Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej hej hej Mamuski 🙂
U Nas nocka w miarę ok. Juz przyzwyczaiłam sie do tego wstawiania niekiedy 🙂 Czekam az będziemy jedli coś bardziej treściwszego to może dłużej pośpimy 🙂
Wczoraj nie mogłam sie opanować i kupiłma pierwszy deserek od 4 mc - złote jabłuszko 🙂Ale muszę jakąs łyżeczkę kupić do jego podawania. Jakie Wy macie ??

U mnie dzisiaj pada sobie ale chyba i tak pojdziemy na spacerek się dotlenić. Mały ma folię a ja kaptur 🙂
Zaraz przychodzi do mnie ta koleżanka co ma Fifim zająć na ślub ale naprawde chyba jej podziękuje i wezmę sąsiadkę bo jakoś nie jestem przekonana co do niej no i Fifi tez. Tylko co jej powiedzieć - ona juz specjalnie urlop z pracy wzieła. Hm

A tu Fifi dzisiaj 🙂

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Nikos ech az mi ciarki przeszly 😞
Martus skoro pokryja za poczte to super a w dalszej czesci dostaniesz kupon na pampersy 🙂
wiec dzialaj w temacie 🙂
Candy watpie ze to przez szarlotke moze poprostu zjadla wiecej a poza tym Olaf tez ulewa czasem przetrawionym mlekiem a wcale nie pije nic jablkowego 🙂

Monka nie przesadzasz, tylko w mniejszych ilościach i wszystkiego po trochu i będzie git 🙂 😉
Mały się zrąbał! w końcu 😜 idę Go obmyć.

Klaudia bierz osobe ktora sie spodobala Fifiemu a tamtej pani podziekuje i powiedz ze dziecko wybralo i tyle w temacie 🙂
Candy ale musisz zaczac wprowadzac cos nowego bo inaczej Nadia bedzie wiecznym alergikiem tak niestety jest 😞
zacznij od drobnych rzeczy i czekaj na reakcje.

• Mamusia
no chyba tak zrobie Anita - albo ciutek nakłamie :P Nie chce palic mostow za soba bo to kolezanka z bylej pracy.
cos wymysle 🙂

Monia ja tez mysle ze to orzechy a nie szarlotka. Ogolnie nie powinno sie jesc ochrzów podczas karmienia cyckiem 🙂
Ja jem prawie wszystko - zwyjątkiem nabiału oczywiscie 🙂 chociaz tez czasem plasterek sera zjem albo jogurcik 🙂

Powiedz ze sasiadke Fifi zna juz i ze sie boisz ze z nowa poznana osoba beda jazdy.
I ze Fifi juz zostawal z nia jak Ty biegalas i zalatwialas i ze ma sie nie gniewac i tyle.
Szukam buciczkow do chrztu bo znalazlam welurowe fajne i niestety aukcja sie zakonczyla a facet juz wszytskie sprzedal 😞
echhhh....

• Mamusia
hejjj
my dziś pospane fest!od 24 do 6 na dydusia potem do 9 i potem do 11.30 :o wow wyspałam sie 🤪 🤪
Sara lezy w lezaczku bujaczku i nauczyła sie krzyczec i wydawac dziwne dzwieki ale nie płacze tylko tak sie wydziera i sprawia jej to frajde widze hehe
za to nic nie gaworfzy jakies ciche dni ma chyba hehe ostatnio sie rozgadała cały dziena teraz nic sie nie odzywa juz chyba 5 dzien... 🤨 🙃
co do pampersow to ja jeszcze uzywam 2 hehe ostatnio przegiełam z kupnem bo były promocje i kupiłam 4 paczki g 🙃upek ze mnie i teraz jeszcze jedna mi została i sa na styk mam nadzieje ze nie wyrosnie z nich i zdarze ich uzyc....sara wazy 5600 a one sa do 6 kg takze prawie na styk hehe potem 3 pampers active baby 🙂 miałam probki i sa dobre:-) a co do granulek to ja sie z takim czyms jeszcze nie spotkałam:P
Moj Mariusz wyjezdza w lutym na misje doafganistanu z tym ze 2 miesiace przed ma szkolenie to nie bedzie go prawie 9 miesiecy:/..... ehh
Zaraz zamiawiam mate edukacyjna dla sarci na allegro a wczoraj byłmy na zakupkach i kupilismy garnuszek klocuszek o tiaki 🙂
http://allegro.pl/item1057391708_fisher_price_garnuszek_na_klocuszek_police.html
narazie Sarcia za mała na to ale tak nam sie spodobało ze musiałysmy to wziac:P

Fifol ma taki sam gryzak jak Olaf 😜
a Olaf wlasnie ma dydolka w buzi hehe cos ostatnio lubi sobie pocycac... a i w raczce malpke ktora probuje wlozyc do buzi w ktorej ma juz smoczka 😁
Ach te nasze dzieci 😜

Klaudia walnij prosto z mostu, ale żartem to co Ci napisała Anita 🙂

Ja mam łyżeczkę z Hippa, taka plastikową 🙂 wczoraj dokupiłam dwa słoiczki, i teraz się zastanawiam czy dać mu samą marchewkę, jabłko ze słodką marchewką czy jabłuszko z marchewką 🙂 jak myślicie?

te orzechy to naprawdę czystym przypadkiem zjadłam ;-)))

Anitek:
Candy ale musisz zaczac wprowadzac cos nowego bo inaczej Nadia bedzie wiecznym alergikiem tak niestety jest
zacznij od drobnych rzeczy i czekaj na reakcje.

wiem wiem tyle, że ja goracej wodzie kapana i wszystko na raz bym chciala ;-)) ciezko mi sie powstrzymywac, choc i tak dlugo wytrzymalam.. 3msc na ziemniakach i burakach to jest wyczyn hehe ;-)

Kluadia to już 2 tygodnie 🤪 🤪 a w co Fifiego ubieraz na slub?

Darusia rowniez wpolczuje 😞
Co do garnuszka to moja siostrzenica ma ten sam 🙂 super sprawa 🙂
A Olaf to maly cwanik 😜 jak sie nie patrze na niego to krzyczy i wyzywa a jak tylko glowe odwracam to juz usmiech 😁
co do pampersow my juz uzywamy 4+ bo 4 odciskaly mu nozki.
no i jest super 🙂
nie kupowalam nigdy na zapas bo pamietam jak kupilam duza paczke 2 i Olaf za chwile musial miec 3 i tak lezy prawie cala duza paczka.

• Mamusia
aa zapomniłam sie pochwalic zewczoeaj pierwszy raz sioe kapałysmy razem w wanience taka rozgrzewka przed basenem i mała była dosałownie podjarana hehehe bardzo jej sie tp spodobało wkleiła bym fotke ale widac cycki mi i w ogole ja taka fee;p 🤪 ☺️ 😘
teraz mam spokoj bo juz mi marudziła naszczescie puscili na vivie jej ulubiona piosenke rihanny rude boy lubi teledysk ten bo jest bardzo kolorowy....patrzy jak szpak w maliny 🤪

Olaf wlasnie zjadl prawie caly sloik marchewki 🙂
bez 5lyzeczek 😉
ale wcinal ze az marudzil jak bralam lyzeczke zeby nabrac wiecej 😉
oto focie 🙂
[IMG]http://www.fotoszok.pl/upload/fb68b209.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.fotoszok.pl/upload/d4872390.jpg[/IMG]
[IMG]http://www.fotoszok.pl/upload/4fad3dfe.jpg[/IMG]