Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Herbatkę sobie zrobiłam 🙂 wypiję i pójde włoski suszyć.

Mam do Was pytanko finansowe, ile wydajecie tygodniowo na jedzenie? Ja w tym tygodniu wydałam już 400zł! 🤪 a lodówka pusta i na zakupy muszę iść 🤨 🤨

Hej Mamusie 🙂 ja juz wczoraj nie zagladalam po tym jak sie brzuszek posypal...
Madziula jeszcze masz kilka dni 🙂
Love story tutaj na maxa hehe 😉
ja wczoraj poprasowalam wszystko do konca i juz mam zrobione 🙂
Kochane cos mi sie ze wzrokiem dzieje...Ledwo widze monitor i wogole same czarne plamy i takie zamazamne wszystko... nie mam pojecia od czego to 😞 a do tego krew mi z nosa wlasnie leciala. Jak nie przejdzie musze jechac do szpitala niestety 😞

• Mamusia
Andzia brzusio sliczny 🙂 Podobnie jak Ty ja też ukradłam faceta swojej koleżance 🙂

A co mogę Wam opowiedziec 🙂 Jak miałyscie wczoraj tak sentymentalnie to i dziś może tak być 🙂

U nas zaczeło się trochę ponad 5 lat temu w LO. Mielismy taka szatnie na odzież w której pelnili dyżury uczniowie. No i tak sie zlożylo że Paweł Moj obesny Mąż pełnił taki dyżur wraz z kolegami z klasy 🙂 Ja natomiast z koleżanką Mają która bardzo podkochiwala się w Pawle siedziałysmy naprzeciw tej szatni całe 8 h 😁 Wiem jakies walnięte byłyśmy :P Jeszcze ją rozumiem bo siedziała tam i zgrzewała się na Pawła a ja ? Hmmm jestem osobą która nie boi sie zawierania nowych znajomości no i tak oto chłopcy chyba skapneli sie ze siedzimy i sie na nich zgrzewamy i zaproponowali Nam kielicha 😁 Tak dobrze czytacie popijali sobie przez caly dyżur 🙂 No a że Paweł mnie na początku nie interesował bo byłam lojalna wobec koleżanki to nie zwracałam na niego uwagi. W dodatku był najprzystojniejszym mężczyzną w szkole 🙂 i stwierdziłam że to nie te sfery :P

No i po tym kielonku tak sie miło Mojej kolezance zrobilo ze sie spiła 😁 Jednym strzałem 😁 A My troche gadalismy 🙂

Potem zaczął sie temat imprezy połowinkowej na ktorą Maja strasznie chciała aby Paweł przyszedl bo wlasnie na niej miała sie do niego zakręcic 🙂

reasumując z imprezy wyszłam z nim ja bo kolezanka okazala sie małomówna i za bardzo wstydliwa :P No a ze przy tancu dorwała Nas CHEMIA 😁 to dziś jesteśmy małżeństwem 🙂
nie zmienia to faktu że byłam najgorsza w klasie bo odbiłam chłopaka koleżance 🙂

z tym że to nie moja wina że On wolał mnie 🙂 hmm nawet z dziewczyną zerwał dla mnie 😁

fiu fiu fiu jezu ale sie rozmarzylam 😁

• Mamusia
Madziula witamy i zapraszamy 🙂

Anitka to nie dobrze z tym wzrokiem 🙂 Mialam wczoraj wlasnie tak , bolala mnie glowa i tak jakby zatoki a jak chcialam do gory spojrzec to mi oczy normalnie padały :/

Ja sie uchraniam jak tylko mogę przez chróbskiem które Maż ma. Narazie wygrywam 😁

Co do pieniążków na jedzonko to u Nas idzie około 700 - 800 zł miesiecznie, to w sumie też zalezy co jemy 🙂

ojej ale Maluda sie przeciąga 🙂

iwiokej jemy właśnie skromnie ale kurcze w tym tygodniu poszły już dwa słoiki majonezu...masakra..to mój bracki je najwięcej..zła jestem ale lodówki na klucz nie zamknę 🤨

• Mamusia
No fakt Monka mi tez się wydaje że to dużo. Chociaż porownywalam ostatnio ile i za ile jedzą np. moi rodzice bo tez są we dwójkę. No i wyszło mi 2 razy tyle co My. No ale jak tu Iwiokej zauwazyła to zalezy co jesz. U nas staram sie kupowac dobre i tanie 🙂
No ale wiesz Monka jak brat sie najara to sie pozniej jeść chce ! Wiec sie wcale nie dziwie ze zapasy z lodówki szybko giną :/
Anitka to faktycznie za duże to dolne. Puls hmm ja mam zazwyczaj koło 90 i nie schodzi :/

Ja dopiero wstalam i tak wlasnie jak sie obudzilam to tak mialam ale myslalam ze jeszcze jestem nie halo z rana. Ja poza tym nie mam takiego tetna niskiego moze przez to. Zawsze mam tetno ok 80-90. No coz zabieram sie za porzadek moze przejdzie jak nie przejdzie to wtedy pojade do szpitala i tyle.
Zaczyna mnie to martwic ze oni mnie tak puscili z tym cisnieniem i z tym bialkiem bez zadnych lekow 😞

Zmierzylam dwa razy i byl 63 i 62. Jak zadzwonie do szpitala to mi kaza przyjechac Iwiokej bo jak wychodzilam to mi powiedzieli ze jak sie cos bedzie dziac mam odrazu przyjechac. Boje sie ze to moze byc zatrucie ciazowe a na to powinnam normalnie dostac leki.
Kurde wizyte z moja lekarka mam dopiero w piatek. we wtorek mam wizyte w szpitalu. No coz ja uciekam robic porzadek w domku oczywiscie byle zeby sie ruszac nic ciezkiego robic nie bede. I zobaczymy czy sie cos poprawi. Wzrok juz lepiej to bylo takie ok godziny z tym wzrokiem. Ale jak sie cos bedzie dziac na pewno pojade bo nie bede ryzykowac.

• Mamusia
CandyMonka to postawić bratu ultimatum albo pójdzie do pracy,albo niech szuka sobie nowego lokum bo nie jesteś w stanie utrzymać całej rodziny 😠
takich pasożytów to ja też znam, ale nie możesz sobie na to pozwolić
anitek tylko nie czekaj za długo jak będzie tak dalej, oby Ci przeszło 🙂

Iwiokej na niego nic nie działa, już mu to mówiłam 🤨

Klaudia ja mam upławy strasznie, co sikam to zmieniam wkładkę. eehh

Anitek uważaj na siebie! Lepiej poleż, bałagan nie ucieknie.

Idę suszyć włoski a potem na zakupy 🙂 po południu ciotka z wujkiem do mnie wpadają 🙂 będzie wesoło

Miłej soboty brzuchate 😘 😘

• Mamusia
Witam Sobotnio,
wielki brzuch już mam - nawet mąż mówi że mi z dnia na dzień rośnie!! 🤪 oj ciężko już ciężko go nosić

upławy też mam mega - tak jak CandyMonka - co sikanie to wkładka
ale mnie zmartwiłyście tymi wydatkami na jedzenie - my (2 sztuki+pies) wydajemy znacznie więcej i do tego wcale jakiś rarytasów nie jemy hm... muszę się dokładnie przyjrzeć na co ta $$ idzie 😠