Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
pewnie że Jai Ho jest normalna a T zamiast krzyczeć zastanowi się nad tym że jeśli kobieta złapie coś u ginekologa to facet prędzej czy później to od niej podłapie

Klaudia a czemu miała byś się nie zmieścić w sukienkę?
no i odrazu jak przyślą kieckę to cykaj fotki i wklejaj 🙂

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej

JaI_Ho w pelni Cie rozumiem i wcale nie uwazam Ciebie za nadwrazliwą itp... poprostu ja mysle ze faceci nie rozumieja pewnych rzeczy, trzeba było T. powiedziec ze sam niech sie bada w takim gabinecie ... esz na pewno by uciekł gdzie pieprz rosnie jakby na przykład stara obrzydliwa baba robiła mu na przyklad badanie prostaty , (bo do tego mozna porównac nasze badanie ginekologiczne)

A pozatym faktycznie dzien kiepski miałas ..ale dzis na pewno bedzie lepiej , tego przynajmniej zycze 🙂 🙂

Klaudia Ty laska jestes wiec nie miej obaw bo na pewno wejdziesz w kiecuszkę 🙂

Dziewczyny przełom nastapił, w najblizszych dniach wyznaczamy date slubu , ( robimy 2 imprezy w jednej, razem chrzciny i przyjecie weselne dla najblizszej rodziny )

ale sie ciesze 🙂

narazie spadam sie wykapac i ponosic troszke małą bo ma czkawkę i sie wkurza i jej sie ulewa co chwila przez tą czkawkę.

Hejka Mamusie 🙂 u Nas nocka nie taka zla pobodka o 23-30 i 2giej i o 5tej pozniej tez i o 6stej hehe 😜 rozmowa smianie sie itd 🙂
ale ja tam spalam 😜
p.s. Styczniowka polecila mi na ciemieniuche bepanthen posmarowac na noc glowke i zalozyc czapeczke i wiecie co???? SZOK!!!! ja tu sciagam czape a te wszystkie skorupy wisza na wlosach!!!!!!!!!!!!!!! zaden szampon na to nie pomagala (specjalny na ciemienuche) ani zadne oliwki!!! wiec Kochane sprawdzone i naprawde POLECAM!!!
JaiHo ale mialas dzien OMG!!! A T. no wlasnie mogl sam dupe uczaplic na tym fotelu i dac sie zbadac 😠
Co do kolysnia to ja tez Malego nie ucze takich rzeczy i nie zycze sobie aby ktos go bujal i mowie wprost hehe 🙂
Maly wlasnie lezy i sie wkurza wiec bede musiala zmykac na chwile 😉
Klaudia pochwal sie sukienka koniecznie!!!
DODI GRATULACJE!!! Ciesze sie niezmiernie 🙂
pochwal sie koniecznie kiedy slub 🙂

Malego odlozylam do kolyski bo zasnal mi na rekach i cos sie kreci 😉
A tak wogole to w nocy tak mnie rwaly nogi ze spac bylo ciezko...od ud az po same kostki w koncu zabralam 2nurofeny i poszlam spac 🙂

• Mamusia
Hej mamusie 🙂
Ja dzisiaj od rana już przwie wyszykowana. Wykąpana i włoski umyte, zaraz zabieram się za makijaż i układanie włosów póki mała śpi.
Wczoraj wrócił mój tata ze szpitala po radioterapi, podobno jest lepiej ufff, bardzo sie martwiłam, tak wiele złych rzeczy słyszałam na temat tego raka 😞
Jai_Ho współczuję wczorajszego dnia, dzisiaj napewno będzie lepiej 😘
anitek85 napisał(a):
Mona z tego co pamietam to MyCloud przeszla na butelke wlasnie dlatego ze Nelcia miala kolki...
I cokolwiek Ona zjadla to Mala plakala...
Ja uwazam ze dokarmianie jest ok ale trzeba dobrac odpowiednie mleczko wiec Dodi moze lepiej zapytaj lekarza jakie mleczko mozesz podac Julci 🙂

Anitek napewno chodziło o kolkę, ale chyba kolkę właśnie dostała poprzez mieszanie pokarmów, bo z tego co pamiętam to mi odradzała dokarmianie, ale ja i tak musiałam dokarmiać, bo mała płakała z głodu, bo miałam za mało pokarmu, ale mi się zdarzyło to raz na tydzień, dwa. Małej nic nie było, żadnej kolki nie dostała, ale ja nie stosuję żadnej diety piję napoje gazowane, jem sodycze,czekoladę, ciastka itp i nic jej nie szkodzi, a jak Julcia miewa kolki

• Mamusia
Hej mamusie 🙂
Ja dzisiaj od rana już przwie wyszykowana. Wykąpana i włoski umyte, zaraz zabieram się za makijaż i układanie włosów póki mała śpi.
Wczoraj wrócił mój tata ze szpitala po radioterapi, podobno jest lepiej ufff, bardzo sie martwiłam, tak wiele złych rzeczy słyszałam na temat tego raka 😞
Jai_Ho współczuję wczorajszego dnia, dzisiaj napewno będzie lepiej 😘
anitek85 napisał(a):
Mona z tego co pamietam to MyCloud przeszla na butelke wlasnie dlatego ze Nelcia miala kolki...
I cokolwiek Ona zjadla to Mala plakala...
Ja uwazam ze dokarmianie jest ok ale trzeba dobrac odpowiednie mleczko wiec Dodi moze lepiej zapytaj lekarza jakie mleczko mozesz podac Julci 🙂

Anitek napewno chodziło o kolkę, ale chyba kolkę właśnie dostała poprzez mieszanie pokarmów, bo z tego co pamiętam to mi odradzała dokarmianie, ale ja i tak musiałam dokarmiać, bo mała płakała z głodu, bo miałam za mało pokarmu, ale mi się zdarzyło to raz na tydzień, dwa. Małej nic nie było, żadnej kolki nie dostała, ale ja nie stosuję żadnej diety piję napoje gazowane, jem sodycze,czekoladę, ciastka itp i nic jej nie szkodzi, a jak Julcia miewa kolki

• Mamusia
Martuś synuś śliczniutki i ma chyba taką samą karuzelkę jak moja Milenka 🙂 Fajna z ciebie laska, nie rozumiem wcześniejszych narzekań 😉
Dodi gratuluję!! My też robimy chrzciny razem ze ślubem. Mój był już termin z księdzem ustalił i wiecie co zapomniał ksiedzu powiedzieć o chrzcinach 😁 🙃 i zapisani jesteśmy tylko na ślub, jutro idziemy razem do księdza i bedziemy to odkrecać. Mam nadzieję, ze problemu nie bedzie, bo salę już zarezerwowaliśmy na ten termin i wpłacilismy zaliczkę.

• Mamusia
ogarełam troche w domu, bo kumpela z pracy wpada , mała cos marudzi chyba jest spiaca, Zasypia na rekach ale walczy jeszcze sama ze soba 🙂

no ja cały czas sie wacham z tym dokarmianiem, bo małej w sumie wystarcza mojego mleka, chcialam to robic troche dla wlasnej wygody, ale nie wiem sama moze poczekam jeszcze.
Pokarmie jeszcze cycem 🙂
mala zasnela, ide syszyc wlosy i sie malowac 🙂

• Mamusia
cruella napisał(a):

Klaudia bardzo Ci dziękuję za chęci 🙂
Nie wiem co jest w tym sklepie, może jakaś ładna spódniczka?? czapeczka taka lżejsza też by była fajna.
Nie wiem czy ciuszki są wiosenne czy letnie bo od tego zależy rozmiar 🙂

Sa i takie i takie 🙂 Czapki lzejsze tez sa 🙂 tylko obwód głowki bym musiała znac 🙂

Mona kurcze mysle ze jak dziecko ma dostac kolke to dostanie jak widzisz jedne mamy karmia piersia i jedza prawie wszystko i jest ok a Dodi prawie nic nie jadla a Julcia biedna kolki 2razy na dobe 😞
nikt tak do konca nie jest w stanie stwierdzic od czego one sa...a to czy sie pojawily po mieszaniu pokarmu owszem ze mogly ale nie musza wszystko zalezy od dziecka 🙂
co do rwania nog to tez myslalam ze na zmiane pogody a tu takie piekne slonce...hmmm nie wiem od czego 😞 moze witamin brakuje 😞

Klaudia daj znac jak sukienka przyjdzie 🙂 jejkus jestem ciekawa 🙂
ejjj wlasnie tak mysle co ze chrzcinami 😞 bo do PL nie polecimy na pewno az do wrzesnia moze i wogole w tym roku nie polecimy 😞
i kurcze nie wiem bo moze zrobie tutaj i spokoj 🙂
A wlasnie sie mialam pytac 🙂
JaiHo ile jechaliscie do PL z Danii wtedy???
bo chcielibysmy autem jechac no ale z IRL to jakies 40godzin autem...

Bob to wtedy extra dieta hehe 😉
ja na razie daje rade z dietka 😁 wlasnie wypilam kawke z mleczkiem low fat hehe 🙂
a co tam 🙂
kupilam sobie w aptece CLA i tabletki z zielonej herbaty 🙂 prosze trzymac kciuki za moje 8kg hahaha 🙂

• Mamusia
Anita strona naprawde super 🙂 Jej 40 h do Polski ? Masakra 😞
Dodi co do dokarmiania ja uwazam ze jesli dziecko dobrze tyje to nie ma sensu robic mu bałaganu w brzuszku. Fakt ciut by Cie to odciażyło ale za to musiałabys siedziec i pokarm ściągać co zajmuje tyle czasu co karmienie 🙂 ale to moje zdanie 🙂

Klaudia no ostatnio tak jakos jechalismy...wyjechalismy o 15stej w poludnie a w PL bylismy o 7dmej rano 2dni pozniej...
No ale w tym 2 promy wiec mozna bylo rozciagnac stare kosci 😉

Klaudia suknia przesliczna 🙂 jejkus nie moge sie doczekac az dojdzie i wstawisz focie w niej 🙂
ja to przed slubem zero stresow a jak przyszedl 1grudzien to sraka prawie hahahaha 😜

Klaudia ale My z Olim dopiero bysmy jechali na przyszly rok pewnie 🙂 nie teraz 🙂
Co do wlosow do slubu to ja nie jestem zwolenniczka kokow itd...podobaja mi sie np wlosy podpiete delikatnie do tylu ale tyl rozpuszczony... i mysle ze welon nie bedzie chyba pasowac...bo tak suknia ma te falbanki i koronke na gorze i pewnie jakis delikatne cos takiego jak opaska z cyrkoniami albo koralikami badz kwiatuszkiem wygladalby slicznie 🙂