Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też już nadrobiłam... co to miałam napisać???
Gosiaq jak przyjda koszulki koniecznie napisz opinie. Wyglądasz rewelacyjnie i nie powinnac mówić a nawet myśleć że jest inaczej! Atrakcyjna z Ciebie mamuśka!
Ella brzuszek cudny, okrąglutka piłeczka!
Shelby głowa do góry, masz prawo się wypłakać i ponarzekać ale przede wszystkim nie powinnać obwiniac siebie za to co się wokół Ciebie dzieje.
Madzia cieszę się że obrony się udały i było miło. Szkoda, że nie udało się zatrzymac pracy ale jestem przekonana że to oni będą żałować a Ty znajdziesz świetną pracę!!!
Cherry widzę że Twoja encyklopedia zrobiła furrorę 🙂 Ja też mogę prosić?
Lenymamo wracaj do zdrówka! Dziękuję za miłe słowa.
No i gdzie ta nasza kukunari i cygnee? Może się na nas obraziły? Albo na brzuszek.net?

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć Brzucholki 😘

A ja dzis tak na wieczór- cały dzień coś a to obiad a to zakupy i tak poleciało nawet kompa nie włączyłam normlanie SUKCES 😆 😆 😆. Dzis po obiedzie razem z synkiem i mezem wybralismy sie na spacer - przeszlismy ponad 3 km az sama jestem w szoku ze dałam rade.
Ale tak pieknie swiecilo słonko, ze az zal bylo siedziec w domku, choc było tylko 12 stopni- cuudowny chłód 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂!!!!!!!!

Gosiaq-- slicznie wygladacie-fotki extra i musze przyznac ze fajny gust ma twoja mama- bluzka rewelacja!!!!!!!!!!! A te "dwie kreski na czole" Twojej mamy 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 normlanie dzieci sa BOOOOSKIE 🙃 🙃 🙃 🙃.
Marinel bardzo sie ciesze ze wszystko dobrze po wizycie 😉 😉 😉 😉.
Shelby kochana przesyłam Ci mnóstwo pozytywnej energii i wierze za na pewno wszystko sie dobrze ulozy 😘 😘 😘 😘 😘 Jestesmy silne wiec damy rade!!!!!!!!!!!!!.
Cherry a ja za lekture zabieram sie od jutra 😉
Lenymamo nie daj sie tym "Katatrom" 😉 😉 😉 😉 😉 również dobra energie przesylam WAM z dalekiej północy 😉 😉 😉.
Dziewczyny a wiecie wyczytałamdzisiaj ze w 35 tyg ciązy stópki naszych bejbików mają 6 cm!!!!!!- wziełam cm i nie moglam sie nadziwic ze juz takie duze są 😁 😁 😁 😁 😁 😁.
Dobra mykam spac bo tyle atrakcji dzisiaj 🙂

Śpijcie smacznie 😘
P.S. Maja wlasnie zaczyna swoje "HARCE"
🙃 😁 🙃 😁 🙃 😁
PAAAAAAAAAAAAAAA

• Mamusia
Dzień dobry,
Ella zawsze gdy piszesz który u Ciebie tydzień to kręcę głową z podziwem 🙂 Przecież na dobrą sprawę, za dwa trzy tygodnie możesz urodzić Majeczkę i to w normalnym terminie 🙂 I widzę,że forma u Ciebie świetna! Suuuuper, tak trzymaj!!!!!
Miłego dnia Mamusie 🙂

• Mamusia
Dzień Dobry wszystkim!

dziękuję Wam za wsparcie kochane mamusie 😘

ella - ostatnio na usg pani doktor zmierzyła stopę naszej dzidzi, miała właśnie 6cm! 😉

Marinel - bardzo dobre wieści od lekarza 🙂 cieszę się z Tobą!

lenymamo - dużo, dużo zdrowia Ci życzę, trzymaj się mocno!

Witam z pokrytego mgłą Krakowa,
już po śniadanku bo mąz jak zwykle obudził nas przed 7. Emilka tez tak się obudziła. Noc spokojnie przespana. Zapytałam lekarza o spanie na boku bo zalecany jest lewy boczek ale od ciągłego leżenia na lewym bolało mnie biodro no i można też na prawym więc noc przespałam w dużo wygodniejszej pozycji. Należy unikac długotrwałego leżenia na plecach.
Zbieram się do przedszkola, potem na szkołe rodzenia a później chyba podjadę do apteki jesli będę miała jeszcze siłe i do sklepy po legginsy bo dżinsy mnie nieco gniotą w brzuszek.
Wczoraj rozmawiałam z mamą i jestem zaskoczona że tak dużo wie o akcesoriach jakie sa teraz dostępne dla ciężarnych i dzieciaczków 🙂 Myślałam że od 18 lat się tym nie interesuje bo tyle ma moja młodsza siostra.
CHERRY DZIĘKUJĘ NIEZMIERNIE ZA EZD!!! Przeczytam na pewno, zerknęłam na obrazki i się ... przeraziłam, ale dam radę 🙂 🙂
Miłego dnia wszystkim brzuszkom!
Madzia_m3 jestem myślami z Tobą. Odpoczywaj bo po narodzinach Kubusia będziesz mogła powspominac jak to fajnie było poleżeć i odpocząć. Ja jak tylko znajdę chwilę to też poleniuchuję i obiejrzę Dwa dni w Paryżu i Smerfy 🙂 Póki co myślę o zakupach dla mojej Skarby. Mówicie że stópka ma 6cm? to ja chyba za małe te skarpetunie kupiłam

• Mamusia
Shelby napisał(a):
lenymamo - jak samopoczucie?
i jak sernik? udało się zrobić? 🙂

Shelby 🙂 dziękuję za pamięć 🙂
Dasz wiarę, że nastawiam ser co drugi trzeci dzień 🙂 Ale sernika się jeszcze nie "dorobiłam". Bo albo zjadam soute, albo zużywam do naleśników. Właśnie 10 min. temu Lenka pytała czy zrobimy dzisiaj sernik i pewnie mogłabym się w końcu za niego wziąć, tylko pobolewa mnie brzuch na dole z lewej strony i nie chcę się forsować. Tez tak miewacie? Taki specyficzny ból z dołu po lewej, ale tylko gdy stoję lub chodzę. I do tego ten katar. Chciałabym być w Polsce w swoim łóżku, w swoim domu i przygotowywać się do porodu ze swoim lekarzem.

• Mamusia
A teraz jestem na etapie załatwiania formalności rejestracyjnych dziecka. W Ambasadzie dowiedziałam się, co muszę zrobić, żeby zarejestrować małą Nataszkę w Polsce. Chciałabym też odebrać becikowe i te od kraju i te od miasta, bo u nas takie również dają. Czekam na odpowiedź z UM. Może Ty Ella albo Yenefer wiecie jak się to załatwia?

• Mamusia
Dzień Doberek 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Ja jeszcze w łózku- własnie zajadamy tosty miaaaaaaaam 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜.
Madziu to ciasto rewelacja -- tak apetycznie wyglada, ze jak bym miala to chyba połowę odrazu bym zjadła 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
Lenymamo-GRATULACJE DZIŚ WYBIŁ WAM 30 TYDZIEŃ 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁. TAK WIEC JUZ WSZYSTKIE JESTESMY PO 30TCE 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Wierze ci ze wolałabys "u siebie" Ale jeszcze trosze i Nataszka bedzie na swiecie!!!!Ani sie nie obejrzysz a bedziecie juz wszyscy w czwórkę wracać do Polski 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪