Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
właśnie dostałam smsa od MARTUSIP

"ja nadal w szpitalu. Sączą mi się wody i jestem w bólach już 26 godzin. Dostałam już 3 kroplówki i oxy. Bóle były, ale rozwarcia brak. Wstrzymali akcję bo już słabłam. Jutro mają zadecydować czy dalej to ciągnąć czy cc. A jak Wy dziewczyny? Mi już psychika siadła."

wcale się nie dziwię, że martusiap ma dość... też bym miała 😞

• Mamusia
wiesz co mnie męczy? że czasem mam wrażenie, że coś się dzieje i już nie wiem, co mam wtedy robić, a niedługo później już nic się nie dzieje
no i przeraża mnie wizja wywoływania... jak dziewczyny piszą, jak to wygląda i ile to trwa 🤢
masakra!
a tak poza tym, to może sobie być 😁
szczególnie, że dziś się dowiedziałam, że mam farta z becikowym, bo rada miasta B. ma uchwalić, że od przyszłego roku samorządowe becikowe będzie tylko dla tych, których dochód nie przekracza 504 złote na osobę w rodzinie!

• Mamusia
mój mąż wczoraj z inteligentną minką spytał się, czemu mi nie zależy na szybkim porodzie, skoro tak bardzo się męczę - cóż 🙂
powiedział to, jak próbowałam sobie wytrzeć stopy - haha, musiałam wyglądać komicznie 🙂 wielkie stopy w rozmiarze pewnie z 42 i piłka lekarska 3kg przyklejona do brzucha 😁

• Mamusia
wanilia napisał(a):
Cherry myślałam że może wpadniesz w nocy na porodówkę 😉 No ale skoro się nie możesz zdecydować to się miniemy bo ja jutro wychodzę a Tobie życzę żebyś jak najszybciej tu trafiła 😁 Dziś na IP ta sama miła pani co wczoraj więc korzystaj 🙂

Taka blondynka w okularach? Jak tak to już jadę! Bo wczoraj położna lekarki nie mogła złapać na komórkę więc jej nie wołała. A ta Pani ginekolog to jakaś miłą? To ta młoda w krótkich włosach ?

• Mamusia
Cherry napisał(a):
wanilia napisał(a):
Cherry myślałam że może wpadniesz w nocy na porodówkę 😉 No ale skoro się nie możesz zdecydować to się miniemy bo ja jutro wychodzę a Tobie życzę żebyś jak najszybciej tu trafiła 😁 Dziś na IP ta sama miła pani co wczoraj więc korzystaj 🙂

Taka blondynka w okularach? Jak tak to już jadę! Bo wczoraj położna lekarki nie mogła złapać na komórkę więc jej nie wołała. A ta Pani ginekolog to jakaś miłą? To ta młoda w krótkich włosach ?

Na dyżurze dziś taka ruda lekarka w krótkich włosach, bardzo fajna. A na IP nie blondynka w okularach, widać musiały się wczoraj zmienić między moim a Twoim przybyciem. Ale ta co jest teraz i przyjmowała mnie wczoraj jest super 🙂
Zresztą nie trafiłam tu na nikogo niemiłego, normalnie nie do uwierzenia 😁 I muszę się pochwalić że czop mi wypadł 🤪

• Mamusia
wanilia napisał(a):
Cherry napisał(a):
wanilia napisał(a):

Na dyżurze dziś taka ruda lekarka w krótkich włosach, bardzo fajna. A na IP nie blondynka w okularach, widać musiały się wczoraj zmienić między moim a Twoim przybyciem. Ale ta co jest teraz i przyjmowała mnie wczoraj jest super 🙂
Zresztą nie trafiłam tu na nikogo niemiłego, normalnie nie do uwierzenia 😁 I muszę się pochwalić że czop mi wypadł 🤪

to może się spotkamy jak nie na porodówce to na oddziale - ale byłby ubaw 😁 😁 😁
Sądzę tak bo Tobie wypadł czop a mi chyba jeszcze nie - chociaż nie wiem bo nie zaglądałam do czeluści kibelkowych po siusianiu 😮 😮 😮 a półeczki u mnie nie ma....
Więc ja pewnie zacznę rodzić w grudniu a to bardzo prawdopodobne że wtedy i Ty tam będziesz.

A wczoraj jak byłam na IP to ta Pani oglądała jakiś serial chyba na dwójce i powiem szczerze że byłam w szoku że była pomimo przeszkadzania w trakcie seansu BARDZO MIŁAAAAAA

• Mamusia
dziewczyny mnie juz meczy te moje stekanie - juz sama siebie sluchac nie moge, bo zwykle do stękalskich nie naleze...Moi bliscy pewnie nic nie mowia ale tez juz maja dosyc 😜
Nie moge sobie znalezc dogodnej pozycji nawet lezac - mecze sie strasznie... Nawet Mie mi sie zle przytula bo mnei ugniata na ten brzuchal 🤨
Zeby zajac czas i mysli, bylam dzis z moim zobaczyc fajny domek -super na przeprowadzke... ale czekamy na wiadomosc od wlasciciela czy bedzie tam chcial ogromna ciezarna, ktora nie moze urodzic wraz z rodzina 😜 A mieszkanko piekne, obszerne, rodzinne 🙂 - zobaczymy....

To ilenas jeszcze dwupakow zostalo?? Juz sie dziewczyny chca przenosic na mamuski.net choc umowa byla zezostaniemy do ostatniej tutaj... choc nie sadzilam, zeb ede jenda z ostatnich o ile nie ostatnia to ja tam bede tutaj az wszystkie listopadziaki dzieciaki sie urodza...najwyzej bedzie sporo do nadrobienia na mamusie.net

• Mamusia
Ania ja tez tak chce - zobaczę co mi powie jutro ta moja lekarka na wizycie 🙂

Sandra widze że u Ciebie poziom irytacji wzrósł tak samo wysoko jak u mnie!!!
Wkurza mnie już wszystko chyba !

Gryźć chyba zaraz będę i do tego ktoś mnie obgaduje bo uszy aż mnie palą !
😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
kukunari spoko spoko, ja tu pozamiatam 😁 jak już wszystkie będziecie miały swoje maluchy, to ja pomyję podłogi i okna, obmiotę z pająków sufit i zgaszę światło, a potem, po ciężkiej pracy, urodzę i z dumą przeniosę się na mamusie 😁 hah! ale mam plana, co? 😁

• Mamusia
Shelby napisał(a):
no to grzecznie ze strony Kacperka, że dziś był taki kochany i się ruszał 🙂
wiesz co Cherry - nie wiem, jaka u Ciebie jest tradycja z obchodzeniem, ale sądzę, że do swoich imienin Kacperek na pewno się urodzi! 🙂 (zapewne 6 stycznia 😉 )

Nie no do Trzech Króli to już musi hahaha 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Shelby napisał(a):
będziesz miała już niebawem swojego małego Króla 🙂
obiecujesz, że nie znikniesz bez wieści? ja tu będę wypatrywać przez okno za Tobą!

Nio ja obiecałam że poinformuję. Zreszta neta mam w telefonie to zapewne i tak bedę Was podczytywać i nadawać o u mnie 😁 😁 😁