Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
anitek mój wyjechał wczoraj a wróci w piątek wieczorem , przyjechałam do rodziców bo w domu to bym z nudów padła ale jutro wracam bo po śmieci przyjadą w czwartek a pojemnik muszę wystawić i palić w piecu muszę żeby ciepło w domku było, a jak mnie za długo nie będzie to kosa w domciu

Zajrze pozniej ide wstawic rosolek bo glodni jestesmy hehe :P Odpoczne troszke bo dzis tyle czasu jak nie w samochodzie to szpital a to przychodnia wiec poloze sie na troszku wygodniej w moim mega wielkim fotelu 🙂
Do spisanka 🙂

iwiokej nie przejmuj się, ja podobnie jak Ty i aaana tempo również mam wolniutkie, ale nie szarżuję się bo brzuch za mocno zaczyna wtedy boleć.

Właśnie obiadzio zjadłam pyszniutki, pękam 🙂 lubię to uczucie najedzenia heh
Zaraz muszę do hydraulika zadzwonić bo jak zmywałam przekręciłam gorącą wodę tak, że nie chce się teraz zakręcić i leci cały czas buu 🤨

• Mamusia
No Dziekuje CandyMonka za info 🙂 Może coś uda mi się wykombinować. Czytam własnie Wasze relacje z przebiegu ciąży 🙂 I podziwiam niektóre macie mega przypadki aż strach się bać. Na szczescie u mnie jakos ta ciąża w miare dobrze przebiega ale ciągle mam stany zapalne i pewnie pojde na kilka dni do szpitala 😞 😞

Klaudia nie przejmuj się szpitalem, jak ma to tylko kilka dni to dasz radę 🙂 Dla naszych maluszków wszystko 🙂 Ps. gratuluję udanego suwaczka hehe
Zaraz pan hydraulik do mnie przyjedzie kran wymienić. Udało mi się to jeszcze na dzisiaj załatwić 🙂
A i mała się obudziła i kopie mamuśkę 🙂 tak przed 18 to jest stała pora uaktywnienia

• Mamusia
No dziekuje CandyMonka teraz siedze i się bawię tymi suwaczkami jak dziecko hehe 🙂
Co do szpitala to trochę się boję ale jak mus to mus 😞
Hm zacikawiło mnie że nie masz karty ciązy- myslałam ze każda przyszła mama ma taką zakładaną.

🙂
Hhehe ładnie musiałaś nagrzebać z tym kranem 🙂
Pozdrawiamy 🙂
Moj Synek też daje czadu 🙂

url=http://www.suwaczek.pl/][/url]

• Mamusia
no proszę 🙂 CandyMonka to kurcze jesteś pierwszą osobą jaką poznałam która urodziła sie w tym samym czasie co ja 😁 Ja przyszłam na świat o 10.30 w Poznaniu 🙂 hehehe jaki ten świat mały 🙂 🙂 idę na Brzydulę bedę niebawem 🙂 o ile moj mąż nie zasiądzie 🙂url=http://www.suwaczek.pl/][/url]

Klaudia to jesteś starsza ode mnie bo ja urodziłam się o 19:05 w Gdyni 🙂 a karty nie mam bo do 5msc ciąży byłam w Anglii a teraz chodzę do gin prywatnie i też jakoś mi nie założyła 🙂

aaana gratuluję zakupu, farciaro hehe 🙂 🙂

• Mamusia
dzisiaj byłam w sklepie z wózkami i pani mi koniecznie polecała teutonię że niby delux jest (cena ok 3tyś!!) bo to firma ze 100letnią tradycją
to ten który kupiłam:
http://allegro.pl/show_item.php?item=800231155#gallery

wiem że jest dosyć paskudny (kolory) ale za tą cenę to może być spokojnie jako "zapasowy" lub stać u jednej z babć :P

• Mamusia
czesc mamusie 🙂

kurde dobrze przeczytałam Aaana wózek za 59 zł ??
ale numer 🙂 zazdroszcze Wam tych przygotowań i zakupów, mi za to przyszły dzis wyprawki dla Julki są śliczne 🙂 za niewielkie pieniadze 🙂 na szczescie moge poszperat w necie i cos kupic na allegro.

Dzi siedze sama do 21 bo luby ma zebranie w pracy, a na zebraniu same młode laseczki i on sam jeden pan dyrektor 😞 troche jestem zazdrosna 🙂

a tak wogole to mam jakigos doła i chyba dopadła mnie depresja jesienna , mam juz dosc lezenia w łóżku ,zamartwiania sie i bóli brzucha 😞

A ja po wizycie hydraulika 🙂 mam nowiutki kran i nic nie kapie..nic a nic 🙂 No ale za sama wymianę wziął stówkę 🤨 esz

Idę na coś słodkiego, a potem w tv moje La Ink, sama nie mogę się doczekać kiedy zrobię sobie kolejna dziarkę tym razem z datą urodzin i imieniem mojej córuni 🙂

Miłego wieczorku brzuchate 😘