Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aaana napisał:
hehhehe Kikos teraz doczytałam że Ty też jesteś mała więc rozumiesz mnie :P przy innych wózkach jakoś tak dziwnie a ten emu taki malutki i zgrabniutki 🙂

noo tak :P
w sklepie powiedzieli ze jest mozliwośc jeszcze dokupienia jakis adapterów bo w sumie ta gondola jest nisko osadzona ale w sumie to nie przeszkadza tak bardzo a jak sie zakłada spacerówke to juz to nie ma znaczenia bo juz sie nie widzi tego ze jest nisko 🙂

• Mamusia
wow na prawdę malutki! no i jak składałam teutonię to było ok ale trochę się spociłam natomiast przy Delti Emu wszystko odbyło się dosłownie w mig i to 1 ręką!! 🤪

nikoś będę musiała wdrapywać się na 4 piętro z gondolą w 1 rece i z psem dosyć dzikim i nieobliczalnym w drugiej jestem więc dosyć przerażona ale co tam trzeba sobie jakoś radzić

nikoś Ty też malutka i jakoś urodziłaś więc jest nadzieja :laugh: bo ja cały czas się boję że jestem mniejsza i dziecko nie da rady wyjść bo mam za wąskie biodra:P

• Mamusia
o Kikos wielkie dzięki za foto!!!!
nie jest żle!!! ja myślałam że to będzie taki kubełek bardziej - ale jestem niepoważna obejrzałam dokładnie gondolę a spacerówki już nie ☺️
właściwie to prawie leżąca pozycja ufffff kamien spadł mi z serca bo już myślałam że będę musiała czegoś innego szukać - w takiej spacerówce Domi może sobie spokojnie spać 🙂

• Mamusia
Witamy poniedzialkowo 🙂
Dzis jestesmy pierwsi 🙂 U nas nocka jako tako wprawdzie wstalam juz o 4 stej na siusiu i nie moglam usnac 🙂 Walnelam troche krzyzowek, meza wypuscilam do pracy i mnie jakos zmoglo dalej wiec jeszcze do 8 smej sobie pospalam 🙂

Powolutku z męzem zaczynamy akcje sexik 🙂 Ale jak narazie to czuje sie dobrze 🙂 nic mnie po tym nie bierze :P

wybieram sie na ryneczek aby dokupic sobie koszule z krotkim rekawkiem do szpitala... Zobaczymy czy cos dostane w tym mrozie :P

ajjjj juz tak blisko a mi sie tak dluzy :P

• Mamusia
Witam,nadaję z łóżka,noc OKROPNA 😠 Już mnie wkurw brał nad ranem.Już wolę urodzic i padaćz przemęczenia bo przynajmniej zasnę wtedy zasypia się w pół sekundy...ehhh jestem wykończona.Mąz wyjechał rano do piątku,przed Nim 250km a pogoda okrutna.
Ledwo doszłam rano do przedszkola,śnieg wsypywał się do kozaków 😠
Teraz znów wskoczyłam w piżamę i mam wszystko gdzieś:P

• Mamusia
Witam Chudzielce!

u mnie nocka też nieprzespana (mimo że bez męża i bez psa)
za to zaraz robie kawę i zabieram się za odgruzowanie mieszkania bo chyba mój wraca z zesłania. Qurcze miał jutro wyjechać na parę dni - już poumawiałam przyjaciółki na babskie ploty a on będzie mi siedział na głowie... Chociaż z 2giej strony trochę mi go brakuje

Kikos - pyałam o rozkładanie spacerówki Emu u 2 sprzedawców na allegro i obydwoje napisali mi że rozkłada się na płasko 🤪 ale kłamczuchy!!!

• Mamusia
ooo tak Aaana zgadzam sie w pelni z Toba to na bank byl facet.
Ja w sumie nie narzekam na jakies ciezkie dolegliwosci no ale chec juz bycia z Dzidzia jest tak wielka ze az mnie to czasami denerwuje a tu nic a nic... Narazie jest cisz spokoj i nie wiem kiedy ten moj dzien nadejdzie...

Nawet nie wiem co sie dzieje ze mna bo jakos sie nie boje narazie jak mysle o tym porodzie bo jeszcze z 2 - 3 mc temu to panikowalam ze nie dam rady...

Hej mamusie, te mniejsze i większe:P
a u mnie kolejna nocka do d..y, nie mogę się doczekać kiedy się tak na maksa wyśpię..
Dziś, pomimo bóli kości pipkowych biorę się za resztę prasowania 😉 kończę ostatnią turę prania dla Małego i koniec! Jak dam radę to spakuję dziś też torbę do szpitala, bo zbieram się od zeszłego roku i kończy się za każdym razem na gadaniu 🙂
Widzę, że temat wózków ciągle maglujecie 🙂 też brałam pod uwagę Deltim Leo 🙂 fajny, funkcjonalny, klasyczny wózeczek 🙂
Wczoraj dokupiłam jeszcze Synusiowi body w rozm. 56cm - 5 szt., non stop mam schizę, że mam za mało ubranek a za chwilę myślę, że przecież ja Go nie zdążę we wszystko ubrać, ehh.. też tak macie?

• Mamusia
Hej mamuski

widze ze wiekszość nie wyspana ja w sumie spie dobrze wczoraj poznosiłam wszystkie poduszki do lóżka i był luzik

a teraz musze zmykać bo mam KTG zobaczymy czy cos wyjdzie czy mam skurcze czy nie
jak wróce to zdam relacje
to narazie 🙂

• Mamusia
Hej mamusie
Moja noc to chyba nie do przebicia , z resztą tak jak wczorajszy wieczór i dzisiejszy poranek. Wybraliśmy się ok 16stej 17stej do Miejskiego Domu Kultury i zaraz po wyjściu z domu, przed blokiem mój pieprznięty mąż rzucił naszą córkę w taki świeży śnieg, ona wystraszona wygięła się i poleciała na rękę. od tamtej pory nie rusza ręką i mówi ze nie może podnieść , chciałam żeby w takim razie poszedł z nią na pomoc wieczorową, a on że przesadzam 😠 , potem powiedziałam że ja pójdę, to znowu usłyszałam że po co, że i tak nic nie zrobią ze lepiej jutro do lekarz. Tak właśnie ja musiałam dzisiaj iść z nią do lekarza ogólnego i pani doktor do mnie ze mogłam iść na pomoc wieczorową bo tam by wszystko załatwili a teraz będę latać od lekarzy do rentgena i z powrotem 😠 , jakoś udał się w szpitalu i idziemy na 12stą i tam mam nadzieję że wszystko załatwię, ale jestem tak wściekła, a mój mąż ma taki wpiernicz 😠 😠 😠 😠