Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczyny
Klaudia suknia jest sliczna, wiadomo ze jak wlozylas ja bez zapiecia i bez fryzurki i wogole to nie ten efekt, ale zobaczysz bedzie cudnie 🙂
Ja w tym tygodniu robie objazd po restauracjach i szukam najtańszej opcji na przyjecie slubno-chrzcinowe, zrobie kalkulację finansową , podzwonie po rodzince i mze uda nam sie niedlugo wyznaczyc jakas datę, jeszcze musze isc do ksiedza zapytac o kurs przedmałzenski koniecznie przyspieszony 🙂

Anitek ja Ciebie rozumiem, ze jstes uwieziona i masz dosc, ja tez chwilami mam dosc, tez sama siedze z dzieckiem, Marcin wyszedł dzis na 8 do pracy a wróci okolo 20 bo jezdzi i podpisuje jakies umowy z klientami gdzies pod Bydgoszczą eesz ..
tez czasem czuje sie źle , tym bardziej ze moje zycie obecnie jest bez zadnych przyjemnosci, drakońska dieta, zero kontaktów z ludzmi , tylko samotne spacery...

Najadłam sie ciastek zbozowych, z sezamem, siemieniem lnianym i zyms ta jeszcze, chyba z pol kilo wsunełam, takmi sie czegos chcialo.. mam nadzieje ze małej nic nie bedzie .

Dodi no wiec wlasnie Ty mnie rozumiesz hehe 🙂
samotne spacery choc ja mam kolezanke obok z bloku ale ile mozna razem sie spotykac??? ona tez wychodzi o innych porach bo wlasnie ma ten plan dnia dla dziecka i dla niej spacer pomiedzy 2 a 3 a ja chce isc o 10tej bo pogoda ladna i tak widzisz jest...
ale damy rade jak nie My to kto 🙂

Spoko Bob nie wnikam hehe 🙂

Zaraz pewnie Maz wroci i trzeba bedzie zrobic salatke a pozniej juz sama nie wiem co bede robic...nic mi sie nie chce i mam nerwa...i chyba rzeczywiscie pojde zapalic to mi przejdzie...

• Mamusia
Widzę Anitek, że masz podobnie do mnie, bo ja tez jak tylko wejdę z małą do sklepu i zabieram się za mierzenie, to odrazu się drze, a jak wyjdę na zewnątrz to oczy zamyka, ehhhh. Czasami myślę, że mi to po złosci robi he he 😉 Ostatnio wyb rałam sobie z 5 bluzek do mierzenia i tylko weszłam do przymierzalni, a ta wrzask, ale sie wku... i nic nie kupiłam,ale co zrobić to tylko dziecko 😉
Do jednego obuwniczego, to nie ma szans żebym weszła, bo odrazu oczy otwiera i wrzeszczy, może zapach jej nie odpowiada 😜
Co do koleżanek, to mam dwie z maleńkimi dziećmi, ale tak samo jest nam ciężko zgrać się czasowo i może z raz w tygodniu się spotykamy, a tak p;rzeważnie chodzę sama. Nudzi mnie to już, bo w mojej miejscowosci nie ma ciekawych miejsc gdzie moznaby pójść z dzieckiem, głupiego parku nie ma, ehhh tak bardzo chciałabym mieszkać nad morzem.
Dodi,może spróbuj spytać księdza, czy na nauki musicie koniecznie chodzić. My nie musimy, bo jesteśmy 12 lat razem i nam ksiądz po kolędzie powiedział, ze nie będziemy musieli chodzić, tylko żeby powiedzieć proboszczowi, że jesteśmy tyle lat razem i faktycznie nie musimy 🙂

Ja tez sie z Moim poklocilam 😠 bo wyjezdza jutro do piatku i mowie ze z jakiej racji skoro to nie jego praca aby tam byc bo on ma swoje planty...a on ze za bardzo wyjscia nie mial!!! gowno prawda bo mogl powiedziec ze nie i tyle!!!!! i wykrzyalam ze ma nie palic glupia i ze specjalnie sie zgodzil zeby oddychnac od Nas!!!!!!!!!!!!!!!!
a kiedy ja oddychne??? mowie Wam ide w dluga na przyszly tydzien i niech sobie siedza Razem!!!
a do tego cala buzia mnie piecze 😠 sucha na maxa dostalam probke kremu z apteki i gowno daje 😠 chyba jest jeszcze gorzej!!! pojde i kupie ten vichy normaderm jutro a nie jakies la roche posay kij wie co to jest wogole 😠 😠 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
No tak to jest z tymi facetami, ze uciekają z domu jak mogą. Mój też jak nie siłownia, to ćwiczenia u kolegi, bieganie itp. A ostatnio oznajmił jeszcze, że zapisze się na jakieś walki h.... wie jakie. A ja na to, że chyba mu się po.... w głowce, że co on myśli, ze ja z małą całe dnie i noce bedę siedzieć, a on bedzie sobie latał, gówno!!!!On na to, ze tylko 2 razy w tygodniu na te walki bedzie chodził, a ja żeb zapomniał, bo te 2 razy przynajmniej w tygodniu, to ja bedę chodziła z koleżanką na siłownię, a on z małą bedzie siedział 😜 W pracy też całymi dniami siedzi. Żywiciel rodziny się znalazł 😁
Ehhh tak to już jest. Nawet mój gin mówił, że uciekał do pracy jak miał małe dzieci 🙂

• Mamusia
hehehe a mój siedzi obłożony tetrami, kocykami i śliniaczkami, karmi Młodą i ogląda w tv ... TVNStyle i do tego ryczy bo jest jakaś wzruszająca historia...i tylko patrzy na mnie spode łba i mówi że serca nie mam skoro się nie wzruszyłam tą historią!! 🤪 🙃 hehehhehe
ja zaraz wychodzę do dentysty i powiem wam, że się bardzo cieszę!! 🙃 może kimnę na fotelu 😉

No tak to juz jest niestety...
Baby maja najgorzej hehe 😉
Uciekam jesc salatke grecka bo zrobilam 🙂
Polecam 🙂
salata lodowa,pomidory champanskie,papryka czerwona,ogorek swiezy, oliwki zielone i czarne,cebula czerwona i ser feta i to wszystko polane sosem salatkowym ja uwielbiam wloski ale grecki i francuski tez sa dobre choc francuski nieco kwasny wiec u mnie na ostatnim miejscu jest hehe....
Pychotka 🙂

Co do mężów muszę przyznać że mój z kosmosu.
Małą zajmuje się bez problemu, dzieli ze mną obowiązki, sam proponuje pomoc. w nocy mamy dyżury a co do siłowni to parę dni temu zaproponował mi9 abym chodziła na fitness a on się małą zajmie. Tak więc kupiłam karnet ale dostałam okres i boję się trochę tak od razu więc pójdę za tydzień 🙂
Anitek moja mała zjadła dziś po kąpieli 190 ml, najpierw 130 ml ale było mało i M dorobił nam 60 ml i wszystko zjadła hihiih
Olafek duży ale nie gruby super, wygląda jak co najmniej 4 miesięczne niemowlę hihihi

• Mamusia
a my juz po obiedzie, z butelka wina ( biedne dziecko znowu na sztucznym 😉 ) i przepieknymi 25 rozami w wazonie na stole! 🙂)(czasem trzeba porzadnie opierd... 🙂) ) i znowu swiat jest piekny a T. nie jest taki zly 😉

mam pytanie, czy zauwazylyscie juz u swoich dzieci preferencje strony, tzn. czy beda prawo czy leworeczne? bo ja ostatnio robie eksperymenty z Victorem i wszystko wskazuje na to, ze jest leworeczny 🙂

i tak na marginesie bepanthen jest dobry na wszystko!! posmarowalam mu ta wysypke i juz sladu nie ma, do tego posmarowalam mu buzke, bo tez mial taka ,,kaszke" i szorstka skore na buzce i teraz po kilku godzinach buzka jak ,,pupa niemowlaka" 😁 wszystko zeszlo.

Cruella Moj Maz tez jest kochany bo zajmuje sie Malym jak tylko wejdzie do domu z pracy az do wieczora poznego jak idziemy spac i weekendy rowniez zebym ja sie mogla wyspac...
ale poprostu wkurza mnie to ze musi jechac bo ja siedze non stop sama i sie ciesze jak on wroci po pracy i mam sie do kogo odezwac a tak jak go nie bedzie to lipa 😞 i przez to mu wykrzyczalam ze pewnie chce odpoczac i zrobilam mu tym przykrosc niestety 😞 ale wiadomo w nerwach czasem sie czlowiek nie moze opamietac 😞
Co do Olafka to tez mysle ze gruby nie jest hehe ale taki zbudowany no i fakt mowia ze wyglada jak na kilka miechow 🙂 ale spoko lepiej sie go lapie hehe nie trzeba sie bac ze sie krzywde zrobi 😉 bo jak sobie przypomne jaka to kruszynka z niego byla jak sie urodzil to szok 😜
Iwiokej juz patrze napis 😁
JaiHo ja piwko pije hehe 😉
Fajnie Ci kwiatuszki dostalas 😜 ja ostatnio dostalam roze na swoje urodziny 2marca i od tego czasu cisza... 😜