Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aj zabralam sie za robienie pierogow ruskich i sama sobie roboty narobilam ale co tam przynajmniej sobie pojem.:P
Oprocz tego jestem dzis straaaasznie zgnila. 😉

Dodi sliczne fotki- a te z brzuszkiem jeszcze ladniejsze!! Nie widac po tobie kilogramow a za to z brzuszkiem ci do twarzy 🙂 Przed ciaza bylas troszke za chuda wiec teraz bedzie idealnie. 😉 Bardzo ladna mamusia!!!! Ja tez przed ciaza mialam plasciutki brzuszek i uwielbialam go wrecz no a teraz troche ciezko bedzie ale co zrobic. Nie chce sie dolowac. Ale bedziemy miec kochane dzidzie i duzo obowiazkow i kilogramy same sie straca ja w to wierze. Nie mam na kompie zdjec z przed ciazy ale jak mi sie uda to wkleje mojego brzuchola z antenka z dzisiaj. Musialam zrobic bo mama mi nie daje spokoju. 🙃

• Mamusia
to nie dodaję keczupu szkoda mi zepsuć całą porcję

miałam ostatnio bekę jak facet w markecie coś do mnie zagadywał jakoś tak tyłem/ bokiem do niego stałam (byłam w obcisłej sukience) a ja się odwróciłam z brzuchem - ta jego mina!!! heeheheehe boooosko myślałam że się zesikam ze śmiechu!! 🙃

• Mamusia
Dodi co do mikrodermabrazji to bardzo polecam gdyz jest to zabieg praktycznie bezbolesny i polega on na scieraniu naskorka dzieki specjalenj głowicy ktora jest pokryta maluskimi diamentami. w ten sposob sciera sie tewn obumarły naskórek i pobudza sie produkcje kolagenu którego brak ma wpływ na powstawanie tych nieszczesnych rozstepów. ten zabieg jest na tyle bezpieczny że mozna go rowniez zrobic w ciąży! jako jeden z nielicznych na prawde! jest on dobrym zabiegiem przygotowującym tez do zabiegów laserowych a takie zabiegi przy karmieniu nie sadze zeby był szkodliwe o ciąży i miesiączce słyszałam ale o karmieniu nie...
a oprócz tego możesz wykonać cała mase peelingów np z zastosowaniem ultradźwieków i nie przypominam sobie zeby uczono mnie ze przeciwskazaniem jest karmienie piersią...

• Mamusia
no jego mina była suuuuper!!
marzy mi się jeszcze jedna sytuacja - często jak jedżdzicie samochodem (widać tylko od ramion wzwyż) jesteście pewnie zaczepiane - qurcze żeby tak jakiś "macho" zaczepił mnie nie na światłach a na parkingu - chciałabym zobaczyć jego minę jak wysiadam z auta!!! 🤪

Ech polezalam sobie i tyle :P wstawilam juz nastepne pranie. Glowka jeszcze boli a wzielam 2paracetamole 😠
Martus Ty tam lepiej juz zostac w tym szpitalu lekarz ma racje. Jeszcze tydzien polezysz i juz mozesz rodzic 🙂
ja wczoraj wrocilam a bylam przez cisnienie i bialko w moczu nadal niestety obie przypadlosci zostaly ale moglam wyjsc do domu a jak sie zle poczuje to mam wracac. Mowili tez o bolach glowy no ale mnie glowa boli caly czas to co ja mam zrobic 😞
przepekam do wtorku bo mam wizyte w szpitalu i zapytam.
Jejkus chudzielce jedne :P Dodi zdecydowanie za chuda bylas a teraz to przynajmniej jest do czego sie przytulic 🙂 mi przybylo 17kg 😁 i wlasnie pytalam lekarza o to i mowi ze wogole nie widac tego poza tym woda sie zatrzymuje w organizmie i mam sie nie przejmowac bo to nie nasze zmartwienie teraz te moje kg tylko wlasnie cisnienie i bialko. a tak sobie mysle ze jak urodzimy i to wszystko pusci to wrocimy do wagi sprzed ciazy szybciutko 🙂

Aaana to jest dobre hehe 😁 u Nas tak bylo na sylwka poszlismy do pubu koles jakis gapił na beszczelniaka non stop bo Maz byl z kumplem jakies 2metry ode mnie a ja z kolezankami rozmawialam.w koncu podeszlam do baru po soczek i wtedy zobaczyl brzusia hahahahaha 😁 byla taka dumna z tego brzusia ze ta dume bylo chyba widac wszedzie :P no a mina kolesia : bezcenna hahahaha 😁
a co do jazdy autem to ja tam sie zawsze rozgladam na swiatlach 😁 lubie obserwowac zachowania innych kierowcow i zdarzaja sie jacys co oczko puszcza albo jakis usmiech posla i wtedy mam ochote wyskoczyc z auta wypiac brzucha i wywalic jezora :P

Ale Wam powiem ze irole sa chyba bardziej bezszczelni takie odnosze wrazenie...Zwlaszcza Ci do 30stki...to takie nieokrzesane 😉
w pracy non stop konkakt z klientem mialam i niektorzy to juz przesadzali...raz tylko umowilam sie z klientem z pracy ode mnie hehe 😉 ale pamietam jak mnie nawet murzyn na drinka zapraszal 😁 a to juz bylam z Mariuszem albo nawiedzony hiszpan ktory potrafil codziennie wejsc do mnie do pracy zapytac o mnie tylko i wylacznie i sie upewnic czy oby na pewno nie chce wyjsc na kolacje z nim...i w koncu szef powiedzial ze juz tam nie pracuje 🤪 ja tu ide do pracy jakies 3dni po tym a tu kolesia spotkalam na ulicy doslownie 10metrow od wejscia do pracy...nawiedzony jakis 😁 dal sobie spokoj ale chodzil za mna jakies 3tyg az sie balam ze mi cos zrobi...

Ja jem ciastka ale takie dietetyczne cos jak herbatniki pyszne hehe 😁
Aaana cos w tym jest ze jak ktos sie gapi to ma sie ochote zrobic jakiegos zonka zeby wlasnie zobaczyc ta mine 😁
ale np. jak wychodzilismy gdzie z Moim i odeszlam na chwilke nie wiem tolaleta po drinka itd i np widze ze jakas laska sie gapi i probuje nawiazac kontakt wzrokowy z Moim to ja zazwyczaj patrzylam z boku i za chwile podchodzilam do Mojego mierzylam laske wzrokiem ktory moglby zabic a Moj wtedy dostawal buziaka 😁 i wszystko w temacie 😁 a jestem zazdrosna o Mojego na maxa :P

Anitek w UK jest podobnie, ja myślę że to dlatego że oni po prostu brzydkie kobiety tam mają. Jak widza takie laseczki jak my to wariują hehe 🙂
W UK najgorsi byli "ciapacy" czyli arabska ble