Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agnez GRATULACJE!
14A11 powodzenie, trzymam kciuki..

U mnie nastrój dalej do bani.. wiadomo jak to po sprzeczce z mężem.
Nawet przystopowałam, juz tak bardzo nie naciskam na to zeby mój skarbuś się urodził już teraz. Niech wyjdzie kiedy będzie chcieć. Koniec z długimi spacerami, długimi kąpielami.. Ta herbata chyba tez nie działa. A męża już też nie będe molestować..
Widacznie Maja nie jest jeszcze na tyle gotowa.
Zostało 2 tyg, ale znając żcie przenoszę..
Miłego dnia brzuszki. Będe może wieczorem..

• Mamusia
Kochane,

Ja miałam noc spokojną. Ale od rana rewolucja żołądkowa i to ostra. Mąż poszedł do pracy i się dobrze czuję i nic mu nie jest, jedliśmy to samo.

Ella widzę, że rodzinka na zdjęciu szczęśliwa 🙂

Ja na 12 idę na ktg znowu. Mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj nie karzą iść do szpitala. Bo jutro mam usg i wizytę u lekarza, do którego kazała mi pójść moja Pani doktór, w celu poznania większej części personelu medycznego ze szpitala 😉. A tak naprawdę w celu tej nieszczęsnej cesarki jak Kubuś będzie duży 😞.

Aniu moje najszczersze gratulacje.

Lala ja też pasuję, Pani doktór wczoraj kazała iść na ten spacer 8 km przeszłam. Zero przyjemności z tego bo pogoda do bani, teraz tylko mam katar.

• Mamusia
Cherry napisał(a):
LALA MIŁEGO DNIA 🙂 🙂 🙂

I RAZ PROSZĘ UŚMIECH NA TWARZY !

DWA CYC DO PRZODU !

TRZY GŁOWA DO GÓRY !

JEST PRZECIEŻ DOBRZE A BĘDZIE JESZCZE LEPIEJ 🙂 🙂 🙂

Cherry widzę, że dużo pozytywnej energii od rana nam tu wlewasz. Ty jesteś taki nasz dobry duszek.

• Mamusia
Aniusia urodziłą przez CC. Miała mieć dziś CC o 7 rano ale wieczorem jak nam pisała miała straszne sukrcze więc pojechała do szpitala i jak się okazało miała rozwarcie na 5 cm.... Z tego co zrozumiałam trochę się z nią szarpali domniemam, że chcieli by urodziła sn , ale ostatecznie zdecydowali się na cc.

Pisała również że czuje teraz ból ale jest znacznie mniejszy niż ten który odczuwała przy skurczach.

Więcej wiadomości później - niech Aniusia odsapnie 🙂 🙂 🙂

Swoją drogą Ania wysłała mi sms około 50 min po CC... Akurat nie spałam bo mój Synek gdzieś biegł 😮 😁 😮 😁 ale w pierwszej chwili jak usłyszałam dźwięk myślę no chyba Gosia nam rodzi!

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Madzia a jak trzeba 🙂 🙂 🙂

hym a chcesz cos wiedzieć.... pierwsze co pomyślałam jak napisałaś o swoich rewolucjach żołądkowych to było hohohoho Madzia na do dwóch dni urodzi 🙂 🙂 🙂

Tak to skojarzyłam z tym iż w jednej z lekcji , które wczoraj przesyłam było napisane, ze takie rewolucje należą do pierwszych oznak porodu !

Więc Madziu sprawdź torbę bo ja czuję że u Ciebie lada moment się zacznie 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Dzień doberek!

Gratulacje dla aaa_aniusi i Agnez! Coraz więcej bejbików na świecie!! 🤪

Ella1 piękne zdjęcie musisz być naprawdę dumna z takich pociech 🙂

Kukunari ja tu non stop wołam na forum o pierwsze zdjęcia naszych maleństw bo zapisuję sobie je w osobnym folderze i też miałam taki pomysł żeby je wszystkie umieścić w jednym miejscu. Tylko że nie mam facebooka ale na Brzuszku mogę to zrobić.
Mam zdjęcia: Xawerego Ani_xx, Majeczki Elli1, Wiktora Jadwigi_rozy, Zosi Judzi, Emilki Marinel i Łukaszka Mdg87. O więcej na razie się nie doprosiłam 😜 Ale to naprawdę super pomysł

• Mamusia
Napisałam wczoraj do Marinel, dziś już wychodzą do domu!!
Poza tym Emilka ma jakieś krosteczki Marinel twierdzi że może od oliwki ale znajdzie przyczynę i się z nimi rozprawi 😁 dzielna mamusia 🙂
Nawał pokarmu jest, a dziecko dalej aniołek- je i śpi 🙂
Przesyłam od niej gratulacje i pozdrowienia.

• Mamusia
dzień dobry!

ale wieści! kolejna cichcem rozpakowana! no i aniusia - szybciej niż myślała! szok 😁
gratulacje dla Mamusiek!

Ella - ale fajne foto - taka szczęśliwa rodzinka, a Tobie życzę wiele sił, żeby to wszystko ogarnąć, dużo zdrówka dla Kubusia, no oczywiście dla Mai również, żeby nic nie podłapała!

wczoraj pojechałam z mężem do sklepu na zakupy (sama już nie pójdę), jak wychodziliśmy z domu, to nie było taty, wracamy, a on był przekonany, że pojechaliśmy do szpitala 🤪 wszyscy żyją jak na szpilkach!

• Mamusia
dzień dobry i ja mówię!
Ela! jakie cudne rodzinne zdjęcie! Kubuś przejęty na maxa, co?
No i gratulujemy nowym mamusiom!!!
Cherry, ja to się rozpakuję pewnie w grudniu, więc długo poczekasz na smsa ode mnie 🤢 płakać mi się chce z tego powoduchlip chlip
A Marinel niech przemywa przegotowaną wodą buziuńkę małą i niczym nie smaruje. Powinno zejść bez jakiegokolwiek leku. 🙂

• Mamusia
Shelby napisał(a):
gosiaq - a może masz tak bardzo punktualne dziecko, jak Ella 😁 i jutro wyskoczy! 🙂
albo urodzi się 11.11 i powie: mamusiu, przepraszam za spóźnienie, ale musiałem posprzątać po sobie, troszkę nabrudziłem przez te 9 miesięcy!

Shelby, dzięki za dobre słowa, ale ... generalnie dupa blada i tyle... mam huśtawki emocjonalne czy co? jakaś frustracja mnie dopada normalnie...

• Mamusia
Shelby napisał(a):
gosiaq - wiesz co, niby zły humor, a jednak ze śmiechem! to cenię! 😁 hi hi! super 😁 kabareciara 😁

zjedz sobie jakiś swój ulubiony przysmak! o! 🙂

oj, nie rozgryzaj mnie za mocno, co? ja już telefon poranny od mamy odbieram słowami: nie, nie urodziłam, nie, nic się nie zanosi, tak, Filip się rusza... Złośliwie?
A że dupa blada? no, subiektywnie rzecz ujmując, cholernie zgrabna 😜

Obiad już się robi: ogórkowa, a na dopchanie placki z jabłkiem 🙂
Aaa mój mąż Was pozdrawia 🙂

• Mamusia
hahahaha ale sie uśmiałam ze zdjęcia !!!

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

ja się właśnie wykompałam i wiecie co? Mam już dość bo moja skóra jest taka wrażliwa że po wszystkim zaczynam łapać albo czerwone placki albo swędziawkę !

a i stwierdziałam że jutro idę do rossmana po mój ulubiony olejek do kąpieli Fenjal i balsam tej samej seriii i od poniedziałku (po usg) codzienne parzenie dupska w ciepło- gorącej wodzie 😉 😉 😉