Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
lala89 napisał(a):
a i jeszcze o tych świętach miałam napisać

No to dla nas one bedą bardzo magiczne, bo to nasze pierwsze święta jako mąż i żona, noo i pierwsze jako mama i tata 😁 a taki mały aniołek w łóżeczku będzie 🙂 ah

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

a my choinki nie będziemy mieli 😞 bo i tak całe święta poza domem 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
U mnie to już będą 3 święta spędzone poza domem i w końcu ostatnie, bo następne już w Polsce z rodzinką 🙂 W tamtym roku tak nam było smutno, że znowu jesteśmy tutaj, że postanowiliśmy kupić sobie małą żywą choinkę i zrobić sobie święta jak należy...nakupowaliśmy sobie prezentów i każdy , nawet jeżeli był to drobiazg, był zapakowany osobno, tak żebyśmy mieli frajdę z rozpakowywania ich...w tym roku tez kupimy choinkę, a prezentem świątecznym będzie nasz synuś 🙂 a oto nasza zeszłoroczna choinka 🙂

• Mamusia
yenefer07 napisał(a):
Kukunari podaje Ci fajny link ze zdjęciami ciążowymi i nie tylko...jest na nich moja przyjaciółka również, bo właśnie u tego fotografa robiła, może Ci się jakiś pomysł na zdjęcie spodoba
Tutaj podaj wyświetlaną nazwę linku...

Dzieki jestes kochana - poprzegladam sobie troszke!!! i klasne ci 🙂

• Mamusia
Dzień dobry,

Prawie nie spałam w nocy, tak się wierciłam straszliwie jednego boku na drugi...

Na dworzu tylko 6 stopni brr... idę męża zaraz obudzić i lecimy na zakupy...

My święta planujemy spędzić na wsi, ale wracamy w pierwszy dzień świąt, ale choinkę kupimy, obiecaliśmy sobie, że będzie prawdziwa, jak będą dzieci.

• Mamusia
madzia_m3 napisał(a):
Dzień dobry,

Prawie nie spałam w nocy, tak się wierciłam straszliwie jednego boku na drugi...

Na dworzu tylko 6 stopni brr... idę męża zaraz obudzić i lecimy na zakupy...

My święta planujemy spędzić na wsi, ale wracamy w pierwszy dzień świąt, ale choinkę kupimy, obiecaliśmy sobie, że będzie prawdziwa, jak będą dzieci.

Witam,

ja spałam bardzo dobrze 🙂 🙂 🙂 w sumie to dopiero teraz wyczłapałam z ciepłego łózia 🙂 🙂 🙂 🙂

Madzia_m3 mam nadzieję, że plecki już nie bolą 🙂 🙂 🙂

M na pewno podtrzymamy co roczna tradycję świąteczną - kupimy karpia i go wypuścimy - robimy tak od 3-4 lat.....

• Mamusia
Dzień Doberek Brzuszki 😉 😉 😉

U nas nocka w miarę minęła a wieczorem dostałam takich wzdęć 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 Szooook!!!!!
mowie Wam 🤢 🤢 🤢
Wczoraj pisałyscie o chinkach- ahhhh az nie moge sie doczekac swiąt- uwielbiam ten czas!!!!!!
A teraz bedziemy spedzac je juz w 4-kę SUPERANDZKO 🤪 🤪.

Jakie plany na dzisiaj macie??? u mnie zadnych planów- a i dobrze 😁 😁 😁 😁.
jakieś sniadanie trzeba zorganizować!!

• Mamusia
lekarz powiedzial porod przedwczesny, dostalam kroplowke na zatrzymanie skurczy oraz tabletki dopochwowe, i jeszcze do tej kroplowki tabletke na kolatanie serca, lekarka powiedziala ze przy tej kroplowce moge sie bardzo zle czuc ale pomoze po 2 godzinach przestalo bolec, ale rzeczywiscie zle sie czulam, ale powiedzieli ze to normalne i zostawili na obserwacji tydzien porobili badania i w dalszym ciagu bralam tamte tabletki

• Mamusia
Aniu zgadzam się z koleżankami.

Mnie kręgosłup boli nadal, nawet jak się kąpię pod prysznicem, ale tak musi być, w końcu z przodu dosyć duże ciążenie biust, brzuch.

A ja czekam na mojego mężusia aż się wygrzebie ech.. a chciałam uniknąć tych korków...

Na pewno kupię tą lampkę ...

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90010877/

bo mi idealnie pasuje do lampy

http://www.zadomowieni.pl/oswietlenie-do-pokoju-dziecinnego/

ten księzyć