Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gosiaq napisał(a):
a oglądaj, ile wlezie 🙂 a myślę, że producent powinien mieć dodatkowe akcesoria wszelakiego typu w magazynach 🙂 Druga opcja to kupić taki śpiworek, który pomieści malucha i kocyk, a na wierzchu będzie śliski 🙂

śpiworek mam taki do maxi cosi ale kolorystyka jest beznadziejna 😞

a wózek beżowy.... 😮 😮 😮

• Mamusia
gosiaq napisał(a):
no wiesz, niby do beżu wszystko pasuje, ale rozumiem, że ma być pięknie i idealnie? 🙂

dokładnie... 😁 😁 😁

niestety ja mam taką obsesję, że wszystko musi pięknie do siebie pasować 😜

szczytem jest już dobieranie koloru gatków do koloru dominującego w garderobie.... ale tak mam i nie umiem się tego pozbyć

• Mamusia
cholera! salatki nie bedzie... Maciek mówi: mamo, daj mi kanapkę z jajkiem 🙂 więc zrobimy, a co! a jutro jak pogoda dopisze, idziemy w teren 🙂 mamy takie miejsce nad morzem na wieeelkiej górce, gdzie można rozpalić ognisko, więc obiad w plenerze wyjdzie: kiełbaski i ziemniaczki pycha!

• Mamusia
gosiaq napisał(a):
cholera! salatki nie bedzie... Maciek mówi: mamo, daj mi kanapkę z jajkiem 🙂 więc zrobimy, a co! a jutro jak pogoda dopisze, idziemy w teren 🙂 mamy takie miejsce nad morzem na wieeelkiej górce, gdzie można rozpalić ognisko, więc obiad w plenerze wyjdzie: kiełbaski i ziemniaczki pycha!

Super 😆 😆 😆 mogę nawet napisać, że zazdroszczę 🙂

A powiedz jak Maciek? Zaklimatyzował się w szkole? Jakie ma odczucia? Opowiada dużo?

• Mamusia
Czasem mówi, że tęskni za kolegami, ale wtedy chodzimy się do nich bawić, jeśli akurat są w ogrodzie. A w szkole mówi, że mu się podoba i jest super! Niepotrzebnie się obawiałam chyba. Jest w jednej klasie z kolegą z naprzeciwka 🙂 Jego mama specjalnie go przeniosła do Maćkowej klasy, więc też fajnie, bo się znają z podwórka. No i nie zapomina, co trzeba przynieść i co zadane, więc naprawdę jestem pełna dla niego podziwu. i zrobił się taki... doroślejszy?