Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jai-Ho sprawdzonym sposobem na zaparcia jest herbatka rumiankowa zrob ją mocna nawet może być z całej saszetki wsyp mu trochę glukozy żeby mu smakował, jak zobaczysz że próbuje ja przeć, to pomóż mu trochę właśnie termometrem, powinno pomóc 🙂
ja mojej jak raz zrobiłam termometrem to później niestety nie chciała zbytnio sama przeć i czekała aż jej pogrzebię, ale na szczęście szybko o tym zapomniała, ale pomogło
no fakt w końcu anitek zadowolona 😁

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
nikos Ty masz kumulacje obowiazkow i tak a jeszcze tesciowa dojdzie... wspolczuje szczerze. A moze po tej operacji bedzie miala jakies silne tabletki i bedzie spala non stop albo przynajmniej bedzie zamroczona na tyle aby Cie nie konrolowac. 🙂) ( wybacz czarny humor 😉 )

• Mamusia
o! a z tego wszystkiego zapomnialam o rumianku!! Jak nie pomoze to damy sok jablkowy. a wczoraj akurat jadlam jablko obok malego, jejku, jemu oczy z orbit wyszly i tak mlaskal! to mu dalam powachac i delikatnie sobie liznal, ale sie krzywil! 🙂)))
lece robic rumianek! 🙂

dziękuję 🙂
A czy Wy wymieniałyście się profilami na nk??
bo w sumie ja żadnej z lutego prócz bzibzio i kamis nie mam
tu link do mojego profilu 🙂

http://nasza-klasa.pl/profile/818378

• Mamusia
a tu przed przeróbką
[IMG]http://www.fotoszok.pl/upload/4fab5542.jpg[/IMG]
Cruella ja zlikwidowałam konto na nk.
Nie wiem czy się połapiesz w moim opisie i tymi rysunkami he he, ale jakby co to pytaj, może jakoś poskłada sę w całość 😜 😜 😜

Jak ja nie lubie tej grzywki 😠 😞 nie wiem po co dalam sobie ja obciac wtedy 😞 nigdy wiecej!!! jak bede chciala kiedykolwiek grzywke wybijcie mi to z glowy prosze...

Anitek super pasemka 🙂
Bardzo rozjaśniły ci buzię 🙂
Grzywka też nie jest zła 🙂

Mona kręcone są super, chętnie bym się zamieniła 🙂

• Mamusia
HEJ HEJ HEJ 🙂
wiem wiem pewnie się zamartwiałyście gdzie jestem 🙂
Otóż mówie Wam latania przed slubem jest nie mało. Eh ale juz prawie wszystko mamy 🙂 U Nas hmm w miarę dobrze. Chociaż Mały od wczoraj jest jakiś dziwny. Czy Wasze Maluchy też jak leżą to tak nóżkami przebierają i rączkami i do tego jeszcze sapią i oddychają tak jakby biegały ?? Jejku ja juz nie wiem czy te zachowania są normalne.
Mam nadzieje ze tak.
Ogólnie to u Nas też dobrze - jutro mam przymiarkę sukni ślubnej więc zobaczycie na fotce ja wygląda 🙂 Jeszcze daje uszyć bolerko bo kij to wie jaka pogoda będzie.
Wy tyle napisałyście że nawet nie nadrabiam.

Doczytałam się tylko na suwaczku Dodi że ślub niebawem 🙂 - GRATULUJE 🙂 😘

Anitka fryzurka prześliczna. Kolorek rewelacja 🙂 Wyszedł taki jak mój 🙂 Wyglądasz bosko ! 🤪