Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witam Mamusie!!!!!!!!!!
ja nadal bez netu 😞 ale za Wami tęsknię, mała zaczyna się przyzwyczajać do sąsiadów i hałasu, dzisiaj walili młotkiem i wiercili od 9, a mała dopiero się o 11 obudziła 🙂
pozdrowienia dla Was wszystkich :*
a Julcia ślicznie się podnosi, no i Dodi znowu cycuszki, nono 😁
moja też tak się podnosi i od tygodnia łapie się za stopy, ale jest kumata niesamowicie, aż się dziwie sama

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a moj najpierw łapał sie za kolana a teraz za kostki i przekreca sie na brzuch tylko w jedna strone (w druga powoli juz cos tam cwiczy) a na lezaku to sam sie noga buja

jejciu siedze sobie na zewnatrz i normalnie oczy mi sie zamykaja

• Mamusia
hej hej , dziekujemy za komplementy 🙂
my caly dzien na dworze dzis i troche na zakupach, butow nie kupilam 😞 jutro ciag dalszy szukania.
Za to kupilam malej polśpiochy, bo miala tylko 2 pary, a spi w nich jak jest teraz cieplo i w body na ramiaczka.
ide robic obiad bo glodna jak wilk.
potem sie odezwe 🙂

• Mamusia
Sebastian wlasnie wstal a spal 2 i pol godzinki!!! Chyba odespal nocke ale za to moglam duzo zrobic tak wiec narobilam 12 sloikow kompotu z czeresni 😁 😜 Ale najpierw maszynka wyciagalam pestki wiec troszke bawienia sie bylo 😉
Moj tez jest na etapie zastanawiania sie do czego mu sa potrzebne stopy i dotyka kazdego paluszka 😁 Jaie to slodziachne!!! 🙂

• Mamusia
czesc dziewczyny 🙂)
Postanowilam nie nadrabiac zaleglych postow ani nawet nie starac sie zrozumiec po kiego grzyba mialo ( czy tez powstalo) powstac nowe forum 😮.

Andzia27 super, ze Sebastian wrocil ,,do siebie" i juz kryzys minal, moze upaly tak mu dokuczyly, albo skok rozwojowy. To jest zreszta najbardziej pozytywne i optymistyczne tlumaczenie popsucia sie dziecka 🙂)))

Dodi to Cie teraz Julka ladnie sprawdza czy pielucha dobrze zalozona 😉 Super! Kostium swietny, napisz ile kosztowal prosze.

nikos tylko sie cieszyc, ze u Was wszystko ok. ale nie zazdroszcze tej teskonoty za mezem. Czas leci na szczescie. No i masz nas, jak bedzie Ci ,,slabiej" 🙂)

A u nas dzisiaj dzien pelen atrakcji, caly dzien u znajomych w lesie, chwila nad jeziorkiem, maly moczyl nozki, bylo ok. Gwiazdorzyl okropnie, zaczynam sie obawiac co z niego wyrosnie za Narcyz. 🥴 😁
A tu a prpoos sprawdzania do czego sluza stopy 🙂) Victorowi do drapania sie po swedzacych dziaslach 🙃
[URL=http://fotoo.pl/][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-07/05d23cb7.jpg[/IMG][/URL]

zyczymy bardzo udanej nocy! 🙂

hej hej 🙂

Mała marudzi duzo dlatego nie mam czasu do Was zajrzeć, jutro postaram się nadrobić ;-)))))
Jedyne co zobaczyłam to fotkę Victorka ze stópkami w buźce ;-)))!!!!! Ciocia Monia dumna!!! Nadi jeszcze nawet swoich nie łapie ;-))

Lecę spaćku, buziaki kochane. Dobranoc!

• Mamusia
hejka
my własnie wstalismy 😆 noc taka sobie małego bolał brzuszek i puszczał baczki pewnie po tej nowej zupce juz mu jej nie bede dawac
mały najedzony to teraz ja a dzis dzien warzywnyy mojej diety 🤪

brawa dla Victorka 🙃

• Mamusia
Hej 🙂

w końcu pogoda się popsuła i trochę popadało 🙂, już miałam dosyć tych upałów miałam w domu nawet 32 stopnie, sauna normalnie 🤔

co do nóżek w buzi to ja chyba będę musiała Miśkowi wysmarować je czekoladą, inaczej nie bedzie Mu się chciało podnieść tak wysoko tych salcesoników 🙂

• Mamusia
dzien dobry
u nas noc jak zawsze spalysmy do 8.20
wczoraj Marcelina miala wieczorny kryzys ale tak szybko jak sie zaczal tak tez szybko sie skonczyl
wasze maluchy juz takie sprawne a moja nadal nic 😞 niby ze mam sie nie przejmowac bo kazde dziecko inaczej sie rozwija ale jakos nie umiem sie nie przejmowac 🤔
wczoraj wazylam mala i wyszlo mi orientacyjnie 8600 a dlugosc 75 cm 😎 na szczescie juz nie jest takim paczkiem
kupilam jej wczoraj sliczny lniany komplecik wlasnie sie pierze ale jak wyschnie to wkleje zdjecia
a i kupilam jej suknie i buty na wesele 😎 zaraz pstrynke fote.....

• Mamusia
hej 🙂 u nas upal i sauna 😞 my na nogach juz.
Zaraz mama na sniadanko, kapiel i idziemy szukac butow dalej.
Potem mamy wizyte u endokrynologa , Julka ma jakies zmiany w cycuszku, podobno od hormonow moich, ale zobaczymy, raczej nic groznego.
milego dnia mamuski, nie upieczcie sie tam 🙂

• Mamusia
Dzien dobry!!!!! 🙂
No to wyjatkowo dzis ja z glowa podniesiona do gory moge sie pochwalic ze Sebastian zasnal wczoraj o 20.00 🤪 🤪 🤪 Pozniej wstal o 3rano i o 9 wstalismy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I spal bez zmoczka cala noc.
To cud jakis!!! 🙃 😁
U nas tez sie ochlodzilo i popadalo wreszcie ale co z tego jak od jutra znow upaly 🥴 No ale zawsze cos. Moze dlatego malemu sie lepiej spalo bo chlodniej.
A w piatek jedziemy na drugie szczepienie. Oj bedzie sie dzialo 🤢 🤢
Sibi Marcelinka swoim czasie pokaze mamusi na co ja stac cierpliwosci 😉
Bob czekolada????? BRZMI NIEZLE! 😁 Mmmmmm 🙂 hehe

• Mamusia
Witam Mamusie!!!!!!
mała jak wczoraj zasnęła to śpi do tej pory, aż się zaczynam martwić, ale nie chcę z drugiej strony włazić do jej pokoiku bo się obudzi, jak chce spać niech śpi, jak do 11 się nie obudzi to idę do niej
u nas dziś bez słońca, ale i tak gorąco, raptem w mieszkaniu spadła temperatura o 1 stopień z 28 na 27st. mała śpi w samych bodziakach takich z krótkimi nogawkami
Jai_Ho popieram Cię w 100% w tej chorej sprawie 🙂 i wielkie brawa dla Victorka atlety 🙂
Bób niezły tekst z ta czekoladą, a może nie odczuwa potrzeby wkładania sobie stopek do buźki, bo w sumie po co 😉
Sibi czekamy na fotki 🙂
CM współczucia dla małej z ząbkami, a moja ma taką maleńką kropeczkę biała na dziąsełku i nie wiem czy to ząbek, bo dziąsło niby twarde, ale sama nie wiem

• Mamusia
dzien dobry 🙂)
U nas noc bylaby nawet ok. gdyby jakis debil nie wydzwanial w nocy na stacjonarny. wrrr...
pogoda dalej u nas fajna, ale na szczescie nie ma juz takiego skwaru.
Victor wlasnie zasnal ( majac czkawke!! 🤪 czkal i juz spal) cos mu sie poprzestawialo znowu i spi tylko na boczku, sam sie obraca 🙂 ja tam sie ciesze, moze mu w koncu ta lysinka z tylu zarosnie 🙂)
A ja mam tyle rzeczy dzis do zrobienia a jakos nie moge sie zorganizowac 🥴 🙂)
A i juz teraz oglaszam, ze w sobote jade na ok. tydzien do Polski, wiec jak mnie tu nie bedzie to nie znaczy, ze Was nie lubie!! 😉))

Dodi cena za kostium rewelacja!! daj znac co z Julki cycuszkiem po badaniu.

• Mamusia
iwiokej napisał(a):
.......
CM współczucia dla małej z ząbkami, a moja ma taką maleńką kropeczkę biała na dziąsełku i nie wiem czy to ząbek, bo dziąsło niby twarde, ale sama nie wiem

iwiokej mój tez ma i to 3 kropki na dolnym dziasle hmmmm

CMonka a Twoja mała tez miała takie kropki??

u mojej też było tak bardziej po lewej ale jak doszlo co do zego to wyszła jedynka ;-)))
teraz mamy już dwie i wygląda to tak:..troszkę słabo widac ale na zywo jak się uśmiecha to ładnie świeci perełkami
[URL=http://img199.imageshack.us/i/sam1109kkk.jpg/][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/5021/sam1109kkk.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://img193.imageshack.us/i/sam1104hh.jpg/][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/7329/sam1104hh.jpg[/IMG][/URL]