no tak 🙂 wiadomo! ale fajnie, że masz i takie doświadczenia! sama, jak będziesz szukać, to będziesz wiedziała, jakich błędów nie popełniać! a jako specjalista od języka i taki przebojowy człowiek, jakim jesteś, to w mojej ocenie, nie powinnaś mieć żadnych kłopotów ze znalezieniem pracy! 🙂🤪
Shelby!! Już prawie świeci słońce! Trzymam kciuki, za pozytywną odpowiedź!
Lenki przedszkole jest międzynarodowe (akurat angielskie, ale są też amerykańskie, libańskie i rodzime wszelkiej maści arabskie), tu w Katarze - Polaków jest około 250 sztuk, więc na polskie liczyć nie mogę. Na początku obowiązują znaki sygnały, a potem jak będzie - zobaczymy, mam nadzieję, że szybko złapie nowy język.
Właśnie Ella a Twój synek jak daje radę z językiem, ale pewnie skoro się tam urodził, to jego drugi ojczysty i bez problemu?
Dziewczynki, mam już cynk od koleżanki z Belgii. Nie jest źle, nie jest jednak też różowo. Na pewno wiedzą, że ma zapalenie pęcherza, a być może też wyrostek, ale tego niestety nie widać, bo zasłania DZIDZIA 😉 Każą czekać, obserwować, a ja się cieszę, że z tą malutką istotką wszystko jest ok., bo napędziła strachu.
A ja dzisiaj dostałam bardzo formalne pismo, że moja kandydatura nie została zaakceptowana. Nie podali powodu nic, nawet nie mogę się odwołać.
Shelby mocno trzymam kciuki, będzie dobrze !
Rozmowy to stres, ja z brzuchem przecie teraz nie pójdę. Dostaję kasę póki co więc się nie martwię, marną bo marną, ale choć rachunki za to popłacę, na kredyt niestety nie starczy :/.
Różne są momenty w życiu.
Czesc mamuski 🙂 Ja dzisiaj bardzo senna jestem, maly szaleje jak nigdy od wczoraj.
Ja dostaje z ZUSu najnizsza krajowa- bo na taka kwote mialam umowe o prace. Ale zawsze to cos. Mąż przez 2 mies.byl bez wyplaty, wiec dlugi sie porobily, ale trzeba dac rade.
Za tydzien wizyta u ginekologa, ciekawe co ze szkrabem.
Gosia najlepszego z okazji urodzin 😉😘
Cherry wciagajace te artykuly.
Cos jeszcze mialam napisac ale zapomnialam.... skleroza .... 😁
Dobrze, ze teraz maz nadgodziny lapie, to sie odbijemy troche.No i maluszkowe rzeczy trzeba kupic. Widzialam na allegro fajne zestawy ubranek, moze sie cos wybierze ciekawego. Trzeba wylapac okazje.
Ide sie polozyc na jakas godzinke.
Hej! Na jakie zajęcia dodatkowe chodzą Wasze 9-10 latki? Nie chodzi mi stricte o naukę np.angielskiego czy programowania, bardziej o miejsce gdzie można poznać nowych kolegów i koleżanki, jest czas na interakcje lub współpracę w grupie. Bardziej relaks,
zabawa, niż zdobywanie nowych umiejętności. Mam nadzieję, że rozumiecie o czym myślę
Witam nazywam się Mateusz mam 26 lat od dziecka jestem sobą na wózku jak i Również od dziecka interesuj mnie tematyka ciąży chciałbym móc z kimś o tym porozmawiać czy mógłbym z paniami które czytają ten post
Rekomendowane odpowiedzi
Cherry
oby dobrze poszło 🙂 🙂 🙂
ehhh te rozmowy .... sama przez tyle przeszłam a jeszcze więcej przeprowadziłam 🙂 🙂 🙂
Shelby
a z tym kierowaniem to podziwiam, ale z drugiej strony rozumiem samodzielność 🙂
Cherry
co tu doradzić.... 😁 😁 😁 dużo by pisać gadać... kolejny temat rzeka 😁 😁 😁
Shelby
lenymama
Lenki przedszkole jest międzynarodowe (akurat angielskie, ale są też amerykańskie, libańskie i rodzime wszelkiej maści arabskie), tu w Katarze - Polaków jest około 250 sztuk, więc na polskie liczyć nie mogę. Na początku obowiązują znaki sygnały, a potem jak będzie - zobaczymy, mam nadzieję, że szybko złapie nowy język.
Właśnie Ella a Twój synek jak daje radę z językiem, ale pewnie skoro się tam urodził, to jego drugi ojczysty i bez problemu?
Dziewczynki, mam już cynk od koleżanki z Belgii. Nie jest źle, nie jest jednak też różowo. Na pewno wiedzą, że ma zapalenie pęcherza, a być może też wyrostek, ale tego niestety nie widać, bo zasłania DZIDZIA 😉 Każą czekać, obserwować, a ja się cieszę, że z tą malutką istotką wszystko jest ok., bo napędziła strachu.
madzia_m3
Shelby mocno trzymam kciuki, będzie dobrze !
Rozmowy to stres, ja z brzuchem przecie teraz nie pójdę. Dostaję kasę póki co więc się nie martwię, marną bo marną, ale choć rachunki za to popłacę, na kredyt niestety nie starczy :/.
Różne są momenty w życiu.
mdg87
Ja dzisiaj bardzo senna jestem, maly szaleje jak nigdy od wczoraj.
Ja dostaje z ZUSu najnizsza krajowa- bo na taka kwote mialam umowe o prace. Ale zawsze to cos. Mąż przez 2 mies.byl bez wyplaty, wiec dlugi sie porobily, ale trzeba dac rade.
Za tydzien wizyta u ginekologa, ciekawe co ze szkrabem.
Gosia najlepszego z okazji urodzin 😉 😘
Cherry wciagajace te artykuly.
Cos jeszcze mialam napisac ale zapomnialam.... skleroza .... 😁
lenymama
mdg87
Ide sie polozyc na jakas godzinke.