Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Anitek też mi się wydaje, że bierzmowania swiadkowie nie muszą mieć, bo chyba kiedyś wogóle nie było świadków przy ślubie kościelnym? Świadkowie to chyba teraz wymóg tych slubów konkordatowych?
Mój brat ma ślub kościelny i chrzestnym jest, a bierzmowania też nie ma 😜 i u mojej córci też ma być chrzestnym 😁 więc dobrze by było żeby chrzestna chociaż bierzmowana była 😉 Myślę, że ksiądz nienajgorszy i jakoś to załatwimy 🙂
A ślub mamy 26 czerwca 😆

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Debilka, to mało powiedziane he he.
Nigdy w życiu jej nie wybiorę, ani teraz, ani przy drugim dziecku jeśli by było!!!
Zresztą nawet jak tych scen nie odwaliła, to nawet przez myśl mi nie przeszło żeby ją wybrać 😉 Najwyżej jeśli druga kuzynka nie będzie miała bierzmowania i ksiądz się nie zgodzi, to wezmę koleżankę 😉
Nie daj Boże by tak było, jak napisała Iwiokej, że charakter chrzestnych przechodzi na dziecko 😜
A i podobno ta wariatka jeszcze powiedziała, że jeśli ona nie będzie to nie przyjdzie na chrzest 😮 Dla mnie nie musi.

• Mamusia
hej wieczorne 🙂
Jak wybylismy popoludniu, tak niedawno wrocilam 🙂) ale zalatwilam wszystko co zaplanowalam i jestem z siebie zadowolona a z synka podwojnie, bo grzeczniutko siedzial w foteliku albo spal 🙂). Z rzeczy gorszych to podpieprzyli mi tablice rejestracyjne na parkingu pod marketem. 😠 ale juz zgloszone, wiec stresu nie mam.
anitek a jakbys probowala moze Olafowi ograniczac bardzo ostroznie, po 3-5ml porcje i jednak sprobowalabys karmienia na czas i przedluzac przerwy tez delikatnie o 5-10 min. na poczatek, bo moze on tak na poczatku sobie beztrosko z apetytem jadl i ma juz rozepchany zoladek i dlatego potrzebuje coraz wiecej. Widze, ze juz sie tym serio martwisz. 🤨 a ile on ma dlugosci? sprawdzalas w centylach czy waga idzie rowno ze wzrostem? bo jak proporcjonalnie w tych samych wartosciach to jeszcze nie ma sie co zamartwiac, jak pewnie wiesz. 🙂) albo serwuj mu wiecej ruchu, wyrzuc go z hustawki i cwiczcie! 🙂 zawsze cos tam spali kalorii 🙂)

mona124 gratuluje rychlego zamazpojscia! 🙂) a ta oszolomka wcale bym sie na Twoim miejscu nie przejmowala i wzielabym na chrzestna kogo sobie wczesniej wybralas! A tamtej wyslalabym prozac zamiast zaproszenia na chrzciny. 🙂

To niech nie przychodzi komu laske robic jakas wariatka????
Ale mam wk....a teraz!!!!!!!!!!! Maz sobie pojechal wraca w piatek i co? i sobie na piwko idzie bo co tam....jest z kolesiem alkoholikiem i bedzie go wyciagal teraz codziennie!!!!!!a stekal w dzien ze taki padniety!!!!!!!!! nie interesuje mnie w piatek sie zajmuje dzieckiem przez caly weekend i bede miec to w du... ze jest zmeczony bo na piwo zmeczony nie jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a na przszly tydzien ja wychodze z kolezankami!!!!!!!!!!!!

JaiHo ostatnio mial 63cm i 6646 to ja byl mierzony a pozniej 7200 ale juz nie mierzyli go wiec nie wiem i nie mam siatki centylowej 😞
a teraz mam wk... wiec nawet nie chce mi sie szukac...
Lezy teraz i sie rzuca w kolysce i w sumie duzo ruchu ma bo ja go klade i biore dopiero jak juz wyzywa ostro...
a kopie sobie nozkami i raczkami 🙂
przetrzymalam herbatka i kapaniem i wytrzymal 3godz10min i wypil 200 😮

hej
ale tu spokojnie, czyzby wszystkie lutowe dzieci zachowywaly sie dzis jak moj Igor? Mlody przechodzi dzis samego siebie, nie spał caly dzien i do tego plakał. Teraz od 20-stej zasnął trzeci raz. I mam nadzieje,ze pospi choc do 3ciej. Uszy mnie bola od jego placzu a rece od noszenia. oczywiscie spi na raczkach i az boje sie go odlozyc do lozeczka.
Anitek - Olafek widze ze spal dzis po 10-15min, no i fakt jest co nosic, bez obrazy oczywiscie 🙂

Mona, oby Iwiokej naprawde nie miala racji co do chrzestnych, u mnie jest moj brat i oby Igor nie wydał sie za nim, wrr.. az boje sie pomyslec co to by było 😁

a tak z innej beczki - mam ogromna ochote wypic piwo a nawet tyle piwa by mi w glowie zaszumiało 😜ale jeszcze troszke musze poczekac 🙂

BOB poprawilas mi humor!!!!!!!!! lap kolejnego oklaska za to hahahahahahhahahahahahahahahah 🙂
Olaf tez marudzi caly dzien nie spi o 4tej tylko 2drzemki po 15min i juz zdredzi w kolysce...

• Mamusia
He he dobry pomysł Jai_Ho prozac zamiast zaproszenia 😜 przemyślę to 🙃
Dziewczyny nic,a nic się nią nie przejmuję, bo nie ma kim 😉 Wiecznie to ona miała jakiś interes do mnie, ja nigdy! więc nawet mi na rękę, że się do mnie nie odzywa 😉
Masz rację Anitek zostaw małego z tatusiem i idź zaszalej 🙂w końcu nam też się coś od życia należy 😉

• Mamusia
hehhehe Bób ja też przeczytałam o robieniu laski i pomyślałam że znowu wraca chciaca z okresu ciąży i gorąco na forum się robi 😜

a tak z innej beczki - moja ma znowu wysypkę - nie aż tak mocną ale twarzy i - tu nowość - też na nóżkach... i do tego wyniki z posiewu moczu do d... jakieś 2 bakterie siedzą w pipci małej :/ ... jutro lekarz i pewnie antybiotyki,,, no i znowu się nie zaszczepimy... ja chyba osiwieję 😞