Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

aaana napisał:
właśnie na takie spinanie jak mam teraz - 2x1tabl a potem tylko rano 1 tabl Jak przestanie spinać (przestało) odstawić zupełnie. Więc odstawiłam i było super do wczoraj 🤔

No to jak powróciło to jasne,że weź.Jeśli jednak masz wątpliwości zadzwoń do lekarza swojego,ale myślę,że spinananie wywoła więcej szkody niż ta luteina.

• Mamusia
Czesc Mamusie :*

Nie moge uwierzyc ze to ostatni dzień tego roku 😁

Dzisiaj mielismy okropną noc, nie dość ze pies co chwile wychodził na dwor bo biedaczynę męczyło coś na żołądku to jeszcze dostałam takiego bolu w dole brzucha jakiego jeszcze nie mialam. Normalnie jak na okres tylko trochę silniejszy, tak jakby mi mrowilo, brzuszek był twardy :/ Momentami to bardzo mocno bolało no i jak mnie taki bol chwycił to trzymał z 10 minut i puszczał ale nie tak aby nic nie czuc. Poszlam do wc bo sie wczoraj wogole nie wyprózniłam no i po 2gim razie mi ulżyło trochę. Nadal delikatnie bolało no ale nie juz tak mocno. Eh ok 4 rano bol poscił całkowicie a zaczęlo sie coś kolo 2-giej. Mysle ze to te skorcze przepowiadajace no i narazie nie dzwonie do ginka bo od tej 4-tej nic mnie nie boli. Najwyżej jak znow zacznie pojade do szpitala. Ale wierzcie mi normalnie myslalam ze bede rodzic juz - jakis lęk mnie dopadł. A mąz biedny wykonczony bo całą noc z psem latał na dwór 😞 Ehh miejmy nadzieje ze to nic groźnego. A profilaktycznie kupie w aptece nospę.

mam nadzieje ze u Was było w miare dobrze 🙂
jakies wiesci od Sibi ??

• Mamusia
No i Wszystkim Mamusiom i ich rodzinom życzymy :

W Nowym Roku 12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8760 godzin wytrwałości, 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund miłości. I przede wszystkim pomyślego rozwiązania i zdrowych pociech 🙂 🙂 😁 [img size=300]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Clipboard01-ce6502d91c35ea442ce9c05d7000ff88.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
oj Klaudia trzymaj nogi zaciśnięte bo to co piszesz to tak mi porodem trochę zalatuje, a w takiej sytuacji i pies mógł się denerwować i tak reagować, jednak z drugiej strony może to nic nie znaczyć więc nie stresuj się ale bądź czujna

• Mamusia
Witam Mamusie!!!!!!!!!
my miałyśmy spokojną noc, mała zaczyna przesypiać całą noc tylko jak się kładę to się chwilkę poprawia, zato w dzień ma więcej momentów na szaleństwo 🙂
Klaudia, jak ja bym miała takie bóle to już bym była w szpitalu, strasznie panikuję 😞
a Ty się trzymaj dzielnie i jak jeszcze raz Cię to dopadnie to pędem do szpitala żebyś nie urodziła za szybko 🙂

• Mamusia
No stresik to był w nocy. Ale teraz jest spokój, miałam delikatne rozwolnienie wiec moze to też przez to ten bol bo tak samo bolało własnie przy rozwolnieniu, no i okresie. Ale wykupkałam sie i było w miare okey. A nażarłam się jak świnka na wieczór czekolady i chyba jakieś zaparcie było. Ehh ale dupny temat od rana :P

• Mamusia
ale pozostańmy w dobrych nastrojach w tym dniu, bo jaki Sylwester taki cały rok 🙂
no Klaudia wyobrażam sobie jakie to musiało być stresujące, ja zauważyłam że mam coraz częściej te skurcze bezbolesne, jak cały brzuszek się robi twardy na 2 min i puszcza, ale nie damy się za szybko 🙂

• Mamusia
Hej Brzuchatki!
u mnie noc też nieciekawa ale już się przyzwyczaiłam :/

brzuch nadal spina choć mniej (a w końcu nie wzięłam tej luteiny tylko 2 nospy i kąpiel) myślę że to mogło być z przemęczenia i nerwów (teściowie mnie ostatnio baaardzo irytują a w święta musiałąm trochę z nimi poprzebywać)+wczoraj przygotowywałam zarełko na sylwestra zamiast odpoczywać

Zadzwonie po 12 do ginki i zapytam się co robić / mam nadzieję że odbierze

• Mamusia
Wczoraj pisałam że w lumpkach są wyprzedaże i wszystko po 2 zł ale nie mogłam wkleić fotek bo poszło wszystko do pranie, wiec dzisiaj wkleję
nr1 [img size=400]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/PC310847.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />