Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
zaraz mnie szlag jasny trafi z tym netem 😠

Candy Monka Ty pogadaj z mamą bo to Ona powinna wziąć się w garść i zadziałać drastycznie i konkretnie...wypad z domu i koniec!
Ja zawsze miałam pretensje do mojej matki ,że nie umiała ojca wychować,który popijał i wywalić na zbity pysk .
Wkurza mnie postawa takiej cierpiętnicy..ehh

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Nikos racja bo ile mozna...rozumiem raz czy dwa ale on tak robi caly czas...koles ma problem jakis normalnie 😞 jeszcze wkurza Monke i Mame...
co za palant normalnie skopac dupe i wyrzucic na zbity pysk...

Ja uciekam Kochane od kompa...dosyc na dzisiaj.
Zjem kolacje i sie poloze i bede odpoczywac. Jutro jade zawiezc ten mocz to poprosze o zmierzenie cisnienia i powiem ze dzis mialam jakas trzesionke.
Do spisanka jutro 🙂
Spijcie spokojnie 🙂
Buziaki

• Mamusia
Hejka!!! 🙂
Ja juz tez po wizycie ale najpierw chcialam poczytac co tam naskrobalyscie. Kurcze szkoda mi Mony124. Obie mialysmy dzis wizyte ale widze ze nie bardzo z jej ciscnieniem i biedna musi do szpitala!!!! 🥴
Mona124 trzymaj sie dzielnie!!!! Trzymamy kciuki!!!

U mnie na szczescie wszystko ok. KTG dobrze,wyniki i cisnienie ok, a USG za tydzien bo pare dni temu mialam.Rozwarcia nie ma wiec maly nie spieszy sie na swiat. Ale jak to lekarz powiedzial- odpukac. Acha. I jestem 13kg.do przodu.:P Niech tam jest byle dzidzia dobrze.
Ale o mnie juz nie pisze bo niektore widze macie inne zmartwienia. Powodzenia dziewczynki. 😉 🙂

• Mamusia
ANITEK JA DWA DI PRZED TYM JAK MIALAM TERMIN TREZSAM SIE I MAILAM CISIE 158 NA 110 120 STRASZIE WYSOKIE I DAWALI MI RELANIUM 5 POWIEDZIELI ZE JAK NIE SPADNIE TO ODRAZU NA STOL JEDZIEMY. W NOC SPRAWDZALY MI CISNIENIE CO POLTOREJ GODZINY LEDWO CO ZASLAM AA ZARAZ MNIE ZAS BUDZIL Y 🤔

• Mamusia
witam brzuszki wieczorowo

Widze ze rozmawiacie o brzuszkach, ja tez juz mam duzy i wypchany z kazdej strony, jeszcze nizej juz jest niz ostatnio, jak siedze to prawie na nogach lezy 🙂

dzis mnie znowu kilka skurczy zaatakowalo, ale przeszlo jakos
Za to mam mega swedzenie wszedzie, nie wiem moze to znowu mój wymysł i autosugestia OBY.

Wizyte mam za równy tydzien we wtorek, wreszcie usg, bo ostatnio w 32 tyg, i nie wiem nawet ile córcia warzy.
Mój M. juz szaleje , juz nie moze sie małej doczekac, chodzi i marudzi ze dluugo i najchetniej juz dzis by do szpitala jechał.

ja tez juz bym chciala tulic malutką 🙂

Hej mamusie,

a ja dziś zaganiania, że brakło mi czasu by do Was zajrzeć 😞 nadrabiam czas, w którym leżałam 🙂 nakroiłam sałateczki warzywnej, upiekłam ciasto drożdżowe, zrobiłam obiad, posprzątałam i wiele wiele innych takich czynności a teraz już padam..

Boże widzę, że coraz to więcej zmartwień dziewczyny mamy.. Jak nie hemoglobina, to coś z moczem.. Każda z niecierpliwością czeka na rozwiązanie.. Ja też.. bo naprawdę jest mi dużo ciężej się poruszać..

Aha i muszę się pochwalić, że w końcu był seksik:P :P

Poczytałam co dziś pisałyście, jestem w miarę na bieżąco 🙂

U mnie już 18 kg na plusie 🤪 najgorsze, bo z dnia na dzień mam większy apetyt.. tak sobie myślę, że poprostu zbieram zapas energii do porodu:P

Iwiokej a czy wyznaczyli Ci już termin CC??

Dodi ja muszę uważać, żeby się nie zadrapać tak mnie brzusio swędzi..

Ja mam wizytę u gina w piątek, boję się, że po badaniu wyjdzie, że mam już spore rozwarcie a żadnych skurczy..

Wierzę, że z Moną będzie ok, i że jak zaczną wywoływać poród to pójdzie On raz, dwa..

Dzieńdoberek 🙂

U mnie noc nie przespana 🤨 🤨 Zęby mnie bolą, przez całą noc tylko tabletki przeciwbólowe jadłam 5 paracetamoli wzięłam w końcu! Co zasnęłam to po godzinie ból wyrywał mnie ze snu. 😠
Mama wzięła wolne i pojechała zawieść mój moczyk do laboratorium, kochana.
Po południu jedziemy do ginka. Ciekawa jestem czy to już ostatnia wizyta.
A dzisiaj zaczynamy z małą 37tyddzień! :laugh:

• Mamusia
Witamy środowo 🙂

U nas nocka przespana ale wkurza mnie ta zatkana dziurka w nosie. No nie mam kataru a dziurka zatrkana od 4 dni :/ Wrrr
Mały sie pręży w brzuszku od samego rana.

Madziula - Trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie 🙂 Ja tak siedze i myśle kiedy mnie wezmie 🙂

Monka - ten Twoj "brat" to totalny idiota. Ja w domu tez miałam taki problem z bratem ale on miał 28 lat i na szczescie sie nie awanturował bo zaraz ojciec by go skrócił. A u Was jest ten minus że nie ma kto budzić w nim strachu. Ale jedno jest pewne że powinnyście z Mama coś z nim zrobić. Lepiej już jak siedział zagranicą niż tutaj teraz. Ale nie mozecie tego zostawić bo wejdzie Wam na głowe - a Ty za chwile bedziesz miała juz swoja rodzine i mama zostanie sama 😞
POWODZENIA Kochana 🙂 i się nie denerwuj 🙂

Anitka - trzymam kciuki za pozytywne wyniki 🙂
Martuś - dobrze ze z Wami wszystko okey 🙂 Teraz już mozesz rodzić więc sie nie martw wizytą 🙂

• Mamusia
Witam,Wy pewnie jeszcze w piżamkach a ja już po przedszkolu i siuśki też zawiozłam:laugh: nawet znośna pogoda,auto odpaliłam za pierwszym razem:laugh:
do obiadu mam przygotowane już schaboszczaki..tylko usmażyć i ogólnie troche uprzątnę ale póki co KAWA I PĄCZEK:P
Idę wstawić wodę 🙂

Candy Monka daj znać po ginku i napisz ile malutka waży 🙂

Nikoś...musiałaś wspominać o tym pączku hehe, zaraz zadzwonię do mamy aby kupiła wracając 🙂
Klaudia dziękuję za oklaska 😘 😘
Wczoraj znalazłam na necie Ośrodek Interwencji Kryzysowej zadzwonię tam i umówię się na spotkanie. Na stronie jest napisane, że mają tam pomoc psychologów itp. może oni będą wiedzieli co z nim robić.

Darusia przezorny zawsze ubezpieczony, więc plecak lepiej wziąć 🙂 Trzymamy kciuki aby wszystko poszło po Twojej myśli.

Nikoś mama zdążyła wrócić za nim do niej zadzwoniłam eehh.. ale jeszcze odebranie wyników mnie czeka więc jest szansa na pączusia 😁

• Mamusia
wiecie co ale teraz wyszły jaja normalnie!!! Dusia styczniówka bo ona tez tutaj w Koszalinie bedzie rodziła napisała ze oddział pat. ciąży i porodówke( z powodu remontu) zamykaja od 1 lutego i trzeba bedzie jechac 40 czy 50 km stad na inna!! wyobrazacie to sobie?! a jak ktos ma zagrożoną ciąże? nienormalni.