Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Monka bardzo ładny ten staniczek i wygląda jakby był lekko usztywniany, aż dziwne, ze biust w nim ładnie nie wygląda 😞 Ehhh mam nadzieję, że te problemy miną jak skończymy karmić 😉A o ile rozmiarów masz teraz większą miseczkę niż przed karmieniem? bo ja aż o 2 🤪
Klaudia, a do sukni slubnej kupujesz normalny stanik, czy taki do karmienia, bo ja mam dylemat, chociaż chyba w sukni ślubnej i tak karmić nie bedę 😉

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

na początku trzymał ładnie biust ale teraz, troch się rozciągnął
ja włanie sie boje juz tak zostanie, tzn ze beda takie obwisle 🤪
co do miseczki to przed mialam c teraz mam f 🤪 🤪
sorki za skladnie ale gadam przez tel ehhh

Ja wlasnie platki sobie zrobilam czekam az ostygna 😜 Maly w koncu zasnal wiec jest w kolysce 😜 jak sie obudzi pojdziemy na spacerek 🙂
CandyMonka nie chce Cie zalamywac ale moja siora tez ma cycki wiszace od karmienia i wygladaja okropnie 😞
Juz mysli nad operacja podnoszenia biustu bo zaden stanik nie pasuje i ciezko stroj kapielowy kupic...

Ale slicznie na dworze 🙂
czekam az Maly wstanie i ruszamy na spacerek 🙂
Musze sobie kupic Vichy Normaderm bo wlasnie poradzilam sie kuzynki kosmetyczki i mowi ze jest naprawde dobry wiec sie okaze czy pomoze a jak nie to chyba bede musiala isc do dermatologa 😞

Anitek miłam kiedyś jako nastolatka krem Vichy i pomógł mi na moje problemy, drogie sa ich kosm ale oplaca sie wydac ta kase 🙂
Co do cyców to ja już biore pod uwage operacjone, moze lepiej zaczne odkladac, tyle ze zaoszczedze polowe sumy bo u mnie tylko jeden jest wiecznie wyciagny 😉

kurde to juz po 13!! a ja jakas nie ogarnieta! ruszam to moje dupsko, bo az wstyd heh
idziemy na spacerek
buziaki 😘

MyCloud wlasnie czytalam o jakis masazach pod prysznicem itd. ale mysle ze to naprawde ciezko doprowadzic je do ładu niestety 😞
ja wogole nie karmilam a mam wrazenie ze moje zrobily sie jakis miekkiee tak jedrne jak przed ciaza... 😞
nie wisza bo mam "c" wiec nie ma co wisiec hehe ale jakos inaczej wygladaja 😞

• Mamusia
Ato w takim razie jest szansa,że będzie ok ten staniczek, bo mi jeden też się rozciągnął i pewnie też schudłam, ale kupiłam taki sam tylko,że węższy pod biustem, ale miseczkę większą i jest ok. Ten w kwiatki też mi się podoba. A co do cysiów, to też różnie bywa tak jak z brzuszkiem, u jednych jest lepiej u drugich gorzej. Podobno trzeba dbać i smarować kremami oprócz częsci jadalnej 😉

Och jaaa rzeczywiscie jest 12-20 u mnie hehe no tak ale wstalismy o 10-30 wiec nie ma sie co dziwic 😜
tez musze sie doprowadzic do ladu i wychodzimy 🙂
na dworze jest mega cieplo wiec sandalki i krotki rekawek 🙂 przepieknie kocham taka pogode 🙂
Candy co do kosmetykow Vichy to racja sa drogie ale sie oplaca...uzywalam kremu w czasie ciazy i byl rewelacyjny tego Normaderm jeszcze nie uzywalam ale warto sprobowac bo juz nie daje rady z ta skora 😠

Mona ja bym nie liczyla na cuda hehe 😉 brzuch brzuchem a cysie to sam tluszcz wiec jak sie rozciagnie to chyba ciezko doprowadzic je do ladu pozniej...
Rozumiem male rozmiary ale takie d,e,f itd to naprawde koszmar 😞

• Mamusia
Anitek na coś trzeba liczyć 😜 najwyzej martwic sie będziemy później, nie ma co za wczasu zamęczać się 😉
Całe szczęście, że zyjemy w takich czasach, że są operacje plastyczne, jakby co ja nie mówię nie i napewno jak trzeba będzie to skorzystam i moze będzie nawet lepiej niż przed 😜 😉
My też się ubieramy, bo listonosza dalej nie ma, a szkoda martowac takiej pięknej pogody 🙂

Mona racja hehe trzeba byc optymista 🙂
no ale fakt operacja podnoszenia biustu to jakies 5000-7000zl nie ma tragedii az takiej 🙂
Moja siora wlasnie sie zastanawia nad nia 🙂
w sumie jej sie nie dziwie bo naprawde karmienie tak wyciaglo jej cycochy ze szok 😞
cos kosztem czegos jak widac...wogole cialo kobiety po porodzie juz nigdy nie bedzie takie samo 😞 ech straszne to jest cale zycie przerypane nie dosyc ze mamy okres co miesiac do tego chodzimy w ciazy rodzimy dochodzimy do siebie (staramy sie) a do tego tyjemy jak tylko zjemy wiecej 😞 a faceci? nie maja takich problemow...trzeba bylo urodzic sie faceteme hahaha 😉

Klaudia ale super 🙂 jeszcze 1,5miesiaca 🙂 no i pochwal sie suknia!!!!!!!!!!
ja tez siedze w pizamie hehe 😉 czekam az sie Maly obudzi i chce isc na spacer ale wlasnie widze czarne chmury chyba ze autem podjade do CH bo i tak musze krem kupic i zakupki na obiad 🙂 bo od dzis na diecie jestem 😜

• Mamusia
Anitek ja to chyba odrazu bym sobie jakieś wkładki włożyła, bo samo podniesienie biustu niebardzo wygląda 😞przynajmniej te które ja widziałam, ale narazie nie zaprzątam sobie tym głowy, bo jeszcze cyce są w miarę ok, oporócz wielkości oczywiście 😜
Anitek diata powiadasz? 🙂powodzenia życzę 😉
A ja właśnie sobie zrobiłam taką dietę, ze zakupiłam czekoladę wedla, snicersa i lu go. Teraz siedzę i sie zastanawiam od czego tu zacząć 😜
Jeszcze sobie ten tydzień odpuszczę, a od nastepnego postaram sie pochamować, bo inaczej w żadną suknię nie wejdę 🙂 A tak apropo to powinnam się już zacząć rozglądać za suknią, ale jakoś natchnienia nie mam 😉

• Mamusia

hej laseczki!
Mona córcia przesłodka, bób - twój Michaś mazaczeskę którą doradzałam JaiHo dla Victora 🤪 hehehe - uroczy dzieciak, Klaudia super forma - jakbyś ogóle nie rodziła!

ja mam krem do bu źki (domi - nie mojej geby 😜) z apteki - Diprobase maść - bo młoda miała AZS b ostre i ta maść działa rewelacyjnie - b natłuszcza i można właściwie używać non stop tyle że filtrów nie ma - czy używacie kreów z filtrem dla dizeciaczków? jakich?

widzę że Anitek masz dietę od pon ! 🙂 3mam kciuki żeby się udało
ze mnie straszny żarłok więc diety nie stosuję ale od dizsiaj zaczynam się ruszać jak przed ciążą -był już 3godz spacer po lesie a wieczorkiem step 🙂 ciekawe czy w końcu waga ruszy w dół

My po spacerku 🙂
Mała za cholerkę dzisiaj nie chciała na niego wyjść płakała mi przez h non stop, koniecznie chciala byc na raczkach i to tylko jak stalam nie moglam nawet usiasc bo wrzask, moze brzuszek ja bolala bo odbijalo jej sie tez nie za fajnie. No ale przeszłyśmy sie troszkę i jak na razie nie marudzi ;-)

aaana co kremów z filtrem to ja mam zamiar kupić krem Nivea z filtrem30 z taką żółtą nakrętką, położna mi mówiła że jest najlepszy ;-)

• Mamusia
czesc dziewczyny, mój ma dzis wolne wiec nie mialam czasu zajrzec, ja znowu o pieluszkach.. napiszcie z jakis jestescie zadowolone i co mozecie polecic,oprócz pampers premium care bo za 60 szt 59,99 wiec masakra 😞 a dopóki mała ma odparzoną pupcie to zmieniam jej non stop, idzie nawet około 15-20 pieluch na dobę wiec chyba splajtuję, i mysle o kupnie jakis innych moze nonormalne pampers active baby , juz nie wiem sama, piszcie co polecacie 🙂

U nas generalnie dzien, zalatany, a ta wogole zastanawiam sie nad dokarmianiem Julki, bo w dzien czasem nie wytrzymuje 2 godzin bez cyca, i tak mysle czy nie zostac przy cycu i nie dodac sztucznego jeszcze, to chyba trochę by mnie odciążyło w kryzysowych sytuacjach, co myslicie o dokarmianiu?? i jak to najlepiej robic? jakie mleczko kupic ? buziaki

• Mamusia
mona124 napisał(a):
Mam pytanie do maus karmiacych piersią, czy udało Wam się kupić jakiś stanik usztywniany do karmienia, bo ja mam już dosyć tych nie usztywnianych? Piersi ładniej wyglądają w usztywnianym staniku, przynajmniej mi się tak wydaje.

Mona racja, ja tez mam juz dosc, a wogole ja spie w staniku, bo tak mi czasem leci z cycków ze nie da rady bez stanika i wkladek, a taki ladny staniczek widzialam i siebie w sklepie z bielizna za 65 zł usztywniany z odpinan miseczka, ale jeszcze sie nie zdecydowałam, a biust juz mi sie zmniejszył i zrobil sie mniej jędrny...esz 😞