Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Aaana kolega nie moze porownywac Ciebie do swojej Zony!!! kazda kobieta jest inna i kazda kobieta radzi sobie inaczej w roznych sytuacjach wiec nie wiem skad u niego takie przeswiadczenie ze bez szkoly sobie nie poradzisz??? Nie wiem czy czytalas jak jedna listopadowka pisala ze jak zaczela rodzic to samej siebie nie poznala i ze wszystkim sobie poradzila. Bo ja kiedys pytalam na wczesniejszych watkach o szkole rodzenia to bylo wtedy kiedy mialam dylemat czy isc czy nie isc tym bardziej ze byla tylko i wylacznie prywatna bo panstwowa no coz juz miejsc nie bylo jak ja bylam w 12tyg ciazy 🤨

Ciaza trwa pelne 40tyg wiec gdybys wybrala inny suwaczek to na koniec ciazy by Ci pokazywal 40+6 a my mamy takie ze pokaze 39+6 i koniec 🙂 i taka jest przewaznie metoda liczenia przez lekarzy 🙂 czyli tak jak mamy suwaczki 🙂 ja uwazam ze jest lepsza bo wiadomo co mniej wiecej jest juz wyksztalcone u Dzidzi 🙂

Ja tez uciekam zamowic chinczyka bo glodni jestesmy a gotowac sie nie chce :P a pozniej pomyslimy czy isc do tego pubu choc jak narazie mi sie nie chce. zaczela bolec mnie glowa i boli troszke w krzyzu jak na okres :> ech...sie zobaczy jeszcze :P

• Mamusia
pisalyscie o datach kiedy dowiedzialyscie sie o ciazy... ja 26.05 w dzien matki!! 🙂
ja chodzilam do szkoly rodzenia i teraz chyba na nic mi sie przyda przy cc.
mysle ze w zwiazku z tym ze bede miec cc to juz zaczniemy sie "sypac" w styczniu 🙂 i chyba ja bede pierwsza 🤪
ale Wam dobrze szykujecie sie.... a my z mezem mielismy przygotowany zestaw filmow i dobre jedzonko i nic 😞 do tego on ma od srody wolne a ja tu!! a jak wyjde ze szpitala to on pojdzie do pracy i ja caly dzien sama w domu bede 😞 no coz oby moja corunia zdrowiutka byla

• Mamusia
Gdy Nowy Rok cyfrę zmienia
wszyscy, wszystkim ślą życzenia,
przy tej pięknej sposobności
życzę Wam zdrowia, szczęścia i radości! [img size=400]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/4-202ae7c03792a0a3efa3097d7e4e4867.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
moze mu pozwola dluzej byc sie zobaczy

dziewczynki wysle Wam moj nr na prv bo mam przykre doswiadczenia z podaniem numeru na "forum" jesli kogos pomine to przepraszam. podeslijcie mi tez swoje zebym miala jak sie kontaktowac w razie czego 🙂

Ja wlasnie zjadlam chinczyka :P padla decyzja ze ok 22giej pojedziemy do centrum pojdziemy sobie gdzies do pubu a po 24tej wrocimy do domciu 🙂
Sibi odpisalam na maila 🙂

Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń. A gdy się one już spełnia niech dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens. W Nowym Roku wielu szczęśliwych chwil z bliskimi a w szczegolnosci z Waszymi Dziecinkami zyczy Anita z Mezem i Olafkiem w Brzuszku 🙂 😘

• Mamusia
Gdy Nowy Rok w życie wkracza
to srebrna gwiazda blask swój roztacza
Niech świeci sobie na gwieździstym niebie i wszystkie życzenia spełnia dla Ciebie
Tego i jeszcze więcej Życzymy Wam przyszłe i obecne mamusie 🙂
Iwona Maciej i Amelka!!! [img size=103]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/images-a257e50c279afc5bdd8d55ee98d87af6.jpeg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Witamy już o jeden roczek dalej 🙂

hi hi od szampana łyka Mały normalnie mnie skopał 😁

powolutku kładziemy się nynki 🙂

Sibi trzymam kciuki 🙂 wiem co czujesz bo niedawno byłam w szpitalu.

Jeszcze raz życzymy Wam wszystkiego dobrego w tym Nowym 2010 Roku 🙂