Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

mona pewnie tak jak piszesz mała miała zły dzień biedulka, my też nie zawsze mamy dobry humorek., dobrze że juro jest nowy dzionek i pewnie wszystko wróci do normy a Twoja córcia będzie tryskać humorkiem ;-))))

Spadam spaćku.
Dobrej Nocy laseczki!

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

CandyMonka extra focie profilowa 🙂
Dwie laski 🙂 normalnie slodko 🙂
Mona no tak sobie patrze na ta obraczek to Ci powiem ze nawet nie byloby za bardzo widac gdyby to wglebienie bylo z bialego zlota tak mysle. Moze uda Ci sie znalezc cos podobnego 🙂
Olaf juz wykapany i tez marudzil zasnal ale znow sie budzi 😠
ech...

• Mamusia
CMonka super focia profilowa a i to zdjęcie półnagie potwierdza że ja mam najwięcej tłuszczyku 😞ale co tam przeżyję może
a jeśli chodzi o białko to chyba możesz w końcu to mleko dla alergików to chyba sojowe? jest a soja ma mnóstwo białka

• Mamusia
Monka też tak myślę, że Milenka miała tylko dzisiaj zły dzień, a jutro wstanie happy 🙂 Po kapieli zasnęła i śpi jak suseł i ani razu monia nie wypluła 🙂
Ślicznie wyszłyście na tym zdjęciu 😉
Mnie też już ścina z nóg 🙂 Dzisiaj nawet na dwór nie wyszłam tak zimno było, rano padał śnieg, ale na weekend ma być śliczna pogoda, więc może wybierzemy się na grila 🙂Mieliśmy jechać do Karpacza, ale tam dopiero mioże być zimno brrr 🙂

• Mamusia
ale wy laski jestescie!!! ja jak karmilam to mialam ladne piersi a teraz .... masakra jakas!! rodzynki cholera jasna!!! ;(

Mona dziękuję za maila jutro bede czytac bo dzic padnieta cos jestem, Marcelina caly dzien nie spala

moze uda mi sie zrobic zdjecia jak teraz wygladam i Wam wkleje

• Mamusia
Sibi nie ma za co 😉
Coś chyba w powietrzu jest, że nasze dzieci dzisiaj spać nie chciały, mnie Milenka też wymęczyła cały dzień.
Ja tak jak Monka mam jednego cyca większego, bo nim karmię i już się boję jak to będzie jak przestanę karmić, pewnie oklapnie biedaczek 😞

• Mamusia
[URL=http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2010-04/addb129c/dsc_0589 (medium).jpg.html][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-04/addb129c.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2010-04/286f4226/dsc_0590 (medium).jpg.html][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-04/286f4226.jpg[/IMG][/URL]
to ja 🤢 a kiedys tak fajnie wygladalam!! 🤨

Dziekuje za oklaski nie wiem komu 😜
Bob my wszystkie pierworodki 🙂 Ty nie 🙂
popiszemy za pare lat 🙂
a tak wogole wiadomo co sie z dzieje z Nikos??? nie bylo jej wieeeeeki!!!!!!!!!!

Sibi jak dla mnie to Ty za duzo sie nie zmienilas 🙂 pamietam jak kiedys dawno dawno wklejalas fotki i ja tam roznicy nie widze 🙂
Brzusia nie masz nozki elegancja a tak p.s. gdzies Ty sie tak opalila??? ja taki bladziakjestem 😞

• Mamusia
za szybko piszecie :P
Anitek zmieniłam sie i chcialabym wrocic do dawnej figury ale to chyba nie jest mozliwe
a nie powiem troche zaczelam sobie dogadzac i skoczylam pare razy na solar bo zrobilam sobie znowu czarne wlosy to zeby jak smierc nie wygladac a i w niedziele byla piekna pogoda i sie troszke opalilam, jutro tez ide sie troszke "zagrzac" zeby w niedziele na chrzcie jakos wygladac