Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Marzena, a smarowałas Kacperkowi te bomble jakąś macią luż zelem? kojarzy mi sie, ze fanistil żel, jest na takie ukąszenia.. biedactwo..

Gosia a na jaki kolorek robisz włoski? Teraz włodzą farby z avon, chce kupic sredni blond i przyciemnic troche 🙂

Gosia2, fajnie Kuba , tak dorośle hehe 🙂
a co do tej ksiązeczki to jakos do bieronki nie moge zajechac, kupiłam mu dzis w empiku książeczke podobna do tej biedronkowej ale z samymi autkami i tam tez są nalepki 🙂

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczyny, mam dosc wstydliwe pytanie ☺️ ☺️

zauwazyłam, że od jakiegoś czasu Grześ siada na krzesle i rytmicznie mocno ściska nogi i widze ze jest to la niego przyjemne.. nie wiem jak go tego oduczyć. Normalnie orgazm mi tu przezywa, a spoci się przy tym niemiłosiernie.. no i ten usmiech i rozmarzone oczy..
czy zauważyłyście cos podobnego u Waszych dzieci?
pytałam sie mojej mamy, ponoc mój brat tez tak robił i sam przestał, ale wiecie tak troche głupio, sied zimy w pokoju a ten sie "onanizuje" 😮 🥴

• Mamusia
Ja u Kuby nie zauważyłam takiego zachowania.. ale on siuśka kojarzy na razie z miejscem trochę bolesnym.. bo po tej stulejce czasem trzeba odciągnąć mocniej i to chyba przyjemne nie jest..
Ale miał taki okres, że jak tylko zdejmowałam pampers to szczęśliwy go łapał 🙂 z tym,że ja wyczytałam, że w ten sposób dzieciaki poznają własne ciała i uczą się odczuwać "tę" przyjemność, że samo przejdzie i nie powinno się tego stopować 🙂

Kark mnie przestał boleć więc wracam dzisiaj do ćwiczeń 🙂

A.. T wróciła do domu... głupia sytuacja:/ wrrr... i wygadałam się mamie wczoraj.. i w sumie się cieszę 🙂 bo zasiała we mnie ziarnko nadziei 🙂 Najlepsze jak mi powiedziała "nie przejmuj się, T nie będzie żyć wiecznie":P a i stwierdziła, że musi jej zasugerować, że ona jednak nie jest taka jak mama myślała:P
no i jeszcze coś mi powiedziała - ale boję się zapeszać.. na razie nic nie mówię nawet mojemu 🙂

• Mamusia
no i ja tez kupilam ta ksiazeczke uniwersytet 2latka 🙂 i w sumie Oli dobrze radzi sobie z naklejaniem i opowadaniem co tam jest 🙂
z wlosami to dajcie spokoj wyszedl mi normalnie żłóty!!! 😲 😲 😲 🙃 ide jutro do fryzjera niech cos mi zrobi bo az wstyd chodzic hehehe
Moj Oliwier nic takiego nie robi z siusiakiem ale czasem sie lapie za niego i sobie maca hehe choc nie widze zeby jakas specjalna przyjemnosc z tego mial 🙂 🙂

• Mamusia
No to zostawiam Grzesia "zabawy" w spokoju i zobaczymy kiedy mu przejdzie 🙂

Gosia, ja w przyszłym tygodniu przyciemniam włosy 🙂

Gosia2 - a po cholere ona wróciła? źle jej było tam gdzie poszła? ;/ ehh, no masz racje, żyć wiecznie nie będzie, ale tak od razu to się nie zwinie 😁 😉

Sandra - pakuj się pakuj, jutro wylot 🙂 i nie zapomnij paszportów 🙂

• Mamusia
Kasiu bo ona pojechała tylko pilnować domu szwagrowi jak oni na wakacje...
ale teraz przynajmniej mi się nie wtrąca do niczego 🙂 ciekawe jak długo:P
A no i jak opowiedziałam wszystko mamie to ona zaczęła przebąkiwać, że może z babcią pogada o jakiejś działce 🙂 a wtedy to już wiesz 🙂 wszystko zniosę! 🙂 Jak będę wiedziała, że przestajemy dokładać kasę do remontowania tego starego domu tylko pomalutku na swoje 🙂 Ale.. to na razie tylko gadanie.. nic nie wiadomo... w każdym razie - nawet taka malutka iskierka nadziei napędza mnie do życia 🙂

Gosia - podziwiam, że za blond się sama brałaś:P chociaż moja ciotka też tak robiła i z biegiem czasu zaczęło jej wychodzić 🙂

Sandra - do toreb 🙂 a jak nie to możesz mi oddać bilety 😁 ja się w sekundę spakuję 😁 hehe

A ja też bym położyła farbę na włosy.. (kupuję ciemny blond i na moich ciemnych wtedy wychodzi taki fajny jasny brąz 😁) ale.. w tym miesiącu nie wiem na co tyle kasy poszło, że głowa mała 😞 od sierpnia prowadzimy normalny budżet.. a nie tak w ciemno wydawać bo zaraz nam braknie nawet zapasów na koncie:/

• Mamusia
Na razie mu tak tylko mówię.. a co by było gdyby 🙂 i sobie marzymy:P
ale no jasne, że by się przeprowadził... ja tak mówię, choćbyśmy mieli 15 lat to budować i przez ten czas mieszkać tu to i tak inaczej 🙂 bo wiedziałabym, że coś przed nami jest, czeka 🙂
No ale na razie to tylko marzenia 🙂 w każdym razie nawet jeśli tylko marzenia to i tak cieplej na serduchu:P a ja już widzę jakbyśmy w środku sobie urządzili :P hehehe

• Mamusia
No to Sandra udanych wakacji dla Was 🙂 spokojnego lotu 🙂 no i potem czekamy na jakieś fotki 🙂

Gosia, a Ty z tego "żółtego" chcesz wyprowadzić normalny blond tak?> a która farba Ciebie tak urządziła?

kupiłam Grzeskowi nakładkę na sedes, bo u mojej mamy bardzo chętnie siada i nawet po klika kropelek puszcza. A u mnie? nie chce, wzbrania się, wczoraj udało mi się go posadzić tuż przed kąpielą, to zrobił troszkę siku, ale musiałam byc przy tym ja i M, do tego musiałam lalę posadzić na nocnik i 2 autka musiały patrzec na to,

• Mamusia
no to super ze siada na nakladke: jak zaczal to juz bedzie tylko lepiej niedlugo sam zacznie bez lalki i samochodow robic siku i kupke: Moj Oliwier robi siku i kupe na nakladke ale jak mu sie zapomni to nie zawola i jeszcze w pampera zrobi 🙂
To udanego urlopu zycze Wam i bezpiecznej podrózy 🙂!!!
kupilam jakas farbe z palett ale juz niepamietam jaka wiem ze rozjasniala wlosy 4-6 tonow i i wyszlo co wyszlo heheh ale juz mam piekny blond i super sciecie 😁 Edyta to cudotworca heheh juz nikt nie patrzy na mnie jak na kosmite heheh

• Mamusia
manka27 napisał(a):
hej dziewczyny 🙂
jeju jak mnie dzisiaj boli glowa przez ta okropna pogode, caly dzien dzisiaj u nas leje, no cos strasznego, u was dziewczyny tez tak straszna pogoda?

u mnie od 2 dni pada.. i tak ma byc do srody ponoc ;/
o, niech będzie chłodno,a le zeby nie padało..

jej, dzis juz 32 tc mi się rozpoczął 🙂 a Michał tak szaleje ż mi brzuch rozsadza. grześ przy nim to aniołek był 🙂

• Mamusia
ach dajcie spokoj z ta pogoda, no cos strasznego, ja tez nie jestem za upalami, no ale juz bez przesady z tym jaka jest teraz, deszcze leje, jest zimno, szaro, buro i ponuro 😞
ale od srody ma byc juz cieplej i bez deszczu, hmm zobaczymy
Kasiu to mowisz ze drugi synek bardziej daje ci popalic? 🙂 hehe, a powiedz jak sie wogole czujesz?