Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cherry napisał(a):
zania napisał(a):
Ja właśnie wrąbałam snickersa a teraz popijam pepsi... ajć nie dobra ze mnie mamcia faszerować maleństwo takimi specyfikami. No ale to tylko tak raz na jakiś czas mnie weźmie na takie rarytasy. 😉

Ella czekamy na twój finish 🙂 a wiecie co Aaaniusia gdzieś zaginęła, a może, może..... 🤪

No a ja mam jutro wizytę u gin i na pewno będzie i USG i badanie na fotelu jak zawsze, więc już się doczekać nie mogę.

PISAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙃 🙃 🙃

Pisać smsa do Aniusi ?

Jejku dziewczynki ja mam do tylu babeczek numer że jak ja nie panuję nad obecnością wszystkich to przypominać 🤪 🤪 🤪

bo ja zakręcona jestem ostatnio 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ella! obiad na życzenie Maćka 🙂 strasznie lubi wybierać te uszka (niestety kupne, ale i tak zjemy ze smakiem). No i już mogłabyś urodzić, wiesz? znaczyłoby to, że i ja będę mieć coraz bliżej...
A w nocy to mnie strasznie żebra bolały i nie pospałam za dobrze 😞 Za to teraz po spacerze boli mnie krocze jak po ostrym seksie 😮

• Mamusia
gosiaq napisał(a):
Cherry napisał(a):
dobra wysłałam - czekamy na odpowiedź !

niestety do krusyny numeru n ie posiadam.... 🙂 🙂 🙂

chyba nikt nie ma 😞
a jak Ty masz dużo, to brawo! znaczy, że jesteś naszą maskotką forumową 🙂

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Cherry napisał(a):
Gosia734 napisał(a):
gorzej jak cherry pojedzie rodzić i jeszcze ktoś do kogo tylko ona ma nr 🙂

spoko Gosia będę przeć i pisać smsa i wchodzić na brzuszek w między czasie zdawać relację.... 😁 😁 😁 wszystko możliwe 🙂

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

ja Ciebie znam, to faktycznie i na poważnie jest to możliwe! zresztą, z Tobą i u Ciebie naprawdę wszystko się może zdarzyć ... tralalalala 😘

• Mamusia
gosiaq napisał(a):
Cherry napisał(a):
Gosia734 napisał(a):
gorzej jak cherry pojedzie rodzić i jeszcze ktoś do kogo tylko ona ma nr 🙂

spoko Gosia będę przeć i pisać smsa i wchodzić na brzuszek w między czasie zdawać relację.... 😁 😁 😁 wszystko możliwe 🙂

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

ja Ciebie znam, to faktycznie i na poważnie jest to możliwe! zresztą, z Tobą i u Ciebie naprawdę wszystko się może zdarzyć ... tralalalala 😘

NO WŁAŚNIE! JAKBYM SWOJEGO MĘŻA SŁYSZAŁA 😁 😁 😁

• Mamusia
Gosia734 napisał(a):
Ja mam dzisiaj jakiś zwalony humor... 😞 Wszyscy mnie denerwują... Mama od rana na mnie wrzeszczy mój dopiero przyjechał z roboty też mu już coś nie pasuje... 😞 Chyba się załamie zaraz

dwa głębokie oddechy 🙂 nie ma się co przejmować, naprawdę.... 😘

• Mamusia
ella1 napisał(a):
No dziewczyny my pojadłysmy- teraz koncze mandarynki i biore sie za szafki w kuchni- taki urok mebli z połyskiem!!!! Ale moze a nóż coś sie ruszy..... 🤪 🤪.

Będę później!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Milych drzemek........ 🙂 🙂 🙂

szalej, szalej, to się rozpakujesz 🙂

Witajcie,
wróciłam z zajęć i na klatce schodowej przywitała mnie woda która sie wylała z mojego mieszkania 😞 Jestem załamana. Wywaliło wodę przez zlew kuchenny i mam całe mieszkanie zalane śmierdzącą tłustą wodą. Nawet torba do szpitala zalana, więc Emilka musi poczekac aż od nowa wszystko zgromadze.
Mam dosyć. Trzeba wyrzucić dywany i wymienić wykładziny.
Remont był w sierpniu. Katastrofa. Nie wiem czy mogę się ubiegać o odszkodowanie z administracji bo 3 razy zgłaszałam że woda się cofa w zlewie jak ludzie puszczają wodę u góry (mieszkam na parterze w 10 pietrowym bloku). Naprawiali w piątek a jest wtorek i ja mam zalane mieszkanie...

• Mamusia
Marinel kurcze masakra!

Współczuje ci !

Ja bym juz nie miał siły na takie sprzątanie i chyba bym się poryczała!
Głowa do góry wspólnie z mężem jakoś posprzątacie!

Co do statystyk to są szanse Aniusia nadal milczy 😁 😁 😁 a wysłałam 2 smsy 😲i cisza trwa....

Gdyby była w domu może weszła by na forum.... a tu nic.... tylko ciszaaaaaaaaaaaa

• Mamusia
O rany Marinel współczuję!!! To jakiś koszmar, na tak krótko przed porodem!!! A miałaś ubezpieczone mieszkanie?

Cygnee a do mnie zadzwoniła ta babka z przychodni i powiedziała, że rozmawiała z lekarzem i, że lekarz stwierdził, że nie ma u mnie potrzeby robić badania na paciorkowca, ale jak bardzo mi na tym zależy to mogą pobrać...oczywiście się zgodziłam...jednak dopiero za tydzień rano we wtorek 😞...ciekawe czy doczekam pobrania wymazu ,a tym bardziej wyniku...no ale w końcu pojawił się jakiś progress!!! Dziwne tylko, że tak długo muszę czekać...ach

• Mamusia
Marinel - jejku jak ci wspolczuje ... Jak naprawiali w piatek a zepsulo sie dzis to walcz o odszkodowanie!!!! Co to za fachowcy!!! Nawet jesli nie masz ubezpieczenia to walcz z administracja i tymi, kotrzy naprawiali to rzekomo... Nie boj sie nawet zalozyc o to sprawe sadowa!! A przynajmniej postrasz ich .... Kurde ja bym sie zlaamala po remoncie i przed porodem... ale nie martw sie i walcz!!!