Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anusia86 napisał(a):
u mnie jedna góra pokonana 🤪teraz druga czeka 🤪 dodam,ze kolejna hałda już czeka na swoją kolej w pralce... ja nie wiem skąd się tyle brudnych rzeczy bierze...normalnie chyba się klonują 😜 jak Kasiu remont? kiedy przeprowadzka? 🙂
witam 🙂
jeszcze zostały nam do położenia panele w drugim pokoju(trzeba kupić) skończyć malować korytarz i umeblować pokoje i odświerzyć kuchnię bo narazie na nową nas nie stać, a jak u was?

• Mamusia
nom u nas łazienka już praktycznie na wykończeniu.. 😉 zostało pomalowanie pokoi, umeblowanie kuchni no i chyba tyle...najgorsze przewożenie gratów..:| ale za to pralkę nową dostaniemy..teść się zdeklarował,ze nam ją kupi, bo tam jest taka stara chyba sprzed 20 lat 😉 także powoli powoli.. 🙂 już bliżej niż dalej 🙂

• Mamusia
Anusia86 napisał(a):
nom u nas łazienka już praktycznie na wykończeniu.. 😉 zostało pomalowanie pokoi, umeblowanie kuchni no i chyba tyle...najgorsze przewożenie gratów..:| ale za to pralkę nową dostaniemy..teść się zdeklarował,ze nam ją kupi, bo tam jest taka stara chyba sprzed 20 lat 😉 także powoli powoli.. 🙂 już bliżej niż dalej 🙂
no to fajnie tylko czekać przeprowadzki 🙂

• Mamusia
ja akurat dziś w pracy byłam wiec nie miałam jak zajrzeć... prawdopodobnie na majowy weekend szykuje nam się przeprowadzka 🤪 a jutro mam wolne i jadę zapisać się na czwarty egzamin na prawko 🤨 trzymajcie kciuki,żebym za długo na niego nie czekała 😉 dobrej nocy 🙂

• Mamusia
Anusia86 napisał(a):
ja akurat dziś w pracy byłam wiec nie miałam jak zajrzeć... prawdopodobnie na majowy weekend szykuje nam się przeprowadzka 🤪 a jutro mam wolne i jadę zapisać się na czwarty egzamin na prawko 🤨 trzymajcie kciuki,żebym za długo na niego nie czekała 😉 dobrej nocy 🙂
trzymam kciuki Aniu 🙂 i czekam na fotki z nowego mieszkania 🙂
oklask co byś teraz zdała 🙂

• Mamusia
laski co tu tak pusto..? u was też taka piękna pogoda? 🙂 u mnie w lubuskim jest pięknie od wczoraj..a i weekend majowy ma być bardzo ciepły i słoneczny 🙂 byłam wczoraj w WORD'zie zapisać sie na kolejny egzamin...i termin mam na 11-go czerwca!! masakra jakaś 😠 a 15-go mija mi ważność egzaminu teoretycznego 😠 złą jestem jak nie wiem...musze teraz zdać, bo nie uśmiech mi sie zdawać teorię drugi raz... no i szykujemy się do przeprowadzki 😉 start w przyszłym tygodniu 🙂

• Mamusia
to fakt, kasy idzie dużo...my mieliśmy o tyle lżej, bo część dostaliśmy..teraz jeszcze narożnik jakiś mały musimy kupić, bo wyszło na to,że nie mamy na czym spać 🥴 trzymam kciuki za Was Kasienko i oklask na motywację 🙂

• Mamusia
hej laseczki 🙂 ja tylko na chwilkę, bo próbuję ogarnąć sajgon...przewozimy właśnie rzeczy no i noc w nowym miejscu dziś 😉 przez jakiś czas nie będę się odzywać bo nie mam tam jeszcze neta...ale jak założą to na pewno się pojawię 🙂 życzę Wam miłego słonecznego i barrrrrrrrrrdzoooo leniwego weekendu 🙂 buziole 😘

• Mamusia
Anusia86 napisał(a):
hej laseczki 🙂 ja tylko na chwilkę, bo próbuję ogarnąć sajgon...przewozimy właśnie rzeczy no i noc w nowym miejscu dziś 😉 przez jakiś czas nie będę się odzywać bo nie mam tam jeszcze neta...ale jak założą to na pewno się pojawię 🙂 życzę Wam miłego słonecznego i barrrrrrrrrrdzoooo leniwego weekendu 🙂 buziole 😘
ale fajnie 🙂 udanej nocki 🙂