Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jai ho chcieli książeczkę to spełniam życzenie hehhe.
W tym pianinku na środku jest książeczka jak przewrócisz kartkę to pięknie gra 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Witam Mamusie!!!
my dziś od samego rana na dworku 🙂 jak kupiłam moskitierę na łóżeczko i pasuje również na wózek cieszę sie z zakupu bo mała by była dziś strasznie pogryziona bo napadły nas komary mutanty, ale szybko sie z nimi uporałam porozstawiałam kadzidełka odstraszające komary i jakoś zrezygnowały
Jai_Ho ale się rozpisałaś 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Dzięki Jai Ho za radę, jednak wzięłam ten antybiotyk bo po pierwsze do tego wszystkiego zaczęła mnie boleć strasznie głowa a po drugie im szybciej wyzdrowieję tym krócej będę rozsiewać swoje zarazy, niech chociaż Wiktoria będzie zdrowa i i Michałowi nie trzeba więcej bakterii

Hej
zrobiliśmy dziś długi spacer, Igor smacznie spał, po czym zaczął wariować w wózku. Niosłam Go na rękach, ale w końcu sił brakło. Wpakowałam Go z powrotem do wózka i tak jak widać poniżej ładnie sobie jechał 🙂 🙂 cudak mały 😜
[URL=http://fotoo.pl/][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-05/9dc01614.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://fotoo.pl/][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-05/26649b0f.jpg[/IMG][/URL]

Anitek dzięki wielkie za link do sposobu zakręcania butelek. I tak już opanowałam to zakręcanie "po swojemu". Raz się uda a raz nie 😉

Bob zdrowia życzę!

Hejka 🙂
My zaliczylismy spacerek jak Maz wrocil z pracy 🙂
poszlismy jeszcze do KFC a jak 😁 jak dieta to dieta 😁
Maly juz spi ale zrobil Nam numer....
wypil 180ml w jakies 2min i mowie do Meza ze cos szybko wypil a za chwile taaaaaki paw poszedl ze nie widzialam czegos takiego!!!!!!!!!!
Maz caly mokry Olaf tez fotel podloga no szok doslownie! Cale szczescie ze sie nie zadławil!!!
No i trzeba bylo robic nowe mleczko 😉 wypil i spi sobie smacznie 🙂
Bob duzo zdrowka wez ten antybiotyk 🙂
JaiHo duuuuuzo szczescia zdrowka i milosci dla T. 🙂
Martus Igor ale cudak 😁 Ja Olafka zaczelam klasc przodem do kierunku jazdy jak nie spi i bardzo to lubi 🙂
no i ja mam wozek spacerowy i tez wlasnie mozna polozyc na plasko 🙂

• Mamusia
hej ja na chwilke i uciekam...

Marcelina wazy 7800 🤪 🤪 🤪 🤪 i ma 70 cm!!!!! 🤪 🤪
jest wszystko ok!! tylko jest leniwa bo juz powinna sie na boki obracac a ona nic!!!
zaczynaja jej wychodzic 2 zeby na dole
jesli chodzi o jedzenie... dobrze ze juz pije soczki i mam jej dawac 1 butelke soku dziennie ale rozcienczany z woda, owowce ze sloiczka tzn te gdzie jest marchewka ale jablko, banan tarte na tarce plastikowej i zaczac dawac zupki... dzis jadla jarzynowa i jej nawet smakowala, nie ma juz tez problemu z lyzeczka... czyli Darusia mozna spokojnie dawac dzieciaka soczki ale z glowa i z woda 😉
po kilku samych warzywach ( zupkach np) mozna zaczac wprowadzac dania z miesem, gotowana marchewka (wlasnej roboty) tylko wtedy jak ma sie swoja badz ze sklepu ekologicznego

pytalam o krem z filtrem i polecila mi Iwostin 50+

Anitek na lot podobno mozna kupic jakise zatyczki do uszu dla dziecka ktore podobno zmniejszaja odczucia zmiany cisnienia i mozna dawac dziecku pic w tym czasie

wlasnie jak jest z tym wozkiem dla takiego malucha? chcialam kupic przed wczasami bo takiego nam nie wezma do samolotu

musze z Marcelina wiecej cwiczyc zeby na boki sie obracala i miala wiecej ruchu

uciekam bo mezus w lozku czeka 😉

• Mamusia
Hej 🙂
Martuś super te zdjątka 😁 Niech jeździ jak chce skoro mu to odpowiada 😁
Mój filip tradycyjnie ale jak się nie może w wózku uśpić to muszę mu smoka trzymać a ktoś pcha wózek bo mi długości rąk brakuje 😁

Sibi ciesze sie ze wszystko w porzadku z Marcelinka 🙂 a tym ze sie nie przewraca na boki sie nie przejmuj 🙂 pociwczy troszke i bedzie super 🙂
Co do soczkow ja mam taki jablkowy i on juz jest z woda rozrobiony wiec chyba nie powinnam go rozcienczacz prawda?

Ja wlasnie szukam ubranka na chrzest do Olafka i nic nie moge znalezc 😞
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Potrzebuje cos na 80cm bo Olafik ma juz cos ok 8,5kg wiec te na 74cm odpadaja bo w pasie za male 😞

• Mamusia
Ja wybrałam się dzisiaj z mamą i małym na cmentarz do babci.Pogoda była śliczna,nagle zebrały się chmury i w połowie drogi złapał nas deszcz,a raczej ulewa.Postanowiłyśmy gdzieś przeczekać tylko problem był w tym że w pobliżu nie było zbytnio gdzie i wiecie gdzie wylądowaliśmy?w zakładzie pogrzebowym.Właścicielka nas zauważyła o szybko otworzyła drzwi oferując schron 😁Rozbawiło mnie tylko to miejsce-jak kiedyś w przyszłości opowiem Fifkowi gdzie schroniłam go przed deszczem to... 😁 Jego wózeczek wśród trumien 🥴

Hehe Anitek to niezły numer Wam Olaf wyciął 😁 ale całe szczęście, ze tak jak napisałaś, ze się nie zadławił.

Co do ubranka to może na miejscu w Polsce uda Ci się kupić. Takie ubranko znajdziesz prawie w każdym sklepie z odzieżą dziecięcą. Przynajmniej u mnie tak jest 🙂

Titinka nie ważne gdzie, ważne że się schroniłyście 🙂 😉 choć ja nie lubię takich miejsc i pewnie stałabym z duszą na ramieniu 🙂

Cruella i wozisz już Ameliuszka w spacerówce?? A jaką masz?

Ja właśnie przeglądałam spacerówki , bo ta od Xlandera, którą mam coś mi się nie widzi 😉

Widzę,że przyszedł piątek i zaczęło robić się romantico 😜 najpierw JaiHo, teraz Sibi 😜 😜

Idę nakarmić głodomorka 🙂 no i M. niedługo będzie.

Jakbym nie dała rady wejść to życzę DOBREJ NOCY 🙂

PS poczytałam sobie troszkę pierwszych postów jak ten wątek się rozkręcał 🙂 dużo dziewczyn było, które się już nie pojawiają.

Martus to zrobil zrobil 😉
co do ubranka to My bedziemy z czwartku na piatek w nocy a chrzest jest w sobote i nie chce ryzykowac...w moim miescie moze czasem byc lipa... 😞
a ja chcialam garniturek jakis fajny 🙂
szukam na necie ale nic ciekawego nie widze... a jak cos jest to 350zl 😁 😲
niezla cenka 😁
tak szukam do 200zl 🙂
Co do spacerowki tez mam wlasnie z tego wozka 3w1 i za jakies 2miesiace kupuje MacLarena 🙂
juz mam upatrzonego 😁 🤪

Hej dziewczyny,
dziś pierwsza.
U nas noc do d....py, Amelia boi się jednej mojej koleżanki i a każdym razem kiedy ona przychodzi Amelia nie śpi w nocy, tak było i tym razem, od 1 do prawie 3.30 nie spała tylko zrywała się co kilka minut. Więc raczej jesteśmy średnio wyspani 😞

Martuś pytałaś o wózek wklejam link, jest tani i jestem baaaaardzo zadowolona a pzrede wszystkim Amelia

http://www.allegro.pl/item993231802_spacerowka_infinity_4_nowosc_od_supersprzedawcy.html

Dzien Dobry 🙂
u Nas nocka jak zawsze 🙂
wstalam bo szkoda taaak pieknego dnia 🙂 zaraz wskakuje pod prysznic i uciekamy na zakupki 🙂 troszke dzisiaj mamy lataniny 😉
za oknem piekne slonko i zero chmurek 🙂 tempka no coz istne lato 🙂
Cruella ciekawa co z ta kolezanka ze Amelcia tak reaguje 🤢