Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dziewczyny glupio mi pisac ale dziwne rzeczy sie ze mna dzieja 🤨 Od zawsze jesli nie depilowalam sie depilatorem na nogach a normalna golarka,to musialam sie golic co drugi dzien.Tak szybko odrastaja.Na prawde. A od jakiegos miesiaca nie rosna mi wlosy na nogach wcale!!!!!! 🙃Nic a nic. Nogi gladkie jak pupcia niemowlecia:laugh: To chyba na prawde dziwne i pewnie ma cos wspolnego z hormonami ale czy ktoras z was sie z takim czyms spotkala???? 😉

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Andzia to szczęściara z Ciebie bo u mnie na odwrót rosną w szybkim tempie i czasami nawet w miejscach gdzie nie było ich wcześniej heh..np na udach 🙂 na szczęście są kolorku blond, więc nie widać 😉

Masz szczescie Andzia mi rosna za to szybciej 😞 a do tego mam wlosy na brzuchu 🙃 ale nie gole bo pozniej dluzsze urosna czekam az same wypadna po ciazy hehe :P wszystko przez hormony, ale na glowie tez mi szybciej rosna z czego sie akurat ciesze 🙂

• Mamusia
Też bym tak chciała, u mnie to jak u małpy prawie wszędzie włochy i to wcale nie blond ohyda ☺️ , a tu schylać się coraz trudniej,teraz to nawet się ciesze , że mąż w delegacje jeździ i nie muszę się co dziennie golić tylko na weekend jak ma przyjechać:laugh:

• Mamusia
Andzia ciesz się że nie musisz się golić 🙂 🙂 moja koleżanka też tak miała, prawie wogule jej włoski nie rosły 🙂
ja jak ostatnio ogoliłam nogi dostałam takiego uczuleniaże do dzis mam szramy, naszczęście robisię zimno to nie będemusiał się golić, bo nie widać hehe

a mój brzuszek podskakuje coraz częściej,maluszek coraz silniejszy i coraz wyrażniej widać jak kopie 🙂

Boberek hahahahahaha dobre okreslenie :P ja mam zakaz sexu bo mialam ciaze zagrozona wiec raz na tydzien sie gole :P ale obawiam sie co to bedzie jak mi brzuchol urosnie 😞 bo ja niecierpie wlosow bleee :P

• Mamusia
CandyMonka niezle sie usmialam z tego modnego boberka!! 🤪 Niezle teksty!!! 😉 No to faktycznie dziwne rzeczy sie ze mna dzieja. Probowalam cos znalezc o tym w necie ale tam pisza tylko ze moze pojawic sie wieksze owlosienie w czasie ciazy ale o mniejszym nic. No trudno. Powinnam sie cieszyc 🙂 Mniej roboty a i moj mezus zadowolony bo po 2 dniach bez depilacji zawsze mi mowil ze moje nogi sa jak tarka!!!:P haha. Ciekawe czym mnie jeszcze ciaza zaskoczy??? byle czyms pozytywnym!!!

Cieszę się, że boberek wywołał uśmiech na Waszych twarzyczkach brzuchatki 🙂 a co do sexu Anitek to proszę mi tu nie narzekać, że raz na tydzień hehe dobre i to..ja nie mam wcale bo nie mam z kim buuu 😉

CandyMonka :P a ja nie o sexie raz na tydzien tylko o goleniu bo mam zakaz sexu (tzn lekarz powiedzial :jakby sie pani mogla powstrzymac)wiec gole sie raz na tydzien czesciej nie musze hehe :P
Ja mam z kim a nie moge :P no ale coz obie jestesmy biedne w tym temacie jak widac :P

Ech jakos daje rade 🙂 🙂 🙂 wspolwesele sie z moim bo przynajmniej on nie ma zakazu hehe :P
ale jakos sie da przetrwac mam 10tego usg to zapytam :P bo w zasadzie wszystko ok tylko to lozysko musi sie podniesc jak sie podnioslo to wtedy juz nie ma przeciewskazan 🤪
Ech ja uciekam bo Moj wraca za godzine a ja jak narazie dopiero wyjelam piersi z kurczaka z lodowki... a gdzie tu reszta :P Zajrze pozniej 🙂