Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No ja tez wlasnie myslalam ze na zwolnienie bys mogla isc ale jak sie pracuje przez agencje to ja nie mam pojecia jak to jest 😞
wogole nie orientuje sie jak jest w UK. bo Irlandia to inny kraj jakby nie patrzec. CandyMonka jest bardzo dzielna 🙂 🙂 🙂 🙂 Kochana a masz Ty tam kogos kto Ci pomoze w razie czego?

Dzięki dziewczyny za miłe słowa 😘 kochane jesteście

Na zwolnienie lekarskie nie mogę iść bo płacą śmieszne pieniądze dostałabym mniejszy macierzyński. Muszę się przemęczyć jakoś. A co do pomocy to jest tu mój brat (z którym właśnie przed sekundą się pokłóciłam heh) pogada pogada ale pożyczy kasę jak będzie miał. 🙂

OKLASKA dla CandyMonki prosze 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
No dobrze ze chociaz brata masz bo wiesz zawsze czy cos do jedzenia czy jakas pomoc to masz na szczescie 🙂 no ja tez bym sie podlamala 😞 ale wierze ze los Ci to wszystko wynagrodzi 🙂 🙂 🙂 🙂 Poza tym tatus dziecka jeszcze slono zaplaci ze Cie tak potraktowal...

Dziewczyny zawstydziłam się hehe ☺️

tatuś niech spada gdzie raki zimują 🙂 może jedynie urodę po nim odziedziczyć bo ładny chłopczyna hehe 🙂

Bób to Ty jak na razie się z pod tej kołderki nie ruszaj 🙂

• Mamusia
Dziewczyny co Wy takie pokręcone to życie macie , to ja czuje się jak księżniczka przy moim, na każde pierdnięcie Kocham go i moją coreczkę 😆
Ale u Was też bedzie zaje... , bo ja też od życia dostałam w dupę, ale teraz to mi się o 180stopni się polepszyło 😆
Życzę Wam tego samego 🙂 🙂 🙂 🙂

ale to tyle załatwiania, ustalanie ojcostwa bo się wypiera, potem bieganie po sądach, nie chce nic od niego. Może mi też robić problemy z paszportem bo to nie Polak. Dam radę bez niego. 😉

Anitek u Ciebie to chyba zwykła niestrawność na razie 🙂 Nie przejmuj się

No ja tez mam dobrze...I nie wymienilabym Mojego na nic w swiecie!!!Ale swoje wycierpialam w ostatnim zwiazku wiec jak widac wszystko sie zmienia 🙂 wiec CandyMonka i na Ciebie przyjdzie pora 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

CandyMonka napisał:
ale to tyle załatwiania, ustalanie ojcostwa bo się wypiera, potem bieganie po sądach, nie chce nic od niego. Może mi też robić problemy z paszportem bo to nie Polak. Dam radę bez niego. 😉

Anitek u Ciebie to chyba zwykła niestrawność na razie 🙂 Nie przejmuj się

Kochana paszport zrob najpierw, postaraj sie o alimenty i pozbaw go praw rodzicielskich i mysle ze warto a nie dupek bedzie chodzil sobie po swiecie bezkarnie!!!jak ja niecierpie takich facetow...strasszzzzzni sa!!!

No mi juz przeszlo jak narazie 🙂 🙂 🙂 zabralam espumisan i jest ok 🙂 🙂 🙂 no chyba za duzo sie objadlam i namieszalam bo jadlam platki owsiane za chwile spaghetti a do tego leczo z wczoraj ;> no co tu sie dziwic :P poczekam do jutra jak nadal mnie bedzie meczyc to zadzwonie do mojego lekarza po rade 🙂
ale tak ogolnie jest ok tylko tak dzisiaj jakos mnie zlapalo :P

No mialam 5 i mam 3 hehe :P zwrocilam uwage wlasnie teraz :P no wiesz po wymianie zdan nie moga przezyc pewnie wiec sie teraz dzieci chca pobawic w zabieranie oklaskow 🙂 🙂 🙂
A w sumie tak jak piszesz najwaznijesze to to czego Ty pragniesz do swietego spokoju 🙂