Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

hehehe...ok Klaudia kandydatura Filipka przyjęta ;-)
O wynikach castingu poinformuję za kilkanaście lat ;-))))))
No to nie tak dużo płaciłaś rzeczywiście, ja tez muszę pomyśleć nad lokalem bo w mieszkanku mało miejsca.
U mnie Dada ok ;-))) sprawdzają się
Skorzystam z okazji, że mała lula i za wczasu umaluję się na spacerek, ostatnio bez make up'u wyszłam i ludzi straszyłam heh

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

mona ;-) kremik ze złotą nicią a cóż to ????
Milenka słodziasna, jakie ma ładne duże niebieskie oczka 🙂 Śliczna jest!!
Co do tej karuzelki to słyszałam same dobre opinie, szkoda, że u Ciebie się nie sprawdziły.

• Mamusia
Niebieskie oczka po mamusi i po tatusiu 🙂
A kremik przeciwzmarszczkowy, trzeba walczyć z czasem hihi. Dokładnie taki:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=988947776
A na karuzelę zdecydowałam się ze względu na to, ze własnie takie dobre opinie o niej słyszałam, ale moja córcia humorzasta jest jak widać i ciężko jej dogodzić. Wstyd się przyznać, ale chyba po mamusi to ma 😜

• Mamusia
Hej mamuśki 🙂

Monka przyznam że ja będę pewnie straszną teściową( nie ma co ukrywać, nie ma dobrych 😁) ale mimo to Misiek też składa swoją kandydaturę 🙂, stawiamy na urok osobisty

[URL=http://img695.imageshack.us/i/p4190195.jpg/][IMG]http://img695.imageshack.us/img695/9061/p4190195.jpg[/IMG][/URL]

Hejka 🙂
ale sie usmialam jak nadrobilam posty 😜
CandyMonka ja bylam pierwsza z Olafkiem hehe 😉 a tak poza tym Kochane to Nadia moze czasem wypiac pupe na Olafka czy reszte hahaha i tyle bedziemy mialy z kandydatury 😜
JaiHo zasilek jest spoko naprawde ja mam 270e/tydzien i tez jest ok. Nie powiem zeby to bylo duzo ale zawsze jakis dodatkowy grosz (cent) hehe 😉
Klaudia sliczne fotki bardzo ladnie wygladasz no i Fifi jaki przystojniak 🙂 ejjj to moze ja zarezeruje Fifiego i beda razem z Olafkiem na laski chodzic hahaha 🙂 a co cos innego 🙂
Bob Olafik w dzien pije co 2godz 120-150ml i w nocy zalezy co 3-4godz i wypija 180 czasem 100 zalezy od dnia 🙂
Iwiokej probowalam juz wszystkiego 😞 krem bambino rowniez i slinie nawilzajacy jakis krem ktory mi polecono w aptece i badal sucha 😞
Klaudia dziekuje za zyczonka dla Meza 😘
My wczoraj wrocilismy ok 21wszej poszlismy spacerkiem do pubu nad zatoka gdzie spotkalismy znajomych 🙂 wypilam sobie 2kieliszki winka i bylo cacy 🙂
Maly bardzo grzeczny 🙂
No a dzis spalismy do 10-30 tzn Maly sobie przemawial a ja spalam 😜

• Mamusia
No ja już pomalowana i listonosza nie wystraszę 😉chyba 😁
Klaudia ja też się zastanawiam nad kremem, bo jak narazie to używam, albo emolium,albo nivea na każdą pogodę, ale ten nivea jest chyba na zimę. Emolium fajnie nawilża policzki i na skazę białkową by się nadał.
Bob synuś faktycznie ma urok osobisty 😉

Bob jakie On ma oczeta 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 i wloski 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 smieszek taki malusi 🙂
Mona Milenka tez bardzo ladna dziewczynka 🙂
Bob masz racje wszystkie Nasze Dzieciaczki sa extra 🙂

hehehe...BÓB Twoje podanie ze zdjęciem przyjęte ;-)))))
Słodziak z Michasia!!! Czy mi się wydaje czy Michałek do taty mocno podobny??

Pewnie, że wszystkie dziewuszki z naszych dzieciaczków są równie słodkie, każda ma swój osobisty niepowtarzalny urok!!!! ;-)

Ja nadal nie umalowana, nie ubrana z bałaganem na chacie. Rozgadałyśmy się z Nadią i nagadać się nie możemy ;-)

• Mamusia
ehhh coś mi posta porwała 😜a na dodatek poszły dwa. dzieci mają różną skórę i różnie moga reagować.
Monka chodzi mi o miseczki tak delikatnie usztywniane, ale raczej zawsze jak są usztywniane to i mają druciki. Ale jak znasz jakieś fajne tylko z drucikami to też mogą być, bo jam mam bez drucików i mi sie wydaje, ze nie zabardzo się układają.