Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no to zazdroszcze ci takiej wagi bo ja to słonik jestem w porównaniu do ciebie hehe.dobrze ze to juz koncóweczka....i mozna bedzie za siebie sie wziąść.dobra ja spadam .kurcze juz nie dam rady długo siedziec przy kompie,w sumie lezec i stac tez nie 😉 uroki ciązy.no i tez mam slkeroze,niedawno mi sie uaktywniła 🙂

milcia26 napisał:
Magdey ja sie zdecydowałam rodzic w Żeromskim mam nadzieje ze będa miejsca a ty na Kopernika??dzis ide na kontrole do gina a jutro na to ktg...

też jednak żeromski 🙂 🙂 hehe

mi też teraz wyszły !! i mogą jeszcze wyjść, najgorszy jest właśnie 9 miech bo można dużo nałapać rozstępów.. ale się nie przejmuje tym!! zbledna

widze ze ci sie brzuszek obnizyl 🙂

• Mamusia
Ja już ogarnęłam, nawet byłam w sklepie, akurat trafiłam moment że nie padało i chwilowo nadal tak jest. Zaraz zamierzam troszke poleniuchować na łóżeczku. Ciekawe czemu Ania sie dziś jeszcze nie odezwała, jak nigdy. A fakt ja jutro też mam lekarza, wieczorkiem bedzie co pisać 😁 Uciekam pooglądać coś, choć znając życie nic w tv nie ma

• Mamusia
No ja też się cieszę, że wynik prawidłowy z tego posiewu wyszedł. Hmmm coś się gusce sączyłoa teraz jej nie ma...podejrzane:P

Kurcze, już niedługo 1 lipca i się zacznie...że tej nie ma, pewnie rodzi, tej też... 🙂 Ale będzie się działo. Mój mąż to jest zachwycony, jak obserwuje co mała z moim brzuchem robi 🙂 Takie garby wielbłądzie raz po lewej stronie, potem po prawej. Fajnie się ten mój szkrabik wypina.

Chyba mi się brzuch obniżył, bo takjakby mi wisi nad swpojeniem łonowym, a kiedyś był równych kształtów. Ale do porodu mi się nie pali. Także jak któraś chce być pierwsza, to prosze 🙂

• Mamusia
Wilsonka jaka ty jesteś dobra, ustępujesz miejsca innym 😁. Moja mała też sie wypina i wygina mój brzuch, czasem boli jak nie wiem co, ale damy rade. Ja troszke poleżałaam, coś jakoś spac mi się zachciewa, a przysnąć coś nie moge, chyba ta pogoda tak działa, w końcu z dnia na dzień jest głupsza.

• Mamusia
jestem 🙂nie moge w nocy spac,wiec pozno dzis się obudziłam 🙂potem troche sprzatania ,a potem moj K byl wczesniej i pojechalismy po wozek 🙂 🙂 🙂 😆 jest piękny 🙂bordowy 🙂
http://www.allegro.pl/item641729816_v4_coneco_chameleon_gondola_torba_folia_w_0z.html
i mam teraz taki dobry humor
) 🙂: 🙂pomijajac to ,ze mam skuurcze jak na okres od kilku dni,a dzis się nasilily co jakis czas sa 🙂ale powiem Wam ,ze dosc przyjemne ,bo powoduja,ze ja mysle ze ;"to już",a dla mnie to euforia max hihhi
lece teraz wywiesic ciuszki malenstwa ,bo w koncu wyprałam :* zajrze potem 🙂