Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jakie te maluchy są słodkie.

Trzyletnia córka mojej koleżanki potraktowała sobie białą skórzaną kanapę jak kartkę papieru. Mama poszła tylko do toalety, a jak wróciła na kanapie był drzewko, dom i ona z Małą, porysowane długopisem. Od teraz kanapa jest cała okryta narzutą.

Ja miód jadłam akacjowy, lipowy, a spadziowy jest bardzo specyficzny, nie każdemu musi smakować. Mój kochany dziadziuś ( który już niestety nie jest z nami) miał na działce ule. Zawsze był świeży miód. Jeśli miód długo pozostaje płynny, to znak, że ma dodane konserwanty.

no własnie zdążyły. Ale ostatnia rodziła sporo po terminie przez 23 godziny i zakoczyło się cc.
A któraś z sierpniówek ma juz dzidzie ze sobą?
doczytałam ze sierpniówki tez sie zaczynaja rozpakowywac 😉

zeby nabrac troche energii idę sprzatac, prać, gotować, może w koncu nabiorę sił i ochoty na pisanie mgr 🤪

• Mamusia
dobrze pamiętasz Kochana! podziwiam! 🙂 w ciąży taka pamięć 😁

bobas kopał jak szalony - chyba od głośnej muzyki, dwa razy poszłam się położyć na 10 minut, ale daliśmy radę do końca, czyli do 4:15 😁

jedzenia było oczywiście pełno, ale u mnie w żołądasku miejsca mało, więc aż tak się nie najadłam, ale tort był pyszny! 😁 a tańce - co wolniejsza piosenka to lecieliśmy na parkiet 😁

• Mamusia
Shelby to zawodniczka z Ciebie 🙂 🙂 🙂 Masz zdjęcie ? Jestem ciekawa jaką sukienkę miałaś ?
Pewnie pół niedzieli odsypiałaś! Ale fajnie - ja lubię wesela 🙂

Madzia_m3 Dzidzius na pewno się rusza ale lekko a Ty prawie nic nie czujesz... Ja jak byłam ostatnio na usg to leże na kozetce a Pani doktor mówi o matko ale on ruchliwy (ja sobie myślę kurcze a ja nic nie czuję) hehehe 🙂 🙂 🙂 Więc zapewne nie wszystkie ruchy czujemy - zapewne tylko te silniejsze a dzis pogoda taka sobie więc Dzidzia ma pewnie dzień leniuchowania ... 🙂

madzia_m3 moja dzidzia też bardzo spokojna. Jutro idę na dogrywkę usg więc może zobaczę co tam u dzidzi.
Shelby szkoda że nie masz zdjęcia, tez byłam ciekawa.
U nas ta rocznica w niedziele i chyba musze coś ugotowac i upiec jakies ciasto jakby się Ci goscie mieli zejść. Tak sobie skojarzyłam z dobrym weselnym jedzonkiem 🙂

madzia_m3 ja bym się chetnie zamieniła. Mogłabym przeczytać 5 prac mgr niz napisać jedną 🙂
ja uprałam mężowi dwie pary butów, zrobiłam pranie koszulek, posprzątałam balkon, zmykam na zakupy i będe robic obiadek. Dzisiaj zurek z kiełbaską i ziemniaczki z mizerią i udkami.
Zobaczę czy państwo z cukierni już wrócili po urlopie choc w poniedziałek zawsze nieczynne.

• Mamusia
No w końcu.... się zrobiłam hahaha

Tzn. wykąpałam umalowałam itd.... bo zaraz dentysta.... ale bubu nie będą robić tylko fleczer wymienią bo ząb mam odroczony do czasu po porodzie.... bo rentgena trzeba zrobić.

Wiecie kupiłam sobie spodnie ciążowe wczoraj i zapłaciłam aż 9,90 😁

• Mamusia
Shelby napisał(a):
Cherry - szaleństwo - to w second handzie, czy może w sklepie mega wyprzedaż?

Wygrałam aukcje na allegro - nikt nie brał udziału w niej hihi a że to ten sam sprzedawca co zamówiłam sukienke i inne to przesyłkę płace tylko raz

• Mamusia
Shelby napisał(a):
super! 😁 ja widziałam jakiś czas temu w h&m wyprzedaż wyprzedaży i ciążowe spodnie były za 30zł, niestety mój rozmiar się nie ostał na wieszaku :P

No właśnie ja też liczyłam że kupię jeszcze jedną parę a tu guzik wszytko wyprzątnięte.... A tak szczerze to ta aukcja przypadkiem mi sie trafila... w sumie te spodnie to nie okaz piekności i stylu i mogą byc ciut za duże ale nawet koło domu i do sklepu obok się przydadzą za ta kwotę 😁

Opycham sie jabłecznikiem 😁

• Mamusia
Shelby napisał(a):
ja piekę bananowca - ciekawe jak wyjdzie - to mój pierwszy raz, chyba nawet nigdy nie jadłam żadnego bananowego ciasta 😜

zdjęcie potem wrzuć hihiihi może cos dobrego wyjdzie to jeszcze przepisem sie podzielisz... 😜

Jestem oburzona... dzownie do mojego Tatinka gadam mu, nawijam co słychać a on do mnie żebym już nie nudziła i się śmieje ze mnie !!!! Eh faceciiiiiiiiii 😁 😁 😁