zrozumie...
Mój jak widzi, że na forum włażę to się pyta czy ma mi koleżanek poszukać 😜:P

U nas dzisiaj piękna pogoda 😉 Ja mimo "wspomagania" ☺️ nie zbieram się za rodzenie 😜 Wyciągnęliśmy z Kubusiem tatę na spacer;D Łaziliśmy bite 1,5 godziny;D
Teraz jak mały się obudzi (pewnie za jakąś godzinkę) pójdziemy na cmentarz 😉

W ogóle.. jakiś taki fajny ten dzień 😉 Chciałabym dzisiaj urodzić 😜 😜

• Mamusia
Gosia przesliczne zdjecie 🤪 slodko to wyglada Ty z Brzuszkiem i maly Kubus za raczke hehe 🙂 🙂 🙂
Kasia ja nie chwale sie ale moj Oi tez pieknie za raczke chodzi 😁 czasem sie wyrwie ale zaraz go zapie i znowu idziemy 🙂
Dobra zaraz klade mlodego bo juz widze ze edwo na oczy patrzy 😁

kasia1986 napisał(a):
śliczny brzusio 🤪 🤪 a jaki ładny kjaobraz.. :0 mieszkacie w Bieszczadach? Bo patrzałam na mapie to twoja miejscowość gdzieś w tamtych okolicach leży. a Kuba tak ładnie chodzi Tobie za rekę? Grzesiek ucieka na wszystkie strony..

Powiedzmy prawie bieszczady 😜 chociaż ja to nie wiem;D nie znam się 😜:P
a Kub faktycznie fajnie spaceruje 😉 Pewnie, że trochę po swojemu musi ale jak mu każę dać łapkę to daje i grzecznie idzie 😉

A ja dzisiaj zostawiłam Kubka w pokoju i poszłam... dałabym sobie głowę uciąć, że zaraz będę musiała wrócić i lulać go.. Mój mi na to, że ma t gdzieś bo i tak codziennie tak mówię 😜 I co?> i w tym momencie nasze dziecko zasnęło 😉 Od kilku dni zasypia ładnie sam a ja za każdym razem podniecam się jak za pierwszym 😉;D

• Mamusia
no idzie ladnie, ladnie 😁
Nadia za reke nie chce za cholere... 😞 ale taka indywidualistka i zlosnica, ze coz zrobic 😉

Jutro do pracki i od srody urlopik 😁DD sialala, ale juz wiem ze bede tesknic za dziecmi i na pewno wskocze je choc na chwile zobaczyc...

mloda kaszle coraz bardziej, az mi w nocy wymiotowala...
o
I zobaczcie jak to z tymi tesciowymi...
mloda zjadla obiad i chcialam, zeby do kolacji nic nie jadl, bo w sumie sama nie wiedzialam od czego te zyganie...

no i po obiedzie...dac jej danonka?? NIE... a moze chlebek NIE!!!, no to moze jablecznika zje z nami bo tak sie patrzy.. 😮 NIE!!!!! zadnego slodkiego...
5 sekund pozniej mloda wraca Z WAFELKIEM W RECE Z KUCHNI....uwierzcie, ze myslalam ze wyjde z siebie!!! oczywiscie wzielam jej wafelka i tyle miala z jedzenia...
ale po cholere szczuje tego biednego dzieciaka 😞