Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witam 🙂 melduję się już z nowego mieszkania 🙂 właśnie dziś podłączyli nam neta 😉 mieszka się fajnie...choć inaczej 😉 Julek jeszcze ma wahania i chce wracać "do domu" ale mam nadzieję,że szybko się przyzwyczai 😉 poza tym dostał się do przedszkola 🙂 od września będzie śmigał 😉 coś tu kiepska frekwencja z tego co widzę 😉 idę spać 🙂 do jutra 🙂

• Mamusia
Anusia86 napisał(a):
witam 🙂 melduję się już z nowego mieszkania 🙂 właśnie dziś podłączyli nam neta 😉 mieszka się fajnie...choć inaczej 😉 Julek jeszcze ma wahania i chce wracać "do domu" ale mam nadzieję,że szybko się przyzwyczai 😉 poza tym dostał się do przedszkola 🙂 od września będzie śmigał 😉 coś tu kiepska frekwencja z tego co widzę 😉 idę spać 🙂 do jutra 🙂
gratuluję dla przedszkolaka 🙂
wstaw fotki z nowego mieszkania 🙂 i fajnie że już na swoim 🙂

• Mamusia
kasiulek85 napisał(a):
Anusia86 napisał(a):

kurczę a jak się tu fotki wstawia? bo ja nigdy tego nie robiłam.. ☺️

• Mamusia
Anusia86 napisał(a):
kasiulek85 napisał(a):
Anusia86 napisał(a):

kurczę a jak się tu fotki wstawia? bo ja nigdy tego nie robiłam.. ☺️

przez tą stronę 🙂
http://www.iv.pl/
wgraj zdjęcia tu gdzie pisze przeglądaj i ciśnij wczytaj pliki na serwer a potem wyskoczą ci kody URL to skopiuj ten czwarty(pełny rozmiar na forum) i wgraj na stronę brzuszka

• Mamusia
Anusia86 napisał(a):
wow! Kasiu! gratulacje 🙂 ale będzie rozpieszczana 🙂 🙂 wrzucę fotki mieszkania na dniach, bo nie mam teraz za bardzo czasu 🥴
a jak tam Mamuśki? gotowe na Dzień Matki 🙂 ? Ciekawe co te nasze pociechy wymyślą 😉 ?
ja dostałam rzeźbę moich chłopaków 🙂

• Mamusia
hej kochane wróciłam!!leżałam 5dni w szpitalu,miałam prostowaną przegrodę.było koszmarnie,ale juz lepiej. 🙂Julek dał radę,kolezanki,siostra na zmianę go pilnowały.
na Dzień Matki nie dostałam nic:P za to sama chyba zagalopowałam się.pojechalismy do Kuby mamy wiec też wyskoczyłam z ptasim mleczkie a ona 'po co kupowałaś przeciez nie jestem Twoją mamą prawdziwą'.może nie przykro,ale głupio mi się zrobiło.że się tak wychyliłam.w tamtym roku się cieszyła a teraz mi doje....
myślałam,ze skoro to matka męża to tak trzeba się zachować,teraz mi wstyd.

• Mamusia
Ania131206 napisał(a):
hej kochane wróciłam!!leżałam 5dni w szpitalu,miałam prostowaną przegrodę.było koszmarnie,ale juz lepiej. 🙂Julek dał radę,kolezanki,siostra na zmianę go pilnowały.
na Dzień Matki nie dostałam nic:P za to sama chyba zagalopowałam się.pojechalismy do Kuby mamy wiec też wyskoczyłam z ptasim mleczkie a ona 'po co kupowałaś przeciez nie jestem Twoją mamą prawdziwą'.może nie przykro,ale głupio mi się zrobiło.że się tak wychyliłam.w tamtym roku się cieszyła a teraz mi doje....
myślałam,ze skoro to matka męża to tak trzeba się zachować,teraz mi wstyd.
ja dla teściowej nie składałam
a tobie Aniu współczuję takiej sytuacji

• Mamusia
o matko! niezła! nie powiem, bo moja 'teściowa' o mało mnie nie staranowała jak chciałam jej życzenia złożyć..chyba się nie spodziewała..synuś dał jej kwiaty a ja trzymałam czekoladki i chyba nie sądziła,że to dla niej.. mało tego mój Robert zostawił je w aucie a było cholernie gorąco i z trufli zrobiła się masa czekoladowa 🤪 a ja od syna dostałam buziaka i tulaska 🙂