Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej hej 🙂

my po spacerku i chyba więcej już dziś nie wychodzimy, planowy wieczór przed telewizorkiem choć się właśnie robi piękna pogoda to jacyś tacy jesteśmy zmęczeni, może po wczorajszej imprezce imieninowej u znajomej

Misięk zś był dziś w dobrym humorku tylko rozkręćcie głośność bo kiepskiej jakości filmik http://w840.wrzuta.pl/film/7i61dnfoVWd/ale_sie_boje_he_he

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Misiek rzadzi!!! 🙂) moj sie tak ostatnio chichra jak mu ,,spiewam" ten smieszny kawalek Dudziak ( internetowy hit) i macham bezladnie konczynami 🙂))) na niego wlasnie jakies takie show dziala tylko, bo obmacalam go calego i chyba nie ma laskotek a z ,,pierdzioszkami" nie kuma, ze to smieszne 🙃
U nas tez sie wypogodzilo na wieczor, wiec malego do wozka a ja za kosiarke i grabie 🙂) sie natyralam 🙃 ale dziecko szczesliwe, bo dotlenione 🙂)

hej hej ;-))
Jai_ho Dania Dania Dania..przykleję sobie na lodówkę ;-)))

A ja robię porządek w ciuchach cały dzień i nie mogę skończyć.
Misiek jaki chichotek hehe ale się rozkręcił z tym śmiechem ;-))
Moja śmieje się mocno jak daje jej buźki w szyjkę i potrząsam głową przy tym ;-)

Zgodnie z zaleceniem pani dr od wczoraj wprowadzam nowe produkty dziś jadłam makaron 😁
Czy Wasze dzieciaczki też zaczęły się bać osób które widziały już wcześniej i się ich nie bały??
Moja już dwa razy narobiła takiej histerii. dziwię się bo była wcześniej u nich na rękach i było dobrze. Nie wiem co jej się poprzestawiało.

• Mamusia
Bob misiek niesamowity!!! I to jak rzadzi!!!! 🤪 Wszystkie lutowe dzieciaczki tak sie smieja??????? Bo moj jakby mniej i albo sciemnia albo nie ma mu do smiechu!!!!!!!!! 😁
My po kapieli i wlasnie sie wyglupiamy zaraz jesc i nyny.
Pojezdzilismy troche po sklepach i sie biedak zmeczyl 😉 😁 🙃

• Mamusia
no moj sie tak smieje, ale wtedy jak matka pajaca z siebie robi 🤪Andzia pewnie Sebastian tez ma swoje smieszki to tylko kwestia czasu i przypadkoego odkrycia co to jest 🙂)
co do ,,obcych" to CMonka nie przejmuj sie tym, w tym wieku u dzieci to ponoc normalne przestaja byc ufne wobec obcych. Moj coprawda nie wyl, ale juz dwa razy pokazal swoje niezadowolenie, ale za kilka min. mu przeszlo i juz dal sie przytulac 🙂

Jai_ho długaśny Victorek! sporo urósł!! Tylko się cieszyć ;-)))
Andzia chyba nie wpadnę do Ciebie.. poległam..zostawiłam sprzątanie na jutro

A ja spac nie mogę piję meliskę może pomoże. Mała w łóżeczku u siebie ale już mnie korci aby ją wziąć do mnie... i tu pewnie też polegnę i będziem jednak spać razem..

• Mamusia
witam porannie - nie czytam wszystkich postów bo nie mam kiedy 🥴 ☺️
moja też jakoś pierdziochów nie kuma - rzadko śmieje się na głos - jakoś jeszcze nie załapała za to warczy non stop i na wszystko 🤪 mam wrażenie że Max(pies nasz) ja gdziesz za moimi plecami uczy swojej mowy 🙃
Sibi pisała że jedzie na wakacje - pamiętacie gdzie?? też chcę się wybrać w 2giej poł lipca ale nie wiem gdzie tak żeby dziecka nie ugotować....?

do mam kt biorą po macierzyńskim wychowawczy - czy pomiędzy wykorzystujecie CAŁY urlop za 2010 czy tylko tyle ile do końca macierzyńskiego proporcjonalnie przypada??

• Mamusia
dzien dobry 🙂)
Dzis juz nocka normalna, czyli mama wstaje 🙂), do tego o 5:30 oczywiscie sie obudzil i mnie wkladajac mi palec do nosa 😮 ale dospalismy jeszcze troche 🙂) teraz krzyczy na miski.
Victor uzywa pampers baby dry, boczki sa elastyczne, ale tez praktycznie zapinam tak, ze bardziej body przytrzymuje pieluche niz zapiecia, bo maly wiekszosc czasu z nogami w gorze 🙂)

hej hej ;-)))

Ja własnie na śniadanku, mała obudziła się o 6 ale z pół h znowu poszła w kime. Ma kolkę! ehh to przez ten mój wczorajszy makaron pewnie.

aaana zmień pampersy na 4 🙂

• Mamusia
Witamy niedzielnie!!!
Dzis u nas brak slonca ale humorek jest wiec ok. 😉
Jesli chodzi o nocke to...spalam spalam i spalam!! 🤪 o 3.00 pobudka i o 7.00 wiec jak dla mnie to rewelacja!! Zlitowal sie nad mamusia biedaczek. 🙂
Dzis wielkiego obiadu nie gotuje ale ta to zgrilujemy jakies miesko i bedzie dobrze. 😉 😜
Sebastian tez nosi pampersy Baby Dry i sa super. Wiem ze pampersy maja rodzaj pieluch z gumka i zaklada sie je jak majtki ale nam narazie normalne wystarcza 🙂
MILEGO DNIA ZYCZYMY