Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja się obudziłam po lekarstwach spałam 1,5 h !

Na dworzu okropnie. Mój Mały od kilku dni robi przemeblowanie w brzuchu, a jak kopię Mamusie jak ta się garbi.

Co do skurczów mi się takie chwilowe twardnienia zdarzają, ale to w ogóle ani troszkę nie boli.

Cygnee ja też zdjęć nie zobaczyłam 😞

• Mamusia
Aaa_aniusia wiem że ten szpital jest na ulicy Dożynkowej. A będę jechać od strony Skawiny i w Skotnikach skręcę na autostradę. Koleżanka mi powiedziała, że mam jechać w stronę Makro, wiem że tam rondo Ofiar Katynia było w budowie, nie orientujesz się czy teraz są tam jakieś utrudnienia w ruchu?
Marinel szpital jak najbardziej istnieje 🙂

• Mamusia
Cześć moje kochane,

wstawią liste tematów w dalszej części EZD. Jeśli podtrzymujecie chęć otrzyamania setek kolejnych mail ode mnie to nie piszcie nic... Jeśli akurat te tematy Was nie interesują to wyślijcie do mnie info 🙂 🙂 🙂

To jest tylko część tematów, ale wklejam byście miały orientacje co tam jest....

Acha mam pytanie czy mogę wysyłać jednego maila jak coś do wszystkich? Jeśli jednak chcecie zachować anonimowość adresu przed innymi tez proszę o info na priva

😘 😘 😘

Mam nadzieję że coś zrozumiłyście z mojego bełkotu 😜

• Mamusia
Cherry! bełkocie kochany! ja tam wszystko zrozumiałam, co poeta miał na myśli! (chociaż sama wiem, że czasem to mam mózg rozpieprzony hihi). Jak dla mnie możesz wysyłać hurtem do wszystkich! Mój mail nie jest tajemnicą 🙂 I ślij, kobieto, ślij, jeśli tylko chce Ci się skanować! ja tam lubię poczytać takie rzeczy 🙂

No i gdzie wieści polekarzowe??

• Mamusia
Zaniu oglądałam Twoje fotki na naszej klasie i muszę przyznać, że przepięknie wyglądałaś w dniu ślubu...a ta lekko różowa sukienka po prostu boska...a i śliczna z Was para!!! I widziałam, że też miałaś takie jasne blond włosy jak ja kiedyś, bo z tego co pamiętam ,na zdjęciach z brzuszka chyba są ciemniejsze?

• Mamusia
aaa_aniusia! cieszę się, że pierogi smakowały! ja lubię dania szybkie i małoskomplikowane, bo raczej leniwa jestem chyba 🙂 nie, nie, nie dlatego! lubię takie dania, bo szkoda mi czasu na sterczenie przy garach cały dzień i zwykle po godzinie obiad jest gotowy 🙂 chociaż Wam się pochwalę, że wczoraj po nadzianych mielonych usłyszałam od męża, że coraz lepiej gotuję... Milutko, co? strach pomyśleć, gdybyśmy mieli piekarnik! to dopiero by się cuda działy!

• Mamusia
Kochane ja mam to już zeskanowane... Tylko wysłać. Skończyłyśmy na 11 lekcji mam ich 36.... a w każdej po 10 tematów....

Tylko kwestia wysłania 🙂 🙂 🙂

Do lekarza nie pojechałam bo nie mogłam podnieść się dziś z łóżka - jadę jutro - w tej poradni i tak nie ma rejestracji więc nie ma znaczenia kiedy będę ważna jest regularność co dwa tygodnie + mój lekarz tez co dwa więc co tydzień jestem u ginekologa 😮 😮 😮

p.s. chodzę i zaczepiam cały czas ten wózek 😮 😮 😮

Właśnie robie obiad - chińszczyznę własną 😁 😁 😁 dodaję trochę brokułów a mój mąż : co za trucizne mi dodajesz 😮 😮 😮

Poniżej dalsze tematy:

darmowy hosting obrazków

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images38.fotosik.pl/1121/aee2e9d0ff368346med.jpg[/IMG][/URL]

ja też się zgadzam na jednego maila.
Zaniu to świetnie że ten szpital jeszcze istnieje. Mój mąz miał tak operacje 7 lat temu i choc szpital byl w kiepskim stanie do remontu to uwazam że lekarze super. Tyle dzieci tam było po operacji oczu!!

Dziewczyny spakowałam torbę do szpitala 🙂 Jeszcze tylko spakuję oddzielna na wypis z ciuszkami dla Maleństwa i będzie ok. Ale mam nadzieję że dzidzia posiedzi jeszcze 6 tyg w brzuszku.

Własnie znalazłam pediatrę i przychodnię gdzie zapiszę moją Emilkę na te wszystkie szczepienia. Wam też kazali podczas wypisu ze szpitala podać dane przychodni gdzie mają wysłać kartę szczepień?

Mam jeszcze bardzo ważne dla mnie pytanie? Czy pierzecie ciuszki dziecięce w gorącej wodzie? Bo widzę że na metkach jest 30-40stopni więc boję się uprać w 60 czy 90 żeby się nie zniszczyły. Może prasowanie wystarczy i ta gorąca woda nie jest taka konieczna...

• Mamusia
gosiaa---milo cos takiego uslyszec od meza moj sam bardzo dobrze gotuje no ale nie ma czasu na to wiec tak raz w roku mam obiad podany przez meza wiec dlatego tez lubi zawsze jakas drobna uwage a tegoi za malo a tego za duzo a to bym inaczej zrobil ale generalnie zawsze zjada wszystlko wiec chyba az tak zle nie gotuje:] (albo poprostu wraca taki glodny ze mu wszystko jedno) mam jednak nadzjeje ze nie jest tak zle

Shelby napisał(a):
Marinel - ja zamierzam prać zgodnie z metką - szkoda, żeby się ciuszki poniszczyły!

no własnie podejrzewam że koszulka w rozmiarze 56 byłaby na 104 gdybym ją wyprała w 90 stopniach. Piorę dwa razy, najpierw w żelu Persil a potem w balsamie Dzidziuś z dodatkowym płukaniem plus prasowanie i powinno wystarczyć. Nie kupiłam tylko płynu do płukania, a chyba powinnam...