Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No wlasnie ja tych wkladek nie kupuje bo i tak tutaj pampersy sa tanie wiec i po co :P
a jak tak poczytalam to myslalam ze te wkladki to dla Ciebie Klaudia zebys sie nie musiala przebierac za czesto 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Iwiokej ja za sex sie zabieralam od czwartku ale codziennie padnieta spac chodze a wczoraj poszlismy do lozka o 9!!! bo ja juz sie krecilam od 8smej hehe :P
no i w koncu :P
co prawda wiadomo taki sex to jeszcze nie sex ale lepsze to niz nic :P
od 37tyg bedzie inaczej ☺️ 🤪

• Mamusia
SPADAJCIE !!!!

A JA MOWILAM ZE SIE BEDE SEXIĆ OD 37 tc I MOZE JAKOS ZE 2 RAZY BYLO. NORMALNIE CZUJE SIE JAK SLON JAK NA NIM SIEDZE 😁
LEZEC NIE MOGE BO JAK ON NA MNIE WCHODZI TO MALY MU PUKA CO CHWILE 😁 OD TYLU TO MAM WRAZENIE JAK BY MALY MOWIL " STARY NIE WAL MNIE PO GLOWIE TYM CZYMS " NO I NIE WIEM W SUMIE JAKOS Z DOJSCIEM TEZ PROBLEM !!!
OJEJ ALE MNIE WZIELO NA ZWIERZENIA 😁

Iwiokej spoko i tak wiem co myslisz 😁 😁 🤪

kupilam paczke bo sie u styczniowek naczytalam o tym... zobaczymy 🙂 Majatek 5,79 za 100 szt 🙂

• Mamusia
Zawsze z rana mam mega ochote a jak Maz przychodzi to jakoś więdnę 😁 hy hy hy :P

chyba coś ze mną nie tak :/

eeee ale dzisiaj zrobimy sex 😁 😁

jezu musze isc sie leczyc chyba 😁 :P

ide sie myć za chwilunie 🙂

ee widziałam wczorj w sklepie fajne czyścirowy męskie tzn. stringi 😁 Kupie mojemu na Walentynki i każe założyć tył na przód 😁 hi hi hi ale bedę mieć ubaw 😁 😁 🙃 🙃 🙃 🤪 🤪 🤪 🤪 :laugh: :laugh:

• Mamusia
Iwiokej się smiejesz ale Moj Mąz własnie ma taki rowek na czubku glowy jak by mial 2 mózgi 🙂 I ostatnio doszliśmy do tego że albo mial za ciasne łózeczko i szczebelki mu wchodzily w glowe albo Tatus za mocno pukał Mamusie 😁 😁 he he he

i to na powaznie 🙂

dobra ide sie wybachać we wodzie 😁

do spisanka jutro brzuszki 🙂 ciało 😁 😁

i nie sexować mi sie dzisiaj 😁

Hahahaha no wlasnie gdzie czytalam taki kawal ze sie bzykali podczas ciazy a pozniej jak dziecko uroslo poszlo do Taty popukalo go po czole i powiedzialo "milo to tak?" 🤪
Klaudia ja tez sie czuje jak slon hehe 😁 ale sex jakos oki :P pozycje zawsze sie znajdzie jakas 😁 o tylu super ale musze sie kontorolowac bo nie chce tak do konca zeby szyjki nie podrazniac :P
a z tymi stringami hahaha niezly prezent 😁 Moj sie ostatnio ubral w moja pizame w panterke 😁 myslalam ze sie posikam ze smiechu :P

Iwiokej moze ginek ladnej psitki dzis nie widzial stad se patrzyl :P:P:P:P:P zboczeniec jeden 😉
a tak wogole to ja ich podziwiam...bo rozumiem mlode jakies fajne laski ale wyobrazacie sobie ze maja tez takie nie ten teges :P och jaaaaaaaaaa podziwiam za taka prace 😁

• Mamusia
ale ubaw dziś na brzuszku 😁
obym ja sie jeszcze nie posikała 🙂
a ginek nie powiem młodziutkie ciacho 😁
nic nie mów anitek ja miałam taką sąsiadkę co wzięli ją z ulicy na porodówkę to musieli z niej bród skrobać zanim ja położyli bo tak capiła i taka brudna była 🤢

Iwiokej bo zaraz mi sie cofnie moja kolacyjka...
nie wiem jak mozna o siebie nie dbac 😞
bleeeeee!!!!
Oki doki Kochane ja uciekam sie polozyc bo juz zaczyna gniesc w zoladku po kolacji 😞 co zjem cos to tak mam...no chyba ze to od tego ze macica wlasnie jest w najwyzszy punkcie i poprostu zgniata mi zoladek i stad to uczucie. Sama nie wiem 😞 zaparze sobie mietke i sie poloze 🙂
jutro mam wizyte w szpitalu na 8-40 prosze trzymac kciuki 🙂
odezwe sie po wizycie 🙂
Buziaki 🙂