Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe no ja mam akurat lekarza w rodzinie wiec zawsze sie pytam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Ja po 4tej zaczne robic obiadek jeszzce mam troszke czasu bo u mnie 3-45 dopiero :P
Dodi dala mi fajny pomysl na obiadek bo mam filety z kurczaka co prawda ona robi schabowe ale mysle ze tez bedzie dobre 🙂
Miesko przyprawic sol pieprz papryka czosnek granulowany na to pokrojona w plastry cebule i na to ser starty wymieszany z majonezem do i do piekarnika 🙂 Mmmmmm moze byc dobre 🙂 dzis robie 🙂
Tyle ze Mojemu bez majo bo on majo nie lubi za bardzo:P
ciekawe jak bedzie smakowac 🙂

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

MMMMMMMM lubie potrawke :P a popatrz wczoraj mialam rosol moglam pomyslec o potrawce ;>
ech ale dupa ze mnie :P
ale dzis na deser jablka na goraco na 100% juz sie zabralam za nie powoli 🙂
ech uciekam wstawiac bo Moj bedzie o 5tej a gdzie tu ziemniaki i miesko :P
Zajrze pozniej 🙂

Juz wszystko wstawione 🙂 🙂 🙂
Szybko poszlo hehe 🙂
ciekawe jak te kotlety wyjda 🙂
uwielbiam kukurydze taka gotowana pycha jest zwlaszcza z irlandzkim maslem mmmmm mniami :P ale Wy mi tutaj smakow robicie :P
Dzis dzien zlecial w miare szybko 🙂 to dobrze 🙂
jeszcze 4dni do usg 🙂

• Mamusia
Hej ho 🙂
A wy tu pichcicie i pichcicie aż ślinka cieknie:P
Moim ulubionym smakiem jest ostre więc gustuję w tych potrawkach:P
A już dostałam totalnego hopla na punkcie zapiekanego sera-mmmmm...pychotka:P
No nie pogardzę też filetem z mintaja i makrelą-będąc na wakacjach każdego dnia musiałam zjeść rybkę:P
Jeśli uda mi się urodzić w terminie to też będę mieć rybkę 😉 No i mój mężuś to też rybka 😉

• Mamusia
czesc dziewczynki, ja dzis znowu słabo spałam 😞 wstałam juz po 7. Słuchajcie pada u mnie śnieg,jest biało za oknem ,pewnie zaraz sie rozpusci.Mała całą noc mnie kopała chyba w mame ma taki charakterek.

Jeszcze z rana miałam fochy lubego po zgubił gdzies dowód i rano biegał w popłochu gdzie jest, po czym wyszedł trzaskając dzwiami 😞 gorzej niz ja 🙂
ciepluśkiego dnia zycze 🙂

• Mamusia
hej brzuchatki - u mnie też pogoda apokaliptyczna - ciemno, wieje strasznie zimno i grad/deszcz zacina prawie [poziomo!
nocka nieprzespana ale co tam - wrócił MÓJ :laugh: już w niedzielę więc od niedzieli nie chodzę normalnie tylko chyba unoszę się parę cm nad ziemią ze szczęścia! :laugh: :laugh:
nie lubie jak wyjeżdza ale za to powroty :laugh:

niby zawsze się cieszyłam jak wracał ale odkąd jestem w ciąży świata poza nim nie widzę - ciekawe czy to też hormony? hehe

• Mamusia
czesc aaana ,widze ze ktos oprócz mnie tez juz wstał.Fajnie ze ukochany wrócił, mój dis mnie wkurył z rana tym dowodem,mógł pilnowac dokumntów.

a co do brzuszka to sobie najlepiej popatrz galerie, i zobaczysz ze dziewczyny maja różne brzuszki jedne mniejsze drugie wieksze,ja mysle ze nie ma co sie matwic 🙂

• Mamusia
hej Dodi - no nie śpię juz od kilku godzin - u nas wichury takie że spać nie mozna

ja tez się często na mojego złoszczę ale zawsze sobie myslę wtedy ze ja tez nie jestem idealna a on nic nie mówi więc w miarę się ograniczam w opr.. 😉

na pocieszenie powieM Ci że mój jest tak nierozgarnięty i nie myśli o przyziemnych sprawach że juz 2x pomylił daty wylotu - za pierwszym razem jak po miesiącu (!) wracał z Nepalu to zapomniał !!!!! że ma tego dnia samolot i musiał czekać na kolejny a teraz jak wylatywał do peru cały czas mówił że wyzeżdza w pon a w poniedziałek okazało się że mu się pomyliło!!!!! i jednak we wtorek 😮
przyzwyczaiłam się już do tego
ps. jego ojciec ma tak samo :laugh:

Dzien Dobry Mamusie 🙂 a u mnie slonko hehe 🙂 ech chcialabym troszke sniegu ale w Irlandii chyba nie mam co na to liczyc ;>
Dodi nie denerwuj sie niech sobie trzaska drzwiami mogl pilnowac dokumentow na przyszlosc bedzie mial nauczke a dokumenty pewnie zostawil w aucie albo w kieszeni gdzies...z facetami tak jest. Wiecie co Mariusz raz zrobil?w zeszlym roku wylatywalismy do Hiszpani na sylwestra lot bylo o 23ciej wiec stwierdzilismy ze jak bedziemy na lotnisku o 9-30 bedzie ok wiec zamowilam taxe na 9ta.
Po czym dochodzi 9ta a Mariusz dokumentow nie mogl znalezc nic kompletnie ja aby jego dowod mialam ale zadnych kart nic nie bylo ani prawa jazdy! wiec stwierdzilismy ze odmowimy taxe i pojedziemy naszym autem i zaparkujemy na lotnisku w sumie cenowo wyszlo to samo co taxa w dwie strony wiec spoko. No i zaczelo sie szukanie dokumentow oczywiscie z ryjkiem na mnie. Powiedzialam tylko ze ma spokojnie pomyslec co robil krok po kroku odkad ja ostatni raz trzymal w rece. No wiec pojechalismy do firmy gdzie pracuje przeszukac Vana firmowego i wiecie gdzie znalazl dokumenty??? w skrzynce z narzedziami!!! 🤢 czegos takiego nie widzialam jak zyje hehe :P no i nagle mu sie przypomnialo ze trzymal je w rece i wyciagal cos tam z tej skrzynki i polozyl na chwile dokumenty i zapomnnial 🤪 wiec Dodi Twojego dowod moze byc doslownie wszedzie :p
Wczoraj przyszla moja sukienka slubna wiec w sobote odbieram nie moge sie doczekac no i w sobote usg polowkowe 🙂
supppper 🙂
Zrobilam wczoraj jablka na goraco wyszly mega pyszne dwie dokladki zjadlam 🤪
Synus tez mnie kopal cala noc co chwile sie budzilam tak sie przewracal ale to dobrze niech sobie kopie 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Witam wszystkich 🙂
U mnie pogoda jak u większości, pada wieje i zimno okropnie 🤢
właśnie gotuję wołowe żołądki więc śmierdzi okropnie ale jak zacznę wietrzyć to mnie przez okno wiatr porwie, zaczekam więc z wietrzeniem aż zkończe 😮
Jakiś ten dzień szary ze się nic nie chce do tego zmarzłam na dworze i bolą mnie uszy, jednym słowem masakra

Jejkus z tymi facetami...dobrze ze sie ten dowod znalazl :P
Bob zoladki wolowe??? uch to ale musi smierdziec :P
Darusia witamy ponownie 🙂 no i trzymam kciuki za usg choc to pewne ze wszystko jest ok 🙂 no i daj znac odrazu 🙂
A jak sie wkurzylam bo zawsze sciszam tel na noc zeby mnie nikt nie budzil rano wstalam o 9-45 patrze na kom a tam 2 nieodebrane polaczenia z prywatnego nr. o 9-30 a sie okazalo ze kurier obraczki przywiozl. No i wroci jutro bo niestety pojechal sobie a jak dzwonilam teraz do firmy UPS to powiedzieli ze on juz gdzies tam pojechal i wroci jutro. Ech nie zasne z wrazenia :P

Iwiokej wiem ze to na wzdecia 🙂 wlasnie o to chodzi 🙂 bo zwalnia miejsce w jelitach i wtedy moga one normalnie zaczac trawic 🙂 jak jestes napompowana jak balonik to wierz mi jest jeszcze gorzej... Bierz przez pare dni do tego pij szlanke cieplej wody na pusty zoladek i powinno pomoc 🙂