Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

ciekawe co lekarz jutro powie .. hmm ale mnie mała po żebrach atakuje boli strasznie 😞 też latam do kibelka co chwile, 1, 3 i 5 w nocy, a później jak wstane czyli 10 :P

no ja na szczęście już mam wszystko, jeszcze ten spirytus i gaziki, i spakowałam podpaski te najwieksze, tylko że słyszałam że te podkłady poporodowe są lepsze, więc nie wiem czy kupić czy nie..

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej hej
Ja już po spacerku dawno 🙂. Teraz obiadek się szykuje.
U mnie wszytsko ok choć wczoraj wieczorem miałam skurcze tak co pół godziny ale położyłam się i przeszło. Chyba zależy od dnia. Ja jeszcze tydzień i 3 dni czekam a potem działam żeby się rozpakowac 😁
Miłej niedzieli buziaki 😘

• Mamusia
wiem ....wiem ....Dziewczyny....ale przeczytajcie tego posta z przed 2dni...to zobaczycie jak to śmiesznie wyszło...heheheh.....Justic śliczna Dzidzia.....też chcę taką mieć już....heheheh.....jak będę miała problemy pod koniec.....to wezmę różne ewentualnści pod uwagę....Przeczytałam mojemu Mężusiowi tą radę na wywołanie porodu i uśmiał się do łez....A ja mu na to ,że możesz sobie pomarzyć......

• Mamusia
ale dziś mam dzionek fatalny 😠 z mężem jeździłam i szukałam butów i ostatecznie nic nie kupiliśmy 😠 bo mu nic się nie podobało a na dodatek sąsiad znów nam zalał łazienkę pranie sobie urządza i wychodzi z domu 😠 masakra powiedziałam że jak go teraz spotkam to tak go pogonie że szok 😠

• Mamusia
ale dziś mam dzionek fatalny 😠 z mężem jeździłam i szukałam butów i ostatecznie nic nie kupiliśmy 😠 bo mu nic się nie podobało a na dodatek sąsiad znów nam zalał łazienkę pranie sobie urządza i wychodzi z domu 😠 masakra powiedziałam że jak go teraz spotkam to tak go pogonie że szok 😠

• Mamusia

• Mamusia
Hej mamusie, chciałam sie zameldować 😁, kurcze wczoraj po południu w ogóle nie mogłam wejść na brzuszek, a do tego net mi sie co chwila wywalał, ech. U mnie bez zmian, licze ruchy, a dziś ide po wypis i mam pokazać karte ruchów i zobaczymy co powiedzą, wiem jedno moja niunia dużo aktywniej rusza sie wieczorami, choć to też zależy bo nie zawsze. Fakt faktem jest charakterna, nie robi czegoś bo ktoś chce 😁, no chyba że gada do niej mąż to wtedy buszuje że szok.

• Mamusia
Hej
Ja właśnie wcinam śniadanko. Ciekawe jak tam Milcia byłaś na tych pokazach lotniczych? Wypadek jakiś był.

Aniunia moja mała przez ostatnie dni mało się rusza i tez najwięcej wieczorem. A dzisiaj w nocy to nawet mnie budziła. Nie wiem skąd to wynika. Jutro idę rano na ktg to zobaczymy co tam się dzieje 🙂