Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
dziewczynki - ciabatki pycha - polecam tym, co się jeszcze nie skusiły 😉 nasze "trochę" mocno przyrumienione z góry, ale smak nie ucierpiał na tym, nawet mąż troszkę zjadł, mimo iż z jego apetytem dziś bardzo kiepsko...

Madziu - dziękujemy za przepis 🙂

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
zeskanowałam już dawno 20 lekcji ogółem wyszło 40 plików jpg.... i będę wysyłać chyba po 8 żeby przeszło.... potem zeskanuje reszę jak Wam skrzynek nie zawalę hehehe 😁 😁 😁

Chyba że uda mi sie to przerzucić jakoś na pdf i połączyć sprytnie w jeden... zobaczę czy mi się uda.

Skanowanie zajeło mi może godzine ale w miedzy czasie jadłam kolację, gadałam że mężuniem i robiłam 100 innych rzeczy dlatego dopiero teraz o tym piszę 😁 😁 😁

Witam,
Madziu mnie pomaga kiwi. Zjadam 3 wieczorem i następnego dnia 3 razy zaliczam kibelek, więc jelita opróżnione. Nie wiem co będzie po porodzie kiedy to cytrusów nie wolno. Słyszałam też o jabłkach ale trzeba je gryźć, nie powinno być pokrojone lub tarte.
Też za mną chodzą te ciabatty. Muszę niebawem znowu upiec. I jeszcze babeczki Cherry 🙂
Miłego dnia dziewczyny. U mnie noc nawet przespana. Pobudka o 6 bo mąz do pracy, ale każe mi się przyzwyczajać do wczesnego i nocnego wstawania.
Pizza pyszna chociaż ciasto wyszło twarde po bokach. Muszę dojść do wprawy, co robię źle.

• Mamusia
Poszalejemy: teraz pokój Maćka 🙂

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images40.fotosik.pl/1099/9475356a195e474emed.jpg[/IMG][/URL]

No i łazienka (bo też nawet mamy hihihi)

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/1108/01ac76961ea30d73med.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
Cześć moje piękne 🙂 🙂 🙂

chciałam zameldować, że właśnie rozpoczynam wysyłkę 4 pierwszych lekcji. Jak odbierzecie prosze zobaczcie czy chcecie więcej....

Uwaga wysyłam spakowane by szybciej przeleciało 🙂 🙂 🙂

udało mi się to wrzucić do pdf-a więc nie będzie tyle jpg-ów 🙂 🙂 🙂
tylko jeden mail - jeden pdf w którym opisane sę 4 tematy.

Dajcie znać ile to do Was szło - chociaz jedna niech napisze bo może to za duże i trzeba mniejsze robić 😮 😮 😮

Piszta piszta pisza 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Cherry! dzięki ☺️ Pewnie wyglądam trochę staro, zmęczona i podpuchnięta, ale i tak uważam, że nienajgorzej 🙂 Jakaś ostatnia ze wsi nie jestem raczej 🙂
A że zdjęcia drastyczne? ja lubię takie oglądać (sama dźwigałam głowę, żeby zobaczyć swoje łożysko... z ciekawości, jak to wygląda 😁 🙃 )

• Mamusia
Co za zakompleksione babsko 😜 😜 😜

Nie wyglądasz ani staro ani na zmęczoną....

Moim zdaniem bardzo ładnie 🙂 🙂 🙂

p.s. moja psiapsióła po urodzeniu tez oglądała łozysko a jak ją zszywali to do lekarza (młodego studenta) mówi.... a może pan tam jeszcze błonę dziewiczą dorobić 😁 😁 😁

wariatka 😁 😁 😁

• Mamusia
Cherry! u mnie przeszło szybko 🙂 dziękuję i proszę o więcej 🙂 🙂 🙂

A mnie tak zszyli elegancko w szpitalu, że seks po porodzie okazał się zaje.... jakbym naprawdę była dziewicą 🙂 (Jezu, czy ja to naprawdę napisałam??)

I oj tam, zaraz zakompleksiona... może trochę, ale leczę się 🙂 Z wiekiem chyba przejdzie, co?