Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Zania mi też buuuu ja tez chcę taki!!!!

martka3 a jaki masz poziom hemoglobiny? Ja mam 10,8 a hematokryt 31,6 i lekarz nie dał mi recepty więc kupiłam Pregnamed Zelazo. W nim jest 30mg a w tym co podałaś aż 80mg żelaza. We wtorek idę powtórzyć krew i zobaczyć czy się coś poprawiło.
Coś sennie się dzisiaj czuję.
Wymyśliłam że powinniśmy wykorzystac to że jeszcze jesteśmy we dwoje i wybrac się z mężem zwiedzac krakowskie podziemia. No i wyjechac koniecznie ale to w sierpniu 🙂

• Mamusia
martka3 moj siostrzeniec ma na imie piotrus.. i jest z niego lobuz niesamowity 😁 moja mama mowila mojej siostrze ze bedzie "piotrek zlaz z tego drzewa! " i sie sprawdza dokucznik niesamowity no ale nie powiem opiekunczy jest wzgledem swojego mlodszego rodzenstwa pomimo ze jego braciszek niedawno skonczyl rok to potrafi sie nim zajac 🙂

Mi się podoba imię Piotr, bo jest odpowiednie dla kazdego wieku Piotruś, Piotrek i Piotr. Ja znam Piotrka bardzo fajnego i grzecznego, ułozony i pracowity.
Moim zdaniem o tym jakim się jest człowiekiem nie świadczy imię czy data urodzenia ale geny i wychowanie 🙂 Często jednak nie wybieramy imienia które nam się kojarzy z jakąś nielubaną osobą.

• Mamusia
witam ponownie drogie panie 🙂
no to chyba bedzie o jeszcze jedna dziewczynke wiecej... mialam usg ale pani doktor nie daje 100% pewnosci, ale nie bylo widac jajeczek... i niestety nie bedzie juz wiecej usg... wiec pozostaja mi ciuszki zolte, brazowe i zielone.. 🙂 no to bedzie Marysia 🙂
a na obiad hmmm mialam dzisiaj kebaba w chlebie nan 🙂 pychota....
a ciasto drozdzowe tez z checia bym zjadla....

cygnee gratuluję córci! Widzę że wiele listopadówek bedzie wiązało kucyki 🙂
Marysia - sliczne imię 🙂 🙂 🙂

Brzuszki uzupełnijecie tabelkę to zobaczymy ile juz dziewczynek a ile chłopców 🙂

• Mamusia
Marinel napisał(a):
cygnee gratuluję córci! Widzę że wiele listopadówek bedzie wiązało kucyki 🙂
Marysia - sliczne imię 🙂 🙂 🙂

Brzuszki uzupełnijecie tabelkę to zobaczymy ile juz dziewczynek a ile chłopców 🙂

Właśnie! uzupełniajcie kobietki, bo sie nie połapiemy która kogo nosi 🙂 A Marysia faktycznie ładnie-nam też chodzi po głowie. Dla chłopczyka Piotruś też niegłupio 🙂 Znam jednego świetnego Piotrka; mądry i dowcipny z dużym dystansem do świata!

• Mamusia
Marinel napisał(a):
Zania mi też buuuu ja tez chcę taki!!!!

martka3 a jaki masz poziom hemoglobiny? Ja mam 10,8 a hematokryt 31,6 i lekarz nie dał mi recepty więc kupiłam Pregnamed Zelazo. W nim jest 30mg a w tym co podałaś aż 80mg żelaza. We wtorek idę powtórzyć krew i zobaczyć czy się coś poprawiło.

Wyniki mam podobne do twoich, hemoglobina 10,1, hematokryt 31,3

• Mamusia
Witam 🙂

ja już po połówkowym...

i... wszystko jest okej, narządy prawidłowo rozwinięte i poszczególne części ciała odpowiednich długości... 🙂 Dzidzia strasznie wierzgała.. Mąż ze mną był i widział lepiej.. Ponoć buzie Dzidzia otwierała 🙂 Ssała palucha i stópkami wierzgała hihihi 🙂 hehehe 😁 oczywiście zapytałam o płeć i będzie Synek - CHŁOPIEC. 🙂 🙂 🙂 Zapytałam doktora na ile procent - powiedział 100 % i zrobił zdjęcie siusiakowi.... 😁 😁 😁

Ja póki co jestem w szoku 🙂 🙂 🙂

P.s. ja w nocy wstaję około 3-4 razy... Dziś złapał mnie taaaaaaki skurcz w łydce że musiałam męża budzić by mi nogę rozmasował.... 😮 😮 😮 bolało oj bolało aż rano jeszcze czułam ten nóg 😁

odebrałam dziś wyniki powtórne moczu i wszystko jest w porządku 🙂

• Mamusia
Martka3 Tobie też gratuluję 🙂

Madzia_m3 u mnie przyczyną złych wyników ostatnio była przesada z jedzeniem arbuza w związku z tym przeciążenie nerek... dzień w dzień żarłam tego arbuza rano na sniadanie , kolacji i w ogóle kiedy tylko mogłam 🙂 Siusiałam za 5 czyli co chwilka czasami co 10 min. Jestem po tygodniowej kuracji uroseptem i wszystko już jest w porządku 🙂

Dziewczyny jak zapiszecie tę tabelkę na swoim komputerze i będziecie edytować w paincie to się uda. Potem znowu trzeba wkleic na forum.
Ja bym to tak zrobiła. Nie wiem czy paula_jot się zgodzi 🙂 Jak któraś nie wie jak to zrobić to niech w temacie tabelka napisze jaka płeć i imię i i ktos to hurtem uzupełni, bo przeszukiwanie głównego tematu będzie długo trwało i nie wszystkich się odnajdzie a szkoda by było.

• Mamusia
Dziękuję dzieczynki.... czekam z niecierpliwością na wieści od Was hiihi 🙂

Ja bym się zabrała za tą tabelkę ale znając moje zdolności zepsuje ją całą hehehe więc pozwolę sobie tylko zapisać dane do tabelki

Cherry : Leon / Kacper chłopiec

p.s. mój mąż dumniasty chodzi z uśmiechem od ucha do ucha ... wszedł do pokoju dziecięcego (przyszłego) i mówi: ale tu fajnie będzie tyleeee samochodów 😮 😮 😮i już plany że na play station będzie uczył grać 😁 😮 😁 😮

Cherry napisał(a):

p.s. mój mąż dumniasty chodzi z uśmiechem od ucha do ucha ... wszedł do pokoju dziecięcego (przyszłego) i mówi: ale tu fajnie będzie tyleeee samochodów 😮 😮 😮i już plany że na play station będzie uczył grać 😁 😮 😁 😮

mój mąz po cichu też liczy na chłopca właśnie z powodu tych autek i play station 🙂

• Mamusia
Cherry napisał(a):
Dziękuję dzieczynki.... czekam z niecierpliwością na wieści od Was hiihi 🙂
Ja bym się zabrała za tą tabelkę ale znając moje zdolności zepsuje ją całą hehehe więc pozwolę sobie tylko zapisać dane do tabelki
Cherry : Leon / Kacper chłopiec

żeby nie było jak u nas 🙂 Maciek nie lubił bawić się samochodami 😜 😜 😜