Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam Mamusie!!!!!!!!!
ale tu dzisiaj cisza, wstałam 0 11:30 z myslą ze tu znowu z 15 stron do nadrobienia będzie , a tu ledwie 4
noc w miarę , ale drętwienie kończyn i ciężki oddech utrudniają zasypianie, a i jeszcze w nocy po 4 obudził mnie wielki skurcz łydki, aż musiałam wstać z łóżka żeby wszystko sie unormowało, to i wykorzystałam pobudkę na pójście do toalety, nie męczyło mnie aż tak , ale jak już nie spałam to czemu nie skorzystać, a mam tak samo jak Ty CandyMonka po wysiusianiu, ale to mała juz tak główką napiera na miednicę że tak nasz to kuje, jeszcze troszkę i koniec z dolegliwościami 🙂
a ja idę na śniadanko bo jeszcze nie zdążyłam zjeść:P
anitek gratulacje za donosicielstwo, ja jeszcze 3 dni 🙂

• Mamusia
dzien dobry 🙂)

A ja sie w koncu tak wyspalam, ze az spuchlam 🙃 . Zasnelam ok 3:30 ale spalam bez przerwy(!!) do 11:30.
teraz kawusia, prysznic, jade na usg nerek raz jeszcze i dzisiaj juz robie nic... siedze z Wami i czekam na oznaki porodu 🙂)

• Mamusia
CandyMonka jak masz ząbki do zrobienia to lepiej się za nie zabierz bo jak zaczniesz karmić to mogą Ci się posypać 😞 tak mi powiedziała pani stomatolog

a i Dodi niestety ale nie mogłam wziąć znieczulenia bo w tym miesiącu już jest niebezpiecznie, na szczęście nie było tak źle 😉

• Mamusia
iwiokej dzieki 🙂

A dziewczyny z zebami naprawde nie ma co sie ociagac i oszczedzac ( chyba juz lepiej ,,niedojesc" 😉 ale zrobic porzadek, a zwlaszcza teraz w ciazy i jak dojdzie karmienie posypac sie moga bardzo szybko, moj dentysta tez tak mowi i praktycznie jestem raz w miesiacu na przegladzie.

Candymonika to była już ostatnia styczniowa mama.
Teraz już tylko my, chyba że marcowe zaczną wcześniej 🙂
Na Krakowie jestem następna, na marcówkach 3 w kolejności, bo tu to chyba ostatnia hihihi, trochę się zaczynam stresować 🙂

wróciłam 🙂 oo jakieś ruch się zrobił 🙂

Bób bez znieczulenia dałaś radę? kurcze twarda babka z Ciebie! Ja bez znieczulenia pewnie będę ryczeć 😉

Przed chwilą się kapałam i kurde schylić się nie mogę tak mnie boli podbrzusze, jak jestem prosto to spoko ale jak się po coś schylam masakra! 🤨

• Mamusia
tak oglądałam naszą tabelkę to w miarę po kolei dziewczynki się rozpakowują tylko pierwsza była Monia79 ale jej już dawno na brzuszku nie było widać , a teraz wygląda że na Klaudie przyszedł czas, dalej Klaudia do dzieła, masz jeszcze 4 dni 😁

• Mamusia
Hej 🙂
Połączyłam się z wami ale wciąż mnie na GG zagadują i nic do was nie mogę napisać 😠

Miałam wielkie plany wczoraj,że tu zajrzę po obiedzie to musiałam się włóczyć po markecie budowlanym,bo przywieźli nam dwa odcienie płytek do łazienki i trzeba było wymienić 😠 cholera

Za to teraz mam czas lenia i mogę tu posiedzieć z wami:laugh:
choć nie mogę sobie znaleźć dogodnej pozycji,bo mały mi wsadził chyba nogę pod żebro i bardzo boli 🥴

• Mamusia
No onecie jest artykuł o nadawaniu imion dla dzieciaków 🙂
Ten temat już był poruszany na brzuszku,ale nie ukrywam,że czytając to uśmiałam się z niektórych nieziemsko 🤪
Ja wiem,że wszystko jest kwestią gustu ale...poczytajcie zwłaszcza połączenia imion z nazwiskami:laugh: