Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
[URL=http://fotoo.pl/][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-04/ae680743.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://fotoo.pl/][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-04/992178ed.jpg[/IMG][/URL]

Więc Anitek spójrz sobie na ten brzuch i dopiero pomyśl jak wygladasz kobieto, u mnie jest tragedia a Wy wszystkie nie macie sie czym martwic. 🙂

maly przechodzi samego siebie, nawet suszarka tylko na chwile pomogla, teraz spi na klacie.
Jaiho gdzie zostawilas brzuch?? ja jestem w sumie zadowolona z sylwetki.. no oprocz tego cholernego brzucha, wiszacych cycow i cellulitu na dupsku 😠
A tu gniazdo Igora 😜
http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2010-04/a875f63f/dscn4454.jpg.html

JaiHo super wygladasz 🙂 brzusio plaski cyc duzy nonono 😁 ja tam mam male cysie jakies tam marne "c" a Wy takie balony 😁
Dodi Ty to juz wogole chudzielec hehe 😜
Ja chce tak 55-57kg przy 174cm czy 175cm zalezy kto mnie mierzy hehe wiec tez bede szczupla ale wlasnie tak sie bede czula dobrze a to najwazniejsze 🙂
Olaf jest niegrzeczny juz 3dzien z rzedu 😞 nie chce spac sam tylko na mnie nie wiem co mu sie poprzestawialo 😞 w nocy spi sam a w dzien ni cholery...i juz steka i oczy otwarte a dopiero spal bo mu dalam herbatki troche...
dzwonilam do sadu i stwierdzam ze polska to chory kraj pod wzgledem zalatwienia czegos...
musze zlozyc wniosek do sadu rodzinnego zeby moc odpowiadac za Olafka i dopiero sad wyznaczy rozprawe na ktorej zadecyduje czy moge odpowiadac za niego do jasnej cholery jestem jego mama!a do tego musze byc osobiscie i Maz tez!!!! i pozniej odrzucenie spadku znow trzeba papiery zlozyc...no szlak mnie trafi 😠

• Mamusia
CMonka nie łam się ja mam na pewno gorzej, nie mogę nic na siebie kupić 😞 a od wyjścia ze szpitala to chyba jeszcze przytyłam( na pewno przytyłam tylko nie mam tego jak sprawdzić bo nie mam wagi)

a Wy chudzielce nie narzekać bo Was Bozia pokarze 🤨

Anitek rzeczywiście załatwić coś w Polsce to horror!!! Współczuję
Dodi sa na to zabiegi nie przejmuj sie za to jestes mega zgrabna!!!

ee wlasnie mala zwymiotowala na dywan ehh..lece sprzatac

dzieki CandyMonka 🙂
Anitek ty masz marne c, a ja przed ciaza mialam marne b. moje cysie to dopiero male cytrynki 😉

U mnie 180cm i 69kg, a chce zejsc do 64kg, ale jak juz pisałam, waga ni cholery w dół nie chce pójsc 😠

Anitek, moze Olaf ma skok wzrostu, albo reaguje na pogode 😜> ale Igor bzikuje jak pada i wieje.

Dodi, nie załamuj sie! z czasem rozstepy zbledna a skora na brzuchu sie zejdzie! przeciez jeszcze 2 misiace temu było w nim twoje szczescie, trzeba troszke czasu!

Dodi kurcze duzo Ci tego wyszlo 😞 ale sa zabiegi itd wiec nie wszystko stracone 🙂a jestes szczupla i dobrze sie prezentujesz w kazdych ciuchach a stroj mozesz miec caly 🙂 smarujesz je czyms? kurde slyszalam ze mustella poporodowa jest super? ktos wie?
Martus ale gniazo hehe Olaf tez ma ale nie az takie 😜
Maly spi na mnie...ja nie wiem co sie z Nim porobilo 😞moze teskni za Tata hmmm

Pogoda bez zmian od prawie 2tyg...chyba ze mu zeby wychodza juz sama nie wiem...
😞
czekam na telefon od lekarki nadal...ale cos trzeba zrobic bo ten skok wzrostu juz za dlugo trwa...a ja mu mleka nie dam za cholere musi minac 3godz koniec z dobrym...

• Mamusia
Hej dziewczynki
Klaudia86 mój Fifcio też ewidentnie upodobał sobie prawą stronę-walczę z tym ale jest ciężko

Dodi mój brzuch też jest w rozstępach ale smaruję aptecznym balsamem Elancyl i mam wrażenie że są jaśniejsze i cieńsze

Ale macie płaściutkie brzuszki i tego wam zazdroszczę bo mój jak sterczał tak sterczy.Może gdybym karmiła piersią byłoby inaczej,wtedy gdzieś szybciej się traci a tu...d
W czerwcu idę na wesele i coś nie widzę siebie z żadnej sukience.Mam 3 kg z ciąży do zrzucenia a chciałabym jeszcze coś

Anitek czy twój Olafek ma skazę białkową że podajesz Nutramigen czy coś innego??

• Mamusia
jeszcze nie poszlam 😜 ale mam lenia!!
Jakie Igor ma dlugie wloski!! no i super ten wicherek! 🙂)
anitek ja tez mam C a jak mlody dobrze zassie to nawet B sie robi 😉) z tym, ze teraz mam balony, bo przez noc nie karmilam, tylko troche sciagnelam i troche mlody zjadl i spi teraz, wiec juz nie bede sciagala, pewnie zaraz si obudzi glodny to ulzy mamie 🙂)
Dodi, przeoralo Cie faktycznie mocno, ale pocieszajace jest to, ze jest coraz wiecej kosmetykow i zabiegow, ktore pomagaja, czasu tylko troche trzeba 🙂

mi juz plecy wysiadaja a Igor smacznie spi tylko na klacie. znowu go lozeczko parzy.

Monka juz bylas na poczcie?? 😜

Dodi, jestes za to bardzo zgrabna!

Bob nie przesadzaj, nie wygladasz tak jak piszesz.

Titinka ja nie karmilam piersia wogole a mam 1kg na plusie z 21kg wiec mysle ze to zalezy od organizmu. Fakt karmiacym moze latwiej to przychodzi bo maja dietke ale u mnie jakos sie udalo choc ja tam mam zaplanowane jeszcze...bo bede brac tabletki po ktorych przytyje wiec musze troszke zrzucic...
U Olafa bylo podejrzenie skazy i pil to mleko jakies 4tyg a teraz juz jest na normalnym mleku i jest od 2tyg i jest ok ma tam pojedyncze krostki i kilka na poliku jednym ale to chyba potowki...
wychodza i schodza wiec ok 🙂

• Mamusia
No pocieszam sie tym ze schudłam chociaz, i nkt oprócz M. mnie nie oglada bez ciuchów, kostium faktycznie kupie jednoczesciowy w tym roku, Mustele poporodową mam ale zadko smaruje bo uzywam REVITOLU na rozstepy, i teraz to jest o niebo lepiej , było gorzej po porodzie, one powoli bledną po tym kremie, podobno jest najlepszy na rozstepy
http://www.rozstepy.com.pl/ tam mozecie poczytac o tym kremie, ja go wlasnie uzywam i naprawde widze efekty.

2 razy dziennie smaruje REVITOLEM, a popołudniu powinnam mustella bo ona wlasnie działa na jędrosc skóry, ale jakos czasem nie mam czasu.

Dzieki za pocieszenie dziewczyny, moze sie wybiore na jakis lasery ale dopiero jak juz przestane karmic Julkę 🙂

Jaiho z tylu wicher a z przodu dwa pasy startowe 😁 aby miedzy nimi ma klaczki 🙂

Tiinka w moim przypadku karmie piersia na brzuch nie ma wpływu nadal wygladam przynajmniej jak w 4 miesiacu 😠

Brrr znow post wcielo wkurzajace to jest!!!!!
Bob nie przesadzaj masz szczupla buzie wiec nie wiem gdzie ten tluszcz chyba za uszach!!!
Dodi tak jak pisalam jestes ladna i zgrabna i nadrabiasz tym za wszystko 🙂 nie lam sie 🙂
JaiHo Twoje C jakies wieksze sie wydaje 😜
Martus Olaf tez u mnie na klacie wlasnie spi...zaraz kolejna proba odlozenia bo chce w koncu zjesc sniadanie...

jeju jakie zwierzaczki slodkie 🙂) widac ze bardzo je kochasz 😉hihih
ee lody to najlepsze sa rozki z biedronki..przebijaja wszystkie inne te korala czy algidy cze jakie jakie tam jeszcze 😁 🤪 🤪 🤪
A co do lumkow to duzo np orginalnych rzeczy mozna wychaczyc 🙂 wcxzoraj np kupilam bluzke disla i spodnie ewerlasdta za 10 zl ... jak nowki 🙂 i np rzeczy z atmosphere...tu nie ma takich a zamawiac z sieci w ciemno to nie lubie a sa swietne... 😜

ps. no wlasnie ja mam brzuszek stozek haha 😜

Anuli text wyladowlam u Nas hahaha dobre 🙂
Dodi zaraz sobie poczytam o tym kremie bo mi wyszlo kilka na posladkach ale akurat pod majtkami jakies takie 2cm kilka paskow no ale co zrobic...
Kochane figury figurami choc nie wiem co wazniejsze z tyl liceum z przodu muzeum czy odwrotnie ;p

• Mamusia
hehe mój biust jest wielkości mandarynek i mam wrażenie,że jest mniejszy niż był przed ciążą.Karmiłam raptem 3 tygodnie i nie mam go.Jestem nieproporcjonalna tam gdzie nie trzeba to duża a tam gdzie by się przydało to z lupą trzeba szukać.Baa... do tego mam dołek po tym cięciu cyca no ale jeszcze się goi